SuperSU, den bästa appen för att hantera din Android-rootbehörighet - Happy Android

När vi har en rotad telefon med superanvändarbehörigheter öppnar vi en värld av möjligheter för vår Android. I situationer medför detta också en risk, och det är att vi öppnar dörren lite så att vi kan smittas av skadlig kod. Därför, om vi har en terminal med root är det viktigt att låt oss kontrollera och hantera på bästa möjliga sätt de behörigheter vi ger till appar som vi har installerat.

SuperSU: en av de mest använda behörighetshanterarna på Android

Ett bra sätt att göra detta är hantering genom appar som SuperSU, en gratis applikation som centralisera behörighetshantering på Android på ett mycket effektivt sätt. En klassiker med mer än 50 miljoner installationer bakom sig.

En av fördelarna med denna applikation utvecklad av ChainfireXDA, jämfört med andra liknande applikationer, är det kan installeras direkt från Google Play, utan att behöva gå till en anpassad återställning, till exempel TWRP, för att utföra installationen.

Ladda ner QR-kod SuperSU-utvecklare: Kodkod Pris: Gratis

Hantera rotbehörigheter med SuperSU

SuperSU-gränssnittet är uppdelat i 3 block:

  • Applikationer: När en app begär administratörsbehörighet läggs den till i listan. Från den här listan kan vi se de appar som har superanvändaråtkomst och vi kan hantera dessa behörigheter genom att tillåta, neka eller be SuperSU att fråga oss när den appen vill använda behörigheter
  • Uppgifter: En logg som visar oss root-åtkomstvillkoren i terminalen.
  • inställningar: Från detta avsnitt av inställningar kan vi aktivera eller inaktivera terminalens rootbehörigheter, förutom andra avancerade konfigurationsalternativ.

Installerar binära koder

När vi först släpper SuperSU version 2.97 kommer vi att se ett meddelande om att SU-binärer måste uppdateras. Vi kan göra detta direkt i de flesta terminaler eller från anpassad återställning (CWM eller TRWP) i händelse av att vår enhet inte accepterar "bareback" -uppdateringen. Om vi ​​har problem kan vi läsa följande tråd för att uppdatera SU-binärer.

Ett mycket användbart program som möjliggör centraliserad hantering av terminalens rootbehörigheter, vilket underlättar administrationen och kontrollen av säkerheten på Android.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found