Xiaomi Mi5s Plus: Den bästa kinesiska smarttelefonen 2016?

Vad Xiaomi är den största exponenten för kvalitetsterminaler av asiatiskt ursprung Ingen tvivlar på det just nu. Deras smartphones och surfplattor är det bästa exemplet på vad som kan uppnås när ett framväxande företag ger allt för att placera sina enheter bland årets mest önskade.

Xiaomi har alltid varit känt av smeknamnet på det kinesiska Apple för tillverkning av terminaler som liknar iPhone, med bibehållen utmärkt kvalitet men till de mest konkurrenskraftiga priserna. Avancerade terminaler till mellannivåpris. Men det har förändrats.

Idag har Xiaomi redan ett eget namn inom branschen, och konkurrera ansikte mot ansikte med varumärken som Samsung, Apple eller Sony. Dess terminaler är bland de mest önskade och till och med sticker ut i forskning och utveckling av ny teknik, såsom framtiden virtuellt SIM , vilket gör att vi kan ringa och surfa på internet utan att behöva ett SIM-kort i vår telefon.

Xiaomi Mi5s, den bästa kinesiska terminalen eller helt enkelt den bästa smarttelefonen 2016?

 Spetsen på Xiaomi i smartphones är dess linje av terminaler Xiaomi Mi, där dess senaste modell, Xiaomi Mi5s Plus, lyser med sitt eget ljus. Uppmärksam på dess egenskaper:

  • Processor Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core klockad på 2,35 GHz.
  • 5,7 tums skärm med Full HD-upplösning.
  • GPU Adreno 530 för att flytta terminalgrafiken.
  • 6 GB RAM-minne.
  • 128 GB intern lagring.
  • 13,0 MP bakre kamera med PDAF och dubbeltonsblixt.
  • Batteri 3700mAh
  • Infraröd signal och fingeravtrycksdetektor.

Prestandatest på Antutu-riktmärket

 Med sådan hårdvara är det bästa vi kan göra för att se dess verkliga effekt och jämföra den med andra avancerade terminaler, att passera filtret Antutu . En benchmarking-app för Android som gör att vi kan se terminalens faktiska prestanda under objektiva parametrar.

I tester utförda med terminalen i mars i år, Antutu skulle ge honom den otroliga poängen 179 566, den högsta siffran som hittills erhållits av någon mobiltelefon.

Även om dess nuvarande poäng i rankningen har sjunkit till 153 000, är ​​den fortfarande en av de 4 mest kraftfulla terminalerna idag, bara överträffad av iPhone 7, den iPhone 7 Plus och den LeEco Le Pro3. Ganska gurka.

Pris och tillgänglighet

 Det nuvarande priset på Xiaomi Mi5s Plus är $ 480, cirka 432 euro. Om vi ​​vill ha den minsta terminalen, Xiaomi Mi5s (med 5,15 tums skärm) vi kan få honom för 352 $, cirka 317 euro att byta.

Om du är intresserad av att få en av de mest kraftfulla terminalerna idag tappa inte följande kuponger ur sikte, som du får betydande rabatter på vid köp av en terminal Xiaomi Mi5s eller Xiaomi Mi5s Plus.

Xiaomi Mi5s 4G Smartphone - SILVER

Kupong: XiaomiRGB

Pris med kupong: $ 321,99, cirka 289 euro att ändra (rabatt på $ 30)

Köp Xiaomi Mi5s

Xiaomi Mi5s Plus 4G Phablet 128 GB ROM - GULD

Kupong: Mi5sGB

Pris med kupong: 439,99 dollar, cirka 395 euro att byta (rabatt på 40 $)

Köp Xiaomi Mi5s Plus 128GB - Golden

Xiaomi Mi5S Plus 4G Phablet 64GB ROM - GULD

Kupong: Mi5SPlus

Pris med kupong: 440,99 dollar, cirka 396 euro att byta (rabatt på $ 40)

Köp Xiaomi Mi5s Plus 64GB - Golden

 Och vad tycker du om Xiaomi Mi5s Plus? Tror du också att det är en av de bästa mobilerna under 2016 eller har du en annan favorit?

GearBest | Terminaler Xiaomi Mi5s

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.