Remini, bra app för att återställa gamla foton och skärpa dem

Dagens teknik revolutionerar fotograferingsvärlden, inte bara på teknisk nivå med allt mer kraftfulla och exakta kameror och linser utan också på nivån av restaurering av gamla bilder. På detta sätt tack vare Djup lärning Och artificiell intelligens kan uppnå fascinerande saker som att återge färg till svartvita fotografier med applikationer som Algorithmia, eller förbättra skärpan hos gamla bilder med tekniker som Reminis.

Hur man tar bort buller och återställer skärpa och definition från gamla foton med Remini

När det gäller Remini står vi inför en applikation för Android- och iOS-mobiltelefoner som tillämpar de senaste framstegen inom artificiell intelligens för att ge större tydlighet åt alla de gamla bilderna, där, på grund av en enkel brist på tekniska medel, kan snapshots inte har -as är logiskt å andra sidan- nivån på upplösning och definition som nuvarande fotografier har.

Det som är bra med det här är att vi inte behöver ha en kraftfull telefon heller, och det är att Remini utför hela optimeringsprocessen från molnet och levererar mer än tillfredsställande resultat på några sekunder oavsett vilken terminal vi använder .

Ladda ner QR-kod Remini-Photo Enhancer IA Utvecklare: Remini Pris: Gratis

För att använda applikationen är allt vi behöver göra att logga in med vårt Facebook / Google-konto eller registrera med en e-postadress. Härifrån behöver vi bara klicka på "Förbättra" -knappen, välj bilden vi vill rengöra och Remini börjar bearbeta bilden.

Sanningen är att applikationen fungerar mycket bra med gamla svartvita fotografier, men där det verkligen är spektakulärt finns i alla de bilder som tagits under de år då mobiltelefonkameror fortfarande var i sin linda.

På samma sätt, om vi tar bilder på natten eller i miljöer med svagt ljus där omgivningsbuller vanligtvis är ganska märkbara, gör verktyget ett helt fantastiskt jobb. I skärmdumparna som du ser precis nedan har vi gått igenom Remini-filtret ett par fotografier tagna på natten för 15 år sedan.

Naturligtvis har allt detta ett pris. Även om applikationen tillåter oss att återställa upp till 5 bilder helt gratisOm vi ​​vill lägga till fler fotografier måste vi betala en månadsprenumeration på cirka 5 euro. Om vi ​​har många bilder som kan dra nytta av denna teknik kan det verkligen vara en mycket bra investering.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found