De 10 bästa Android-appar som fungerar utan internetanslutning

Android är det mest använda operativsystemet idag på mobila enheter. Med tanke på dess popularitet är antalet applikationer som har skapats för att ge dessa större nytta otaliga. Och medan många kräver en aktiv internetanslutning kan andra Android-appar fungera utan en.

Android-appar som fungerar utan internetanslutning

De flesta ansökningar kräver en aktiv internetanslutning. Vi kan dock inte alltid räkna med tillgång till den här tjänsten. Det är därför appar som fungerar offline är mycket praktiska. Därefter berättar vi om de 10 bästa apparna för Android som fungerar utan att ha tillgång till Internet.

Spotify

Det här är den absolut mest populära plattformen när det gäller strömmande musik det betyder. Bland de olika alternativen som erbjuds av den här appen är möjligheten att ladda ner album, skapa spellistor och få tillgång till en stor volym musikinnehåll och podcasts. Detta innehåll kan sedan reproduceras utan att det behövs en internetanslutning.

Ladda ner QR-kod Spotify: Musik och podcasts Utvecklare: Spotify Ltd. Pris: Gratis

AIMP

Efter vågen av ljudspelare tycker vi att den här magnifika applikationen är nästan svår att tro att den är fri. Med tanke på kvaliteten på vad den erbjuder. Med AIMP kan vi njuta av en presentation med en slående och funktionell design. Det är möjligt att reproducera hela musik- och ljudfiler sparat på vår Android-enhet helt offline. Bland dess många funktioner ställer den till vårt förfogande:

  • En kraftfull 29-bands equalizer.
  • Flera alternativ för att konfigurera uppspelningsspår.
  • Android Auto.
  • Timer
Ladda ner QR-kod AIMP Utvecklare: Artem Izmaylov Pris: Gratis

Netflix

Utan tvekan är detta en av de mest nedladdade och beroendeframkallande apparna. Nästan allas favorit. Nu med Netflix-appen kan du ta din favoritserie överallt med dig. Det räcker att du är prenumerant så att du kan ladda ner innehåll som du kan återge senare. Och så många gånger du vill utan internetanslutning eller datakostnader.

Ladda ner QR-kod Netflix Utvecklare: Netflix, Inc. Pris: Gratis

Youtube

Liksom YouTube finns det ingen annan som den. Idag har den två alternativ som gör att du kan njuta av innehåll offline. Det handlar om YouTube Premium och av YouTube Go. Den första öppnar en oändlig värld av möjligheter att få tillgång till praktiskt taget obegränsad nedladdning av video, så att du kan titta så många gånger som du vill kopplas bort från Internet.

För sin del, YouTube Go, även om det är ett mer begränsat alternativ, erbjuder en mängd olika gratis alternativ. Du kan ladda ner några videor av intresse till din Android-enhet, eftersom de är tillgängliga. När materialet har laddats ner kommer du att kunna komma åt det utan att du behöver använda Internet. Endast en sporadisk anslutning räcker för att uppdatera innehållet och hålla det alltid tillgängligt.

Ladda ner QR-kod YouTube-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Tända

Om du läser böcker bör du ladda ner Amazon Kindle-applikationen, designad speciellt för din Android. Det erbjuder inte bara möjligheten att komma åt ett bibliotek med mer än en och en halv miljon böckerOm inte, låter det dig synkronisera dina läsregister med andra enheter du använder. Vad roligt? Du kan spela för att anpassa utseendet på dina favoritböcker från själva applikationen.

Ladda ner QR-kod Kindle Utvecklare: Amazon Mobile LLC Pris: Gratis

Duolingo Premium

För språkälskare är offlineversionen av Duolingo tillgänglig. Även om det är en betald app, ger den dig friheten att arbeta med din offline lektioner när och hur du vill. Du behöver bara ladda ner dem tidigare från det alternativ som det ger dig och komma åt dem utan internet när du behöver det.

Ladda ner QR-kod Duolingo - Lär dig engelska och andra språk gratis Utvecklare: Duolingo Pris: Gratis

Google översätt

En översättarordbok tillgänglig nu till hands för din Android. När du behöver det kommer du att kunna fråga ord på flera språk utan att behöva ansluta till Internet. Detta användbara verktyg tillåter idag att använda sitt språkresurser en gång laddat ner det språkpaket som krävs för att kunna användas senare offline.

Ladda ner QR-kod Google Translate Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

MAPS.ME

Tävling med Google Maps kommer MAPS.ME. En utan tvekan användbar app för konsultera kartor och hitta dig själv med GPS inget behov av internetåtkomst. Din resa är viktig, så att du inte längre går vilse var du än är.

Ladda ner QR-kod MAPS.ME - Offline kartor, navigering och guider Utvecklare: My.com B.V. Pris: Gratis

VLC

Återvänder till den musikaliska reproduktionen och lägger till video till den, hittar du VLC. En kraftfull öppen källkodspelare som stöder bra olika ljudformat ochvideo- helt gratis. Spelaren nummer 1 att ladda ner om du inte har en annan som standard på din Android-mobil eller den du har är begränsad.

Ladda ner QR-kod VLC för Android Utvecklare: Videolabs Pris: Gratis

Ficka

Perfekt för dem som behöver alltid vara informerade och uppdaterade med nyheter, rapporter, artiklar av intresse och webbsidor. Med den här appen kan du se denna mängd innehåll när du har laddat ner den till din dator. Det finns inget behov av att ansluta till Internet igen. Förvara den i din ficka och kom tillbaka till den senare när du behöver den.

Ladda ner QR-Code Pocket Developer: Läs det senare Pris: Gratis

Om du inte har dessa användbara applikationer på din Android än, är det dags att ladda ner dem. Dra nytta av alla fördelarna de erbjuder dig utan att behöva en internetanslutning på din mobil eller surfplatta.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.