De 10 mest nedladdade apparna för Android på Google Play

¿Vilka är de mest nedladdade mobilapplikationerna? Visst kommer vi alla att ha mer eller mindre samma appar i åtanke. Och vi kommer inte att ha fel. Ja, Mark Zuckerberg och hans sociala mediekonglomerat tar kakan. Android är ett flertal ekosystem, men kungar härskar med en järnhand.

I topp tio Idag ska vi hålla ögonen på toppen av berget, högst upp. Det här är de 10 mest nedladdade applikationerna för Android från och med augusti 2018.

Obs! För att fixa dessa data har vi förlitat oss på information som erhållits från androidrank.org, en pålitlig datakälla där det finns någon tillgänglig för att beräkna appnedladdningar och betyg på Google Play.

De 10 mest populära apparna för Android i Google Play Butik

För att göra denna rankning lite mer rättvis och sanningsenlig, Vi har tagit bort alla de appar som Android brukar ta med från listan installerade som standard. Därför är vissa standardapplikationer, som Google Play Services (6 208 167 262 beräknade installationer), YouTube (5 000 miljoner nedladdningar), Google Maps eller Gmail, utelämnade och lägger de rättfärdiges sömn. Åtminstone en liten stund.

1- Facebook

Facebook är fortfarande den obestridda mästaren i nedladdningar i den officiella Android-applikationsbutiken. Så mycket som vi hör dag in och dag ut alla de problematiska nyheterna kring Mark Zuckerberg eller nedgången i aktierna i den stora F, är sanningen att Facebook fortsätter att ha en urskillningslös anhängare. Specifik, några beräknade nedladdningar av 4 599 418 614. Wow!

En annan sak är den prestanda som själva Facebook-appen kan erbjuda, en tung applikation där de finns. En sann konsument av resurser och batterier som vi uppenbarligen inte kan bli av med ens en pinne.

Ladda ner QR-kod Facebook Utvecklare: Facebook Pris: Gratis

2- Facebook Messenger

Den andra som påstås, hur kan det vara annars, är också från Facebook. I det här fallet pratar vi om meddelandeprogrammet Facebook Messenger, som fortsätter att få följare. Under de senaste två åren av sitt liv har den uppnått nästan 2 miljarder nya installationer och nått uppskattningsvis 3 703 955 288 nedladdningar hittills.

Ladda ner QR-kod Messenger: gratis meddelanden och videosamtal Utvecklare: Facebook Pris: Gratis

3- WhatsApp Messenger

Den andra gåsen som lägger de gyllene äggen från skaparen av Facebook är WhatsApp. Väntar på att Zuckerbergs företag ska hitta ett sätt att tjäna pengar på den mest populära snabbmeddelandeappen på planeten - med tillstånd från Messenger - WhatsApp tar bronsmedaljen med 3 249 827 035 uppskattade nedladdningar.

Det råder ingen tvekan om att WhatsApp har trängt igenom alla samhällsskikt, och även din mormor i stan vet hur man skickar en var uppe, a wasaf, eller som det sägs.

Ladda ner QR-kod WhatsApp Messenger Utvecklare: WhatsApp Inc. Pris: Gratis

4- Instagram

Wow, vilken chorprecha! En annan Mark Zuckerberg-ägd app på listan! När Facebook köpte Instagram 2012 hade det "bara" 50 miljoner installationer. 6 år senare har den multiplicerat sina siffror stratosfärisk upp till 2 043 miljoner nedladdningar.

Idag är Instagram en institution för bild, filterfoton och tom poserism. De berömda favoritfönster för att utsätta världen för sitt perfekta och skrynkelfria liv och en outtömlig fabrik av Instagramers. Naturligtvis har den mer acceptans och många fler positiva utvärderingar än andra företagsappar.

