Hur man ser Movistar + Lite gratis (lagligt) - El Android Feliz

Vid tidigare tillfällen har vi sett alla tillgängliga metoder för att titta på HBO gratis, eller Disney + gratis lagligt, och idag kommer vi att göra detsamma med Movistar + Lite. Telefónicas streamingplattform är hem för sådana emblematiska program som La Resistencia och Late Motiv, och har några av de största nationella produktioner med serierna El Embarcadero, Vergüenza eller Hierro, samt en bra handfull kanaler som Comedy Central, AMC och FOX . Finns det ett sätt att se allt detta innehåll från Movistar + Lite gratis?

Vi håller alltid inom de lagliga gränserna och har sammanställt alla "hack" eller knep som vi kan använda för att titta på Movistar + Lite gratis utan att behöva öppna plånboken. Vi kommer inte heller att upptäcka hjulet, men det kommer utan tvekan att hjälpa oss att veta hur vi kan dra nytta av alla fördelar som tjänsten för närvarande erbjuder. Låt oss gå dit!

Trick nr 1: Dra nytta av den kostnadsfria provperioden

Movistar Plus Lite har som standard ett pris på 8 euro per månad, men som nästan alla streamingtjänster som är värda sitt salt, erbjuder det också en helt gratis testperiod. I det här fallet har killarna från Movistar sträckt sig ganska mycket med en provperiod som inte har en vecka eller två, men en hel månad gratis helt.

Självklart finns det inget som hindrar oss från att skapa olika konton för att kedja flera månaders testning med nålen, så länge vi använder olika e-postkonton och betalningsmetoder varje gång. Således kan vi till exempel, om vi bor med vår partner eller våra föräldrar, övertyga dem om att registrera sig och förlänga den fria initieringsperioden som erbjuds av plattformen lite mer.

Gå till den kostnadsfria testmånaden på Movistar-webbplatsen

Trick nr 2: Movistar + Lite gratis på grund av coronavirus

När mitten av mars redan Covid-19-krisen var verklighet och landet var nedsänkt i en oro, bestämde Movistar sig att gå framåt och erbjuda 2 månader av din streamingtjänst helt gratis för alla.

Det är viktigt att betona att det är ett erbjudande för alla, oavsett om vi har tecknat en telefonlinje med Movistar eller inte, som om vi redan har utnyttjat den kostnadsfria testmånaden tidigare.

Vi måste dock betona att detta erbjudande har varit i omlopp i mer än en och en halv månad och är den sista dagen för att dra nytta av det nästa april 30. Om vi ​​registrerar oss i tid kan vi njuta av Movistar + Lite gratis till slutet av juni. Det är inte dåligt alls.

Se erbjudandet om 2 månader utan Movistar + Lite

UPPDATERAD : Som en av våra läsare har sett slutade erbjudandet tidigt och är inte längre tillgängligt.

Trick nr 3: Delade konton

Om vi ​​redan har tömt alla testmånaderna vi har haft och för att vi måste leta efter kastanjer någon annanstans. En annan mycket använd metod är att dela konton. I den meningen tillåter Movistar-streamingtjänsten samtidig uppspelning på upp till 2 enheter, vilket innebär att om vi delar prenumerationskostnaderna med vår rumskompis eller närmaste familjemedlem skulle priset att betala halveras (4 euro, vilket i princip är ett ganska acceptabelt pris).

Vi kan också försöka övertyga en vän som redan betalar för tjänsten att ge oss sitt konto. Naturligtvis måste vi i det här fallet se till att hålla vänen glad och sötma honom då och då med den udda lilla detalj eller förmån.

Som du kan se finns det flera sätt att få tillgång till Movistar + Lite gratis, men om inget av dessa alternativ fungerar för oss kan vi alltid dra nytta av de kostnadsfria testmånaderna som erbjuds av andra liknande plattformar. Du kan hitta en lista över de viktigaste streamingtjänsterna för tillfället som erbjuder gratis testversioner i detta EN ANNAN POST.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found