Hur får jag 3 månaders Amazon Music Unlimited gratis

För närvarande har Amazon två streamingmusiktjänster. En av dem är Amazon Music, vilket är fantastiskt: en gratis tjänst med cirka 2 miljoner låtar, tillgänglig för alla med ett Amazon Prime-konto (såvida du inte bor i USA, Storbritannien eller Tyskland, i vilket fall du inte ens behöver prenumerera på Prime).

Den andra tjänsten är Amazon Music Unlimited, som har ett prenumerationspris på 9,99 € per månad och inkluderar mer än 50 miljoner låtar (det vill säga det är ungefär som premiumversionen av Amazon Music). Samtidigt med den här inneslutningstiden som vi måste leva, har Amazon meddelat att det kommer att erbjuda Amazon Music Unlimited helt gratis i 3 månader.

Hur får jag en 3-månaders gratis provperiod för Amazon Music Unlimited

Amazon erbjuder vanligtvis bara en 1-månaders gratis testperiod, så det är en ganska saftig affär. För detta behöver vi bara komma åt kampanjsidan HÄR och prenumerera på oss.

För att få dessa tre månader utan någon form av avgift är det nödvändigt att vi använder ett konto som vi har inte tidigare använt för alla andra gratisversioner av Amazon Music Unlimited (annars skulle vi behöva skapa ett nytt konto på Amazon).

När vi slutför prenumerationen måste vi också se till att välja "Individuell plan", eftersom familjeplanen inte ingår i erbjudandet. När prenumerationen är klar ser vi att om vi kommer åt Amazon Music Unlimited-inställningarna kommer vi att ha fri tillgång i 3 månader, som du kan se på skärmdumpen nedan.

Som vanligtvis händer i denna typ av kampanj är det viktigt att vi kommer ihåg att avbryta den automatiska förnyelsen, eller att vi lägger till en påminnelse i vår kalender för att avsluta prenumerationen innan 3-månaders testperiod avslutas. Om vi ​​är intresserade av att fortsätta använda den perfekta streamingtjänsten från Amazon, men annars kommer de att debitera oss 9,99 €, så glöm inte den här sista detaljerna!

Amazon Music Unlimited finns på flera plattformar: via webben via webbläsaren, på Windows via dess stationära applikation och för Android- och iPhone-mobila enheter.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found