De 10 bästa applikationerna för att tjäna pengar på din mobil

Vi kommer att sätta pricken över i veckan med ett mycket ”produktivt” inlägg. Vi vet alla om betalappar, men vad skulle du tänka om jag sa till dig att vi är i en "bisarr värld", och att det istället för att betala för en applikation är själva appen den som betalar oss? Så att de senare säger att vem som helst inte kan vara en entreprenör!

10 appar som gör att vi kan tjäna lite pengar helt enkelt genom att använda dem

Skämt åt sidan, idag finns det ett stort antal applikationer som har blivit ganska populära och vars krok är kraft få en liten ersättning från användaren i utbyte mot att använda dem. Denna ersättning kan vara i form av pengar, eller i form av "kredit" eller utbytbar kupong.

Googles åsiktsbelöningar

Förmodligen den mest kända appen när det gäller ersättning för användning. Med Google Opinion Rewards kan vi svara på små undersökningar (vanligtvis ett par frågor relaterade till de platser vi nyligen har besökt) och i gengäld vi får kredit som vi kan använda i Google Play Butik för vad vi vill (betalappar, musik, filmer).

Ladda ner QR-kod Google Opinion Rewards Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

CashPirate

Till skillnad från Google Opinion Rewards, med CashPirate kan vi få pengar konstant och sund. I gengäld måste vi testa appar, spel, ta enkäter eller titta på reklamfilmer. Betalning sker via PayPal från $ 2,5 (2500 poäng) och den genomsnittliga betalningen för att testa en app är mellan 50 och 100 poäng. Mycket bra betyg av användare på Google Play.

Ladda ner QR-kod CashPirate - Tjäna / tjäna pengar Utvecklare: ayeT-Studios Pris: Gratis

Kvacksalvare! budbärare

WhatsApp som betalar dig att använda det. Endast logotypen är redan tillräckligt självförklarande. En snabbmeddelandeapp av katalanska ursprung i vilken vi samlar in pengar via PayPal genom att svälja annonser medan vi chattar med våra vänner. Det enda problemet är att hitta kontakter i vår telefonbok som är villiga att kommunicera med oss ​​via Quack! Budbärare.

Ladda ner QR-kod kvak! messenger Developer: Betrovica SL Pris: Gratis

Gratis mina appar

Den fjärde som påstås är Free my Apps. Med den här applikationen, istället för kredit på Google Play eller pengar, får vi presentkort. Kuponger som vi kan lösa in på Spotify, Steam, Amazon, Domino’s eller Gamestop, bland andra. Till och med donera dem till välgörenhetsorganisationer (Röda korset, UNICEF etc.). Kravet: ladda ner och testa appar på din mobil.

Registrera QR-kod FreeMyApps - Presentkort och ädelstenar Utvecklare: FreeMyApps Pris: Tillkännages

Presentplånbok

En av apparna i genren som värderas bäst av användare. Det skiljer sig inte mycket från resten, men det är enkelt att använda och låter dig lösa in poäng för pengar i PayPal och kredit i Google Play, iTunes eller Amazon. Det har ett anslutet system det gör att vi kan få fler poäng om vi får fler människor att gå med i presentplånboksfesten.

Ladda ner QR-kod presentplånbok - Gratis belöningskortutvecklare: WellGain Tech Pris: Gratis

App trailers

Som namnet antyder måste vi här titta på videor av appar och filmer, som vi sedan kan byta mot pengar i PayPal eller presentkort i Amazon. Varje video tjänar oss 5 poäng, och för att få $ 0,5 måste vi titta på 100 videor. Om vi ​​inte har något bättre att göra i livet ...

Registrera QR-kod AppTrailers Utvecklare: AppRedeem Inc Pris: Tillkännages

AppNana

En annan app som låter oss byta poäng mot pengar. I det här fallet kallas poängen Nanas, och för att få dem måste vi titta på videor, ladda ner appar och mer. Applikation som fram till nyligen bara fanns tillgänglig på iOS och nu gör också språnget till Android. Mer än 10 miljoner användare och 4,5 stjärnor på Google Play.

Naturligtvis, som de flesta appar av den typen, måste vi titta på många videor och testa massor av appar för att få lite kredit med foundation.

Ladda ner QR-kod AppNana - Tarj. gratis utvecklare: AppNana Belöningar Pris: Gratis

Tapporo

Med Tapporo kan vi också få in lite