Dumpster: Androids papperskorg - The Happy Android

En av de saker som alltid har kastats i ansiktet på Android det är frånvaron av en papperskorg och en inbyggd filutforskare. De är små detaljer, men de sticker ut mycket om vi är vana att arbeta med stationära operativsystem. För att hitta en lösning på dessa två aspekter av Android (frånvaron av en utforskare och papperskorgen) måste vi dra externa utvecklare, vilket inte är dåligt när vi hittar appar som uppfyller dessa funktioner på ett utsökt sätt.

Dumpster: returnera papperskorgen

I fallet med utforskaren, om vi vill ha en bra app som hjälper oss att hantera våra mappar och filer, måste vi bara installera ES File Explorer från Google Play. Det är gratis och med ett antal mer än överraskande funktioner.

Ladda ner QR-kod ES File Explorer Utvecklare: ES Global Price: Gratis

Men det jag ville prata med dig om idag är Soptunna, en app som gör klassikern Papperskorgen underbart. Dess funktion är tydlig och kortfattad: när Dumpster har installerats, Alla filer som vi tar bort istället för att försvinna för alltid går till papperskorgen, att kunna återställa det om vi har raderat det av misstag.

När vi arbetar med Windows, Linux eller Mac tar vi det alltid för givet att vi kan återställa alla filer som vi tar bort med ett par klick. Å andra sidan har vi inte den anti-katastrofmadrassen som är papperskorgen, och det är ett operativsystem som är utformat för pekskärmar främst, där vi hela tiden rör vid skärmen och ett fel eller dålig rörelse är mest vanliga!

Ladda ner QR-kod Papperskorg Dumpster Utvecklare: Baloota Pris: Gratis

Förbättra Dumpster sedan 2012

Dumpster-appen har funnits på marknaden sedan 2012, och sedan dess har det funnits tid att förbättra och mycket, applikationen. Även om det i början var en något långsam app och det tog tid att återställa filerna, är det för närvarande med mycket god hälsa och dessa typer av problem har rättats, vilket ger snabba återställningar och utan att sakta ner enheten. Gränssnittet är emellertid tydligt och enkelt att använda. Du kan inte be om mer.

Kan WhatsApp-foton och videor återställas med den här appen?

Jag har installerat Dumpster på en smartphone utan rootbehörigheter och senare har jag tagit bort ett foto från ett av mina konversationer från WhatsApp. För dem som har några frågor om det fungerar med foton eller videor från WhatsApp, Line eller liknande: återställ bilderna, ja. Arbetar. Borttagna WhatsApp-filer tar sig också till Dumpster innan de försvinner från jordens yta.

Dumpster som ett förebyggande verktyg

Tänk på att det är värdelöst att installera det här programmet om vi vill återställa en fil som vi raderade när vi ännu inte hade installerat Dumpster på systemet.

Dumpster är limbo där filer går innan de raderas helt. Därför, om vi fortfarande tar bort en Dumpster-fil på vår enhet, visas den filen inte i papperskorgen. Så klart. För att återställa dessa filer måste vi använda andra metoder .

Det bör också klargöras att Dumpster kräver inte rootbehörigheter för att fungera, men vi har dem kommer applikationen att bli mer effektiv. Det tillåter också schemalägg saneringar av gamla raderade filer Y återställa avinstallerade appar.

En fantastisk app med ett Google Play-betyg på 4,1 / 5 och över 10 miljoner installationer. Om du inte har provat det ännu, tveka inte att titta. Värde.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found