CyanogenMod 14.1 är här! Ny lista över kompatibla terminaler

8 NOVEMBER Steve Kondik meddelade på Cyanogen-bloggen de första versionerna av CyanogenMod 14.1, vilket ger startpistolen till Android 7.1 i ROM-skivor tillagade av den populära utvecklargruppen.

Dessa är tidiga versioner av CM 14.1, nämligen De är versioner som fortfarande behöver lite mer matlagning. Dessa nya ROM-skivor saknar till exempel fortfarande stöd för teman (teman). Men oroa dig inte, allt kommer.

CyanogenMod 14.1 kompatibla terminaler

De första terminalerna som har kunnat njuta av den här nya CyanogenMod-uppdateringen har varit följande:

fiskareNexus 6P)

simpaNexus 5X)

kankerXiaomi Mi3w / Mi4)

d855 (LG G3)

falk / peregrine / thea / titan (Moto G-varianter)

h811 / h815 (LG G4)

klte / kltedv / kltespr / klteusc / kltevzw (Samsung Galaxy S5)

oneplus3 (OnePlus 3)

Z00L / Z00T (Zenphone 2)

Under de senaste dagarna har versioner av CyanogenMod 14.1 dykt upp för fler enheter, och vi kan nu njuta av en anpassad ROM med Android 7.1 på terminaler som t.ex. Huawei Honor 5X, Sony Xperia V, Nexus 6 eller den One Plus 2, plus många andra.

Du kan komma åt alla uppdaterade nedladdningar från följande länk .

Om du inte hittar din enhet här är en lista av enheterna som läggs till i listan över kompatibla terminaler.

Som Cyanogen-teamet antyder är vi vid den perfekta tiden att delta i projektet för att hjälpa utvecklargruppen att upptäcka möjliga fel och fel. Därför bör alla som är villiga att testa den här nya versionen av Android-operativsystemet inte tveka att ta steget.

För dig som inte är bekant med CyanogenMod än är det ett operativsystem för gratis mjukvara Y Öppen källa baserat på Android. Några av dess egenskaper är stöd för inbyggt tema, CPU-överklockning, superanvändaråtkomst (root), native OpenVPN-klient, stöd för internetdelning via Wi-Fi och många andra funktioner som vi inte kommer att kunna hitta i de flesta standardversioner av Android. Kort sagt, en av de bästa anpassade ROM-skivorna som vi kan installera på vilken Android-enhet som helst idag.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.