Det 10 bästa antivirusprogrammet för Android Skydda din terminal!

Antivirus är en mycket kontroversiell typ av app på Android. Många tror att de inte är nödvändiga, men det finns vissa fall där det är viktigt att ha ett bra antivirusprogram installerat. Dessa är de 10 bästa antivirusprogrammen för Android.

Behöver jag verkligen installera ett antivirusprogram på min telefon eller surfplatta?

Innan du börjar är det bekvämt att klargöra denna punkt. Om vi ​​bara installerar appar från den officiella Google-butiken för Android - det vill säga Play Store - och vi har inte modifierat vår terminal för att ha rootbehörigheter, kommer vi inte att ha stora problem om vi inte installerar ett antivirusprogram. Det är så det är. Kom ihåg att även Google Play har sitt eget integrerade antivirusprogram.

Men om vi är vana vid att installera appar från mindre säkra arkiv -Till exempel Aptoide-, APK-filer eller så har vi rotbehörigheter, då förändras saker. Ett bra antivirusprogram kommer att hindra oss från att få en otäck skräck med skadlig programvara eller infektion som kan smyga in i vår terminal.

De 10 bästa antivirusapparna för Android

Låt oss gå till röra. Om vi ​​letar efter det extra skyddet som faktumet att ha ett kompetent och effektivt antivirusprogram på Android ger oss, är det här de bästa gratis och betalda alternativen som vi kan hitta på applikationsmarknaden idag.

Bitdefender Antivirus Free / Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefender Mobile Security är förmodligen det bäst betalade antivirusprogrammet (ungefär $ 15 per år, med en 14-dagars gratis provperiod). Den har ett mycket komplett verktygspaket: analys av skadlig programvara, kontointegritet, appblockering, webbsäkerhet, stöldskydd och en WearON säkerhetsmodul för smarta klockor.

Ladda ner QR-kod Bitdefender Mobile Security & Antivirus Developer: Bitdefender Pris: Gratis

Det helt gratis alternativet, Bitdefender Antivirus gratis Det är en bra app, men den erbjuder bara skydd mot skadlig kod - vilket inte är dåligt om vi bara letar efter den här typen av skydd.

Ladda ner QR-kod Bitdefender Antivirus Free Developer: Bitdefender Pris: Gratis

Norton Antivirus och säkerhet

Nortons antivirusprogram erbjuder bra skydd mot skadlig kod, och i sin gratisversion har det några funktioner, till exempel blockerar terminalen via SMS, som i andra liknande tjänster betalas.

Om vi ​​letar efter större skydd erbjuder det också en premiumplan med samtalsblockering, fjärrplats, App Advisor-verktyget, säkerhetskopiering av våra kontakter och mer. Symantec har lyckats utveckla en riktigt effektiv app.

Ladda ner QR-kod Norton Mobile Security and Antivirus Developer: NortonMobile Pris: Gratis

ESET Mobile Security & Antivirus

Utmärkt antivirusprogram med gratis realtidsskydd mot skadlig kod som inkluderar en enkel guide, skadlig kodanalys, anti-fiske, Terminal för GPS genom att skicka ett SMS och möjligheten att få enheten att ringa genom att också skicka ett SMS.

Den betalda versionen erbjuder skydd för 5 enheter och säkerhetsgranskningar, stöldskydd och mer. Ett av de mest rankade antivirusprogrammen av användargemenskapen med 4,7 stjärnor och mer än 10 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod ESET Mobile Security & Antivirus Developer: ESET Price: Gratis

Kaspersky Internet Security

En riktig veteran som Kaspersky kunde inte vara frånvarande från den här listan över det bästa antivirusprogrammet för Android. Liksom ESET har den ett mycket bra betyg, med 4,7 stjärnor och mer än 10 miljoner nedladdningar.

Dess gratisversion erbjuder skanningar som du letar efter skadlig kod, spionprogram, virus och trojaner, med en mer komplett betald version som inkluderar applikationsblockering och skydd av personuppgifter, bland andra tillagda funktioner.

Ladda ner QR-kod Kaspersky Antivirus Android Free - Säkerhetsutvecklare: Kaspersky Lab Schweiz Pris: Gratis

Malwarebytes för Android

PC-versionen av Malwarebytes är den bästa anti-malware jag har stött på. Jag har använt det i flera år och det har aldrig svikit mig. Dess mobilversion för Android är också i utmärkt hälsa och lika effektiv. Det förbrukar inte många resurser, så det är det perfekta antivirusprogrammet för gamla telefoner eller med lite chicha. Skanning och skydd i realtid.

Ladda ner QR-kod Malwarebytes Protection: Antivirus & Anti-Malware Utvecklare: Malwarebytes Pris: Gratis

Avira Antivirus-säkerhet

Ett annat klassiskt PC-antivirusprogram som också har en bra version för Android. Den fria versionen har flera coola funktioner: virus- och sekretessskydd, ransomware-skydd, samtalsblockering, enhetshantering och mer. En av dess mest intressanta funktioner är att den söker i våra kontakter och kontrollerar om dessa e-postadresser har varit inblandade i en dataläckage.

Ladda ner QR-kod Avira Security 2020 - Antivirus- och VPN-utvecklare: AVIRA Pris: Gratis

AVAST Mobile Security

AVAST Antivirus är mycket mer än bara en skanner. Innan det betalades ut, men nu är det helt gratis –Med integrerade annonser, ja, som vi kan ta bort genom att gå till premiumversionen-. Den har mer än 100 miljoner nedladdningar, 4,5 stjärnor och ett riktigt brett utbud av funktioner: antivirusmotor, samtalsblockerare, stöldskydd, applikationsblockerare, brandvägg (root), WiFi-hastighetstest och mer.

Ladda ner QR-kod Avast Antivirus 2020 - Android-säkerhet | Gratis utvecklare: Avast Software Pris: Gratis

AVG Antivirus-säkerhet

Ett annat legendariskt gratis antivirus för PC som också har en superpopulär version för Android med mer än 100 miljoner nedladdningar. Det är ganska lätt jämfört med andra appar i guilden, det har ett trevligt gränssnitt, och bland dess förmågor inkluderar det realtidsskydd, en databas som ofta uppdateras, stöldskydd, radering av fjärrenhet, applås och WiFi-säkerhetsanalys, bland andra.

Ladda ner QR-kod AVG AntiVirus och säkerhet för Android Gratis 2020 Utvecklare: AVG Mobilpris: Gratis

McAfee Mobile Security

Vi avslutar med McAfee, ett mycket ansedd antivirusprogram, som har en helt gratis version - med reklam som vi kan eliminera genom att gå premium - för Android. Om vår mobiltelefon blir stulen McAfee kan ta ett foto av tjuven, förutom att blockera och radera enhetsdata. Ja sir! För resten erbjuder den en bra antivirustjänst, skydd vid bläddring och svartlistor med bland annat telefonnummer. Det är inte dåligt alls.

Ladda ner QR-kod Mobil säkerhet: Säker Wi-Fi med VPN och stöldskydd Utvecklare: McAfee LLC Pris: Gratis Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found