Elephone S8 i analys, ett flaggskeppsmördare med 2K-skärm och Helio X25

Elephone är ett av de mest framstående kinesiska varumärkena inom mellanklassen. De Elephone S8, företagets senaste mobil, är engagerad i en terminal med en stor skärm av hög kvalitet, en förstklassig design, den bästa Mediatek-processorn och en bra kamera.

Elephone S8 i granskning, den mest balanserade Elephone-toppen i sortimentet hittills

Som alltid kommer vi att röra oss i ett prisintervall nära 200 euro, vilket hjälper till att förstå den enorma framgång som dessa typer av smartphones har haft den senaste tiden: deras stora valuta för pengarna.

//youtu.be/Xj9qH4YcQzY

Design och display

Elephone S8-skärmens utseende och finish är en av dess största attraktioner. Å ena sidan har vi en 6-tums ramlös skärm gjord av Sharp med 2K upplösning (2560 x 1440p) och 403ppi. Allt detta med ett metalliskt 3D-krökt glashus som ger det en riktigt elegant premiumpresentation.

I det bakre området hittar vi bara S8-kameran och husets logotyp, medan fingeravtrycksläsaren har placerats på frontpanelen i enhetens centrala fysiska knapp.

Elephone S8 har en vikt på 180gr och måtten 15,80 x 8,00 x 0,80 cm.

Kraft och prestanda

När det gäller tarmarna i den här nya Elephone upptäckte vi uppriktigt sagt kompetent hårdvara. En processor Helio X25 Deca Core körs vid 2,5 GHz, 4 GB RAM Y 64 GB intern lagring kan inte utökas, bredvid Android Stock 7.1.1.

Att inte använda 6 GB RAM - något som är ganska vanligt i mobiltelefoner av denna typ - är inte ett problem, eftersom det har en riktigt bra processor. Men det faktum att den inte har en SD-plats bidrar till den övergripande specifikationsbilden. Det är tydligt att med 64 GB kommer vi att ha gott om plats, men det finns alltid människor som behöver lite extra.

När det gäller telefonens prestanda och flytbarhet har Elephone alltid haft ett praktiskt taget obefintligt lager av anpassning, vilket accentueras i detta Android-lager, rent av applikationer och uppblåst program som de flesta användare avskyr.

För att få en bättre uppfattning om kraften i denna Elephone S8 kan vi säga det har en poäng i Antutu på 87 550 poäng. En prestanda långt överlägsen mobiler som Xiaomi Mi A1 eller den senaste Ulefone Power 3.

Kamera och batteri

När vi går in i det fotografiska avsnittet ser vi att S8 utrustar en 8MP främre kamera och en bakre av 21MP med blixt och autofokus från Sony, med ljuskänsliga element för bättre resultat i miljöer med svagt ljus.

Slutligen, vad beträffar autonomi, monteras Elephone S8 ett kraftfullt 4000 mAh batteri med USB-typ C-laddning.

Pris och tillgänglighet

Elephone S8 har precis börjat säljas, och på grund av detta erbjuder GearBest de första 200 enheterna till ett pris av 206,12 euro, cirka 239,99 dollar att byta. Det vanliga priset är cirka 230 euro. Terminalen finns i svart, blå och röd färg.

Yttrande och slutlig bedömning av Elephone S8

Är det värt att få en Elephone S8? Sanningen är att den som skriver dessa rader för närvarande har en terminal från detta hus, närmare bestämt Elephone P8 mini. Med tanke på att den har en mycket mer blygsam processor och att den fungerar som ett skott, vill jag inte ens tänka på hur den nya S8 måste prestera.

Dessutom har den en riktigt bra skärm för att visa foton, serier och multimediainnehåll, tillsammans med ett bra batteri och en kamera över genomsnittet för denna typ av terminal.

Naturligtvis, om dess 64 GB lagringsutrymme kommer att saknas, borde vi tänka på något annat alternativ, eftersom det i den meningen Elephone S8 inte lämnar mycket utrymme för förbättringar. Om vi ​​har 64 spelningar kvar, så fortsätt.

GearBest | Köp Elephone S8

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found