FW1S YG300 i granskning, en 1080P ficklampa med LED-projektor

Jag har alltid tänkt på projektorerna som i de enheterna inom räckhåll för några få utvalda: lärare, vissa reklamfilmer och människor med pengar som monterar små Hemmabio hemma.

Så jag var väldigt glad när jag upptäckte det för ett par år sedan LED-strålkastare De var mer moderna än någonsin på Internet, och att deras priser inte alls var en sak bara för privilegierade människor. Idag är det en helt tillgänglig enhet.

YG300, en LED-projektor som sticker ut för sin kompakta design och konstnärlig

YG300 är en LED-projektor med en upplösning på 1080P det har fångat min uppmärksamhet, inte bara för dess bra valuta för pengarna, utan för en originaldesign som sällan ses i denna typ av enhet.

I dagens granskning granskade vi FW1S YG300 LED-projektor. Vi började!

Design och finish

YG300 har en ganska riskfylld design som undgår stereotypa sober projektorer, i svart eller grått. Detta har ett tomt och gult block, som förutom att ge den en modern och ungdomlig touch, ger den en viss retro-sextiotal luft. Det är en liten projektor, 13,0 * 8,5 * 4,5 cm, för att vara mer exakt.

När du har en LED-projektor på 200 euro är det förståeligt att du drar mot mer konventionella mönster - det kommer inte att vara så att användaren blir trött på det senare - men när det gäller en mycket billigare enhet, som det är fallet, Jag älskar att kunna hitta mig med mycket mer djärva förslag. Personligen verkar det som en framgång.

YG300 inkluderar en HDMI-port och en USB uttag på en av dess sidor, samt en plats för micro SD-kort, Hörlursuttag, strömport och ingång micro USB. Ström- och uppspelningsknapparna är placerade på projektorns ovansida och har en fjärrkontrollratt.

Kraft och prestanda

När det gäller egenskaper och funktioner hos YG300 står vi inför en LED-projektor med LCD-teknik, 400 lumen ljusstyrka, kontrast 1000: 1, med en upplösning på 320 * 240 (WVGA) som når upp till 1080P (1920 * 1080) för att kunna spela upp högupplöst video.

För praktiska ändamål erbjuder FW1S YG300 projektioner mellan 20 och 60 tum, på ett avstånd av mellan 0,8 och 2,0 m, att kunna ändra bildstorleken i alla fall och justera avståndet från projektorn.

Naturligtvis säger det sig självt att det spelar alla typer av multimediaformat, som video, bilder, TXT och musik. Perfekt för att ansluta din bärbara dator, ett USB-minne eller ett SD-kort.

Batteri och andra detaljer

Slutligen bör det noteras att YG300 LED-projektor den använder inget inbyggt batteri. Det betyder att för att det ska fungera måste vi ansluta det till strömförsörjningen eller använda en kraftbank. Det är viktigt att ta hänsyn till denna information, särskilt om vi ska använda projektorn för att titta på filmer utomhus, på en campingplats eller liknande.

Pris och tillgänglighet

FW1S YG300 LED-projektor kostar 44,49 €, men för närvarande tillgänglig för 25,19 €, cirka 29,99 dollar att byta, in nästa blixt erbjudande av Tomtop.

Kort sagt, en bärbar LED-projektor som passar i fickan, som kan återge innehåll vid 1080P, med en originaldesign och ett mer än justerat pris.

Tomtop | Köp FW1S YG300 LED-projektor

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.