Hur man lyssnar på YouTube med skärmen av Ny metod!

YouTube har en uppsjö av musikvideor och liveframträdanden. Det är en fantastisk plattform att se och lyssna på alla de låtar på din mobil som vi inte kan hitta på andra webbplatser som Spotify. Det dåliga är att om vi bara vill lyssna på musiken - och vi går från videon- vi är skyldiga att ha skärmen på hela tiden.

När vi stänger av skärmen förstår YouTube att vi inte vill fortsätta titta på videor, därför slutar det fungera i bakgrunden och uppspelningen slutar. Hittills var det bara en väg runt detta: att använda appen Svarta mig.

Black Me, ett mer eller mindre praktiskt pass för att lyssna på YouTube med skärmen avstängd

Black Me är en extern app, och det kan inte riktigt göra YouTube-appen fortsätt spela ljudet med skärmen avstängd. Vad du kan göra är att spara oss lite batteri, sätta en svart panel som upptar hela skärmen på vår terminal.

Det löser inte rotproblemet, men för praktiska ändamål är det som om vi hade stängt av det. Naturligtvis för att detta trick ska fungera vi måste retuschera Android-skärminställningarna så att den inte går i suspension på grund av inaktivitet när som helst.

Den här metoden fungerar bäst med AMOLED-skärmar, men den är gratis, så alla kan installera och testa den.

Ladda ner QR-kod Black Me - Skärm av för YouTube-utvecklare: AZ-Apps Pris: Gratis

Hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd på riktigt: Hej YouTube Premium!

YouTube har precis lanserat en premiumversion av sin streamingplattform. Och vet du vad? Om vi ​​anställer det är en av fördelarna de "ger oss" att kunna lyssna på videor med skärmen avstängd. Trevligt, va?

Det verkar som om YouTube hade detta ess i ärmen, och istället för att erbjuda det som en gratis uppgradering, har det beslutat att använda det som en krok i sin nya betalningsmodell.

Bakgrundsuppspelningsfunktionen är tillgänglig för både YouTube Premium och proversion av YouTube Music. För närvarande är priset 11,99 € / månad respektive 9,99 € / månad. Båda tjänsterna erbjuder en gratis testmånad.

Om vi ​​är på YouTube hela dagen kommer vi att amortera det säkert, men om inte är det inte att det är en alltför billig tjänst för de förbättringar som den erbjuder.

Kort sagt, om vi vill använda YouTube på mobilen för att lägga musik på högtalare eller liknande är vi skyldiga att betala för YouTubes premiumpaket. Antingen det eller så gör vi Black Me-tricket, som inte fungerar dåligt heller och därmed sparar vi några dollar.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found