Sky Force Reloaded, rädda världen från ditt skepp! - The Happy Android

Om du är i den här videospelbranschen sedan början (eller åtminstone sedan 80-talets högkonjunktur), när det inte fanns så många spelkategorier och dessa baserades på en handfull pixlar som dansade till ljudet av ett djävulskt mönster till vilken takt, var uppmärksam eftersom det kan intressera dig.

En av genrerna som uppträdde vid den tiden och som fyllde de flesta (om inte alla) tidens arkader var den som allmänt kallas "Matamarcianos" och mer tekniskt som, Skjut upp dem. Titlar som, PlatsInvaders, Galaga, R-typ eller 1942 (WWII-tema) de är de skyldiga att vi förlorade timmar av liv inför horder av fiender utrustade med den senaste tekniken.

Början på en saga

Tillbaka 2004, hand i hand med Oändlig Drömmar, dök upp för plattformen Symbian spelet HimmelTvinga. Spel som på grund av den framgång som erhållits gjorde idrömmar under tioårsdagen kommer den att publiceras i Google Play Store Sky Force 2014. Denna nya version av spelet som förvånade över dess grafik3D, pråliga landskap med ljusa färger och ett mycket komplett förbättringssystem för vårt fartyg.

Spelet föreslogs att möta vågor av fiender som attackerar oss både till lands, till sjöss och i luften i form av flygplan, stridsvagnar, fartyg och den klassiska slutliga chefen för tur (i form av en gigantisk krigsmaskin) hela tiden tio nivåer. Dessutom, för varje nivå, skulle vi behöva övervinna samma fyra uppdrag:

  • Eliminera 100% av fiendens fartyg.
  • Samla minst 70% av stjärnorna.
  • Rädda alla människor.
  • Slå nivån utan att ta skada.

När dessa uppgifter har slutförts skulle vi ha möjlighet att spela samma nivå igen i en svårare version av den och nå låsa upp totalt fyra svårighetsgrader, normal, hård, galen och mardröm. Med allt detta planterade vi oss in totalt 40 nivåer, vilket skulle öka i efterfrågan och svårigheter.

En annan anmärkningsvärd punkt i det spelet är system för bonusförvärv. Under hela spelet, på varje nivå ochslumpvis, a "brev" att vi måste samla in vilket när nivån är klar skulle ge oss en fördel. Dessa bonusar kan komma från, minskad väntetid under fartygsuppgraderingar eller ens ha ett extra fartyg i hangaren.

Som om detta inte var tillräckligt hade vi ett turneringsläge för att tävla med vänner i ett slags "Överlevnadsläge" och kontrollera vem som fick högst poäng.

Sekunder var aldrig så bra

Om du spelar Sky Force 2014 du inser att, förutom det anmärkningsvärda med det visuella avsnittet, är det ett mycket komplett spel. Den har praktiskt taget allt du kan be om i en Shoot'em up, så hur förbättrar du det?

År 2016 gav idreams det en twist och baserat på spelsystemet som gjorde Sky Force 2014 bra tar det Sky Force Reloaded.

Är "andra delen" Spelet integrerar all mekanik i det tidigare spelet och lägger till några nya funktioner som bara höjer ribban, redan hög, som dess föregångare hade satt.

Förbättra nuet

Bortsett från tekniska aspekter som grafiska förbättringar eller en ökad hastighet som ger större spelbarhet, i denna andra del hittar vi en egen fartygsflotta och ett förbättrat bonussystem.

Nu har vi gjort det totalt nio fartyg. Varje med sina egna egenskaper allt från ökad hälsa till ökad eldhastighet eller minskad tid det tar att rädda människor.

Vi börjar med det klassiska röda skeppet från föregående spel och Vi kommer att låsa upp nya efter att ha samlat de fem delarna som utgör var och en av dem. Delar visas slumpmässigt när du spelar varje nivå.

Å andra sidan bonussystem som bokstäver är det kvar renoverad. Om vi ​​tidigare kunde samla kort som gav oss permanenta fördelar, läggs nu till en annan typ brev som ger oss fördelar under en begränsad tid.

Som en nyhet för den här versionen har idreams implementerat några "Modifierare" Vad de villkorar spelen från början. Dessa modifierare kan förvärvas när vi går få diamanter genom att fylla i olika mål, eliminera ett visst antal fiender, rädda så många människor etc.

Om du brinner för "Matamarcianos" Eller om du vill komma ihåg de arkadtitlar från 80-talet som gav oss så många timmars kul (också lidande) är det ett viktigt spel på din smartphone eller surfplatta. Och om inte, prova eftersom det säkert inte kommer att svika dig.

Ladda ner QR-kod Sky Force 2014 Utvecklare: Infinite Dreams Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Sky Force Reloaded Utvecklare: Infinite Dreams Pris: Gratis Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found