Ladda ner QR-kod Instagram-utvecklare: Instagram-pris: gratis

5- Subway Surfers

Den första överraskningen på listan heter Subway Surfers, och är det mest nedladdade Android-mobilspelet på planeten just nu. Trodde du att det skulle vara Candy Crush? Tja, nej! Detta gratis spel är ett slags oändlig löpare där vi går från tåg till tåghoppning med vår skateboard och flyr från polisen.

Subway Surfers-inlägg 1 056 432 543 beräknade nedladdningar, en av få appar miljardärer som fortfarande surfar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Subway Surfers Utvecklare: SYBO Games Pris: Gratis

6- Skype

Vi ser att meddelande- och kommunikationsapplikationer är de som fyller toppen av Android-appar, och därför kunde Skype inte missa mötet. Skypes gratischattverktyg var det första som trampade på videosamtal, och sedan dess fortsätter det att njuta av en viss prestige och mycket närvaro, särskilt i arbetsmiljöer.

Skype har 1.045.286.876 uppskattade nedladdningar från och med 2018, i konstant tillväxt sedan den boom som den drabbades av 2014.

Ladda ner QR-kod Skype: videosamtal och gratis chattutvecklare: Skype-pris: gratis

7- Snapchat

Även om många tror att Snapchat är i doldrums, är sanningen att den fortfarande har mer än 150 miljoner dagliga användare. Naturligtvis kopierar Instagram sina coolaste funktioner och det verkar som om många lämnar det lite åt sidan. Jämnt och allt lyckas det smyga in i topp 10 av de mest nedladdade applikationerna på Android med 869.135.517 nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Snapchat Utvecklare: Snap Inc Pris: Gratis

8- DELA det

Inte allt skulle vara meddelandeprogram, RRSS och spel. Den första produktiva appen som visas i listan över de mest nedladdade är SHAREit. Ett verktyg som gör att vi snabbt kan dela stora filer mellan enheter.

Enligt skaparen av appen är SHAREit 200 gånger snabbare än Bluetooth. Applikationen har 831 884 174 nedladdningar.

Ladda ner QR-kod SHAREit - Transfer & Share Developer: Smart Media4U Technology Pte. Ltd. Pris: Gratis

9- Candy Crush Saga

Förmodligen det mest populära mobilspelet i världen visar sig vara det näst mest nedladdade spelet. Candy Crush ansluter sig till listan med 821,218,667 nedladdningar.

För många har detta spel blivit Tetris på 2000-talet, med en godisinriktningsdynamik som fäster även de mest målade.

Ladda ner QR-kod Candy Crush Saga Utvecklare: King Price: Gratis

10- Twitter

Efter Facebook och Instagram är Twitter det tredje mest använda sociala nätverket på mobila enheter. Dina nedladdningar uppgår till 803,334,470. Om du letar efter ett ställe att diskutera med människor, läs de mest kontroversiella åsikterna från dina favoritkändisar, eller släpp ett par galna idéer som inträffade dig häromdagen i duschen, gå över till Twitter.

Ladda ner QR-kod Twitter Utvecklare: Twitter, Inc. Pris: Gratis

Särskilda omnämnanden

Vi avslutar med att kommentera andra riktigt populära appar som toppar listan över de mest nedladdade apparna på Android.

Ren mästare

Första svarta punkten på listan. Vad sägs om Clean Master? Det verkar som om detta rengöringsverktyg har skapat ett mycket gott rykte. Trots att de inte är särskilt användbara för praktiska ändamål litar de fortfarande på det. Nackdelen är att dess utvecklare -Cheetah Mobile- är känd för att inkludera bloatware och alla slags irritationer i sina appar.

Clean Master har uppskattningsvis 770 438 192 installationer. Som jag nämnde i denna POST orsakar dessa typer av appar fler problem än någonting annat. För att undvika när det är möjligt.

I följande positioner i tabellen hittar vi andra mycket mer anständiga och användbara applikationer, till exempel Facebook Lite (771 miljoner) Dropbox (752 miljoner), Linje (739 miljoner) och Viber (672 miljoner).

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found