De bästa apparna att titta på fotboll på Android - The Happy Android

La Liga har startat och sedan den 18 augusti förra året kan vi redan se matcherna i den spanska första divisionen på TV. Men inte alla kan stå framför en TV vid speltid. I dessa fall är det bäst att titta på vårt favoritspel från någon app för att titta på fotbollsströmning från din mobil.

I dagens inlägg granskar vi de bästa apparna för att titta på fotboll online och live från en Android-telefon eller surfplatta. Vi började!

De bästa applikationerna för att titta på fotboll online på Android

Det första att säga är att det inte är lätt att göra en topplista över denna typ av innehåll. I den här bloggen har jag alltid varit gynnsam för rekommenderar konsumtion av innehåll lagligt. Därför bifogar jag inte länkar till Android-applikationer som inte har sändningsrättigheter för de olika ligamatcherna.

Men många webbplatser begränsar sig till att komma ihåg att ”det är användarnas ansvar att se till att varje applikation innehåller respektive utsläppsrätter ”. Och med detta sagt tar de bort allt ansvar från ovan och rekommenderar användningen av appar för att titta på alla typer av fotbollsmatcher online gratis. Naturligtvis olagligt.

Inofficiella appar som låter dig titta på fotboll gratis på din mobil

Det bör också förtydligas att de flesta av dessa applikationer är helt lagliga, och därför har vi inga problem att hitta dem på Google Play - och med miljontals nedladdningar bakom sig.

Det som inte längre är så lagligt är komplement eller tillägg Vad använder de, som fungerar som en länk för att se allt innehåll utan att ha återutsändningsrättigheter.

I denna väska finns applikationer som Wiseplay, KODI eller Ustream. Det här är de mest kända apparna, men det finns också många andra som ägnar sig åt att streama fotboll utan att gå igenom rutan.

Nackdelen med dessa applikationer, förutom att simma i laglighetens limbo, är att:

  • Eller så är de instabila.
  • Eller så är de fyllda med annonser.
  • Eller så slås deras länkar ned varannan och var tredje på grund av upphovsrättsproblem.

Om vi ​​vill se kvalitetsfotboll från vår mobil, är det bäst att titta på de officiella applikationerna som är auktoriserade att sända denna typ av liveinnehåll för mobila enheter.

Officiella appar för att titta på fotboll online och med garantier

De applikationer som vi kommer att se nedan är de som tillhör de grupper som har sändningsrättigheterna för fotbollsmatcherna i de olika ligorna i deras motsvarande länder.

Som vanligt, De är apparna för att titta på fotboll i streaming och utan avbrott som fungerar bäst. De har ett team av utvecklare bakom sig, och eftersom de är betalda tjänster erbjuder de ett minimum av garantier när det gäller kvalitet och stabilitet.

Movistar +

I Spanien har Telefónica varit den som har tagit ledningen. Det är vad matcherna i den spanska fotbollsligan 2018/2019 kommer att sändas på Canal +. För att se alla ligamatcher i HD-kvalitet från vår Android-mobil behöver vi bara ladda ner Movistar + -appen (och hyra självklart tjänsten).

Canal + har också rättigheterna till de europeiska fotbollsligorna, så förutom den spanska kommer vi också att kunna se Premier League, Bundesliga, Calcio, Champions League och naturligtvis BBVA League. Förutom serier, filmer och andra program på plattformen.

Ladda ner QR-kod MOVISTAR + Utvecklare: Movistar España Pris: Gratis

Gå till Movistar officiella webbplats

DIRECTV Sport

I Latinamerika är ett av de företag som har sändningsrättigheter för den spanska (och engelska) ligan DIRECTV. Om vi ​​prenumererar på din plattform kan vi använda DIRECTV Sports-appen för att titta på livefotboll från vår surfplatta eller mobiltelefon.

Erbjuder även NBA, Tennis, Rugby-matcher, DIRECTV Sportshow och mer. Den har också OnDemand-omspelningar, live statistik, nyheter, videor och matchvarningar. Mer än en miljon nedladdningar och ett bra betyg stöder denna intressanta app.

Registrera QR-kod DIRECTV Sports Developer: DIRECTV LATIN AMERICA LLC Pris: Tillkännages

Besök DIRECTV Sports webbplats

ESPN Play

Den tredje applikationen för att titta på livefotboll från Android i hög kvalitet är ESPN Play. ESPNs kabel-TV-kanal är licensierad att sända livefotboll för länder som Latinamerika och USA.

I ditt fotbollsbrev, erbjuder matcherna i den spanska första divisionen, italienska Serie A, franska Ligue 1 och tyska Bundesliga. Allt detta tillsammans med NBA-spel, Major League-baseboll, US Open tennis och många andra sportevenemang.

Registrera QR-kod ESPN Play Utvecklare: ESPN Inc Pris: Tillkännages

Gå till ESPN Deportes webbplats

Slutligen kommentera att det finns andra applikationer, dessa är redan mer än tredje raden, med namn som "Free Soccer" och liknande. De brukar hänga varannan var tredje, bilden brukar inte gå i HD och de är mer besvärliga än någonting annat. Vissa har till och med skadlig kod. En typ av app som vår smartphone kommer att uppskatta att inte ha installerat på sitt system.

Jag hoppas att den här lilla recensionen har varit till nytta för dig, och som alltid ses vi i kommentarfältet för allt. Ses snart!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found