Cornerfly: ge böjda kanter till din Android-skärm med den här appen - Happy Android

Vi började veckan och pratade om en ny anpassningsapp för Android. Den här gången ska vi titta påCornerfly, en gratis app vars funktion är att ge skärmen på valfri telefon eller surfplatta rundade kanter med Android-operativsystem.

Böj din skärm med Cornerfly

Telefoner med böjda kanter är dagens ordning: de stiliserar och ger terminalen ett mycket attraktivt utseende. Detsamma händer inte med skärmarna, eftersom de är fortfarande fyrkantiga, med motsvarande vinkelhörn, och detta minskar en viss estetisk symmetri för hela enheten. Med Cornerfly kan vi ändra utseendet på skärmen på vår Android genom att mjuka kanterna och böja dem så att liknar de fysiska kanterna på telefonen.

Detaljerade konfigurationsalternativ

Cornerfly fungerar med både Android-skrivbordet och helskärmsapplikationer. Dessutom har den en mycket noggrann konfigurationsmeny där du kan justera alla detaljer i gränsanpassningen.

Tänk på att inte alla har telefoner eller surfplattor med svarta fronter, så appen ger oss också möjlighet att tilldela gränsen färgen vi vill ha. Om vår smartphone är vit måste kanterna också vara vita, naturligtvis!

Den har också ett appfilter för de som vi inte vill applicera avrundning på och en enskild hörnapplikation för var och en av kanterna på skärmen.

I allmänhet står vi inför en ganska effektiv anpassningsapp som attackerar en mycket intressant estetisk punkt och som på en visuell nivå inte är mer än en detalj, men åh, vad skulle livet vara utan de små detaljerna?

Ladda ner QR-kod Cornerfly Utvecklare: Flyperinc Pris: Gratis

Cornerfly är en app utvecklad av Flyperinc, just nu har betyg 4,2 / 5 på Google Play och mer än 100 000 nedladdningar bakom sig. Den har en betald premiumversion men standardversionen är helt funktionell och gratis.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.