Teclast Master T8 i recension, surfplatta med 2K-skärm och premiumfinish

Teclast är en tablettillverkare som har ett brett utbud av modeller på marknaden. De Teclast Master T8 Det är den mest kompakta versionen av den välkända Teclast Master T10, en enhet som sticker ut tack vare sitt perfekta värde för pengarna och en 2K-skärm som ser särskilt bra ut. Gillar du Xiaomi Mi Pad 3? Tja, du kommer att älska Teclast T8.

Analys av Teclast Master T8, konkurrenten till Mi Pad 3 dyker upp på scenen

Teclast är ett företag som alltid har visat hur man spelar sina kort mycket bra. Om Xiaomi Mi Pad 3 sticker ut för sin fantastiska kvalitet och specifikationer, Teclast Master T8 är lika med dig i alla tekniska aspekter, sänker, ja, priset i hälften. Värde? Låt oss se!

//youtu.be/QI7diVVzUzM

Design och display

En av de stora attraktionerna - åtminstone visuellt - hos Teclast T8 är dess eleganta finish. Den har en metallisk aluminiumkropp skyddad med en oleofob beläggning som stöter bort oljor som produceras av huden, vilket undviker de typiska fingeravtrycksmärkena. Allt detta tillsammans med en skärm med 2K upplösning (2560x1600p) och OGS-teknik som ingår i en 8,4-tums pekskärm.

Den innehåller också en fingeravtrycksläsare på baksidan. En egenskap som är mer typisk för mobiltelefoner, vilket ger större mångsidighet när du låser upp enheten. En detalj som, utan att vara väsentlig, uppskattas som ett extra tillskott.

Master T8 har måtten 21,95 x 12,79 x 0,78 cm och en vikt på 346 gr.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå hittar vi en ganska välutrustad enhet. Rida en MTK 8176 Hexa Core-processor bestående av 2 Cortex-A72-kärnor som körs vid 2,1 GHz och 4 Cortex-A53 vid 1,7 GHz. Allt detta tillsammans med en IMG GX6250, 4 GB GPU RAM-minne, 64 GB intern lagring Y Android 7.0.

Detta är samma processor som utrustar Xiaomi Mi Pad 3. Även om det inte är en superkraftig processor, erbjuder den mer än tillfredsställande prestanda, som kan dra även de tyngsta apparna. Ett av de smartaste alternativen att slåss i mellanklassen till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Utan tvekan en surfplatta där spel också lovar att se riktigt bra ut.

Här är den enda skillnaden vi ser med Mi Pad 3 MIUI-anpassningsskiktet för Android, och med hänsyn till att det inte är allas helgon, att ha Android 7.0 i denna Master T8 kan vara en "lugnande faktor" för mer än en . Resten, samma CPU, samma RAM och samma interna utrymme.

Kamera och batteri

Även om kameran sällan är en funktion som tablettproducenter ägnar mycket uppmärksamhet åt - “det är vad mobilerna är för”Många kommer att tänka - här har Teclast beslutat att spela det säkert och utrusta en anständig kamera som liknar vad vi kan hitta i de flesta mellanklasskinesiska smartphones. En 13,0 MP bakre lins å ena sidan och en 8,0 MP kamera för selfies och Skype på framsidan.

Å andra sidan Teclast Master T8 innehåller ett 5400mAh batteri med snabb laddning via USB Type-C-kabel. När det gäller surfplattor handlar snabb laddning om detaljer, vilket i hög grad hjälper till att minska laddningstiderna (det är uppenbart att laddning av en telefon inte är densamma som en 8-tums surfplatta).

Andra funktioner

T8 har Dual 2.4G + 5G WiFi-anslutning, Bluetooth 4.0, SD-kortplats och 3,5 mm hörlursuttag.

Pris och tillgänglighet

En av de stora attraktionerna i Master T8 är utan tvekan priset. För närvarande kan vi få en Teclast Master T8 för 189,99 dollar, cirka 162,37 euro till förändringen i GearBest. Med tanke på att Xiaomi Mi Pad 3 för närvarande är runt $ 375 och att den utrustar samma hårdvara, matematiken görs på egen hand.

Om vi ​​letar efter en surfplatta med en bra skärm, med en förstklassig finish och hårdvara som matchar, presenteras Teclast Master T8 som en av de mest attraktiva alternativen för denna säsong.

GearBest | Köp Teclast Master T8

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found