Hur man löser komplexa matematiska beräkningar med din mobil

Jag upptäckte det nyligen Android har ett par ganska kraftfulla applikationer för lösa komplexa matematiska problem. Jag önskar att jag hade känt någon av dessa appar för några år sedan, när jag kämpade för att klara Calculus and Statistics på college. Hur många huvudvärk det skulle ha räddat mig!

De applikationer som jag hänvisar till heter Fraktionskalkylator Y Myscript Calculator, två gratisappar för Android som lovar att lämna de klassiska vetenskapliga miniräknarna i livet.

Fraktionskalkylator, det har aldrig varit enklare att lösa bråk

Fraction Calculator är en app utvecklad av Mathlab, och det är verkligen en glädje att se dig lösa bråk och även realtidsalgebraproblem. Appen berättar inte bara värdet av X eller Y i en ekvation, utan utvecklar också lösningen steg för steg och blir ett utbildningsverktyg på första nivån.

Applikationen accepterar aritmetiska operationer (+, -, *, /, ÷), förenkling av bråk, linjära ekvationer och ekvationssystem, polynomer, rationella ojämlikheter och mer. Ganska en livräddande pärla för när vi fastnar med matte läxor.

Ladda ner QR-kod Fraktionskalkylator + matematikutvecklare: Mathlab Apps, LLC Pris: Gratis

Myscript Calculator, löser matematiska problem med frihand

Myscript Calculator är en annan fantastisk applikation som kan lösa även de mest komplexa problemen. Cosinos, tangenter, logaritmer och exponentials är inte resistenta. Dess stora fördel är att vi kan skriva problemet direkt på skärmen, som om vi skulle skriva frihand eller rita en bild.

Med Myscript kan vi lösa trigonometri problem (cos, sin, tan), invers trigonometri (aso, asin, atan), logaritmer (ln, log), konstanter (π, e), parenteser, kvadratrötter, exponentialer och absoluta värden, mellan andra. Enkelt som få andra och med enorm potential.

Ladda ner QR-kod MyScript Calculator Developer: MyScript Price: Gratis

2 fantastiska appar rekommenderas helt, särskilt för studenter med olika matematiska och tekniska ämnen. Om vi ​​behöver lite hjälp för att utföra de beräkningar som motstår oss så mycket, är både Fraction Calculator och Myscript Calculator två verktyg som utan tvekan blir oumbärliga i vår Android-terminal.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.