Talande klocka: appen som berättar tiden genom röstmeddelanden

Nyligen i ett Android-forum frågade en användare om det inte skulle finnas en app som skulle berätta för dig vilken tid det är utan att behöva ta telefonen ur fickan, slå på den och kontrollera tiden. Den enda användaren som förordade att svara honom var att göra narr av honom, utan att ens ge honom svar.

Sanningen är att det inte heller är ett ämne som verkar dumt för mig. Det skulle vara en funktion som kan vara till nytta för personer med synproblem, förutom att undvika att behöva ta mobilen ur fickan, som Android forero kommenterade. Så jag började söka på Google Play och överraskande, det finns flera appar som berättar tiden genom röstmeddelanden.

TellMeTheTime, den bästa pratklockan som vi hittar i Android Play Store

De Talking Clock, också känd som TellMeTheTime, är en gratis Android-app som gör exakt det: berätta tiden genom en varm halvrobotröst. Det som är bra med TellMeTheTime är att det inte stannar på ytan och låter dig konfigurera en bra handfull alternativ.

Vi kan konfigurera intervallet för varningarna, finns på perfekt spanska, möjliggör aktivering med berörings- eller närhetssensor, och fungerar utan att appen i förgrunden eller skärmen är påslagen.

Ladda ner QR-kod Talking Clock: TellMeTheTime Utvecklare: Andreas Meyer Pris: Gratis

Kort sagt, en utmärkt app som uppfyller sitt syfte på bästa möjliga sätt. Om vi ​​letar efter en pratklocka för vår telefon eller surfplatta är TellMeTheTime appen som vi definitivt borde prova. Dess godkännanden, mer än en miljon nedladdningar och en poäng på 4,2 i Google Play Butik.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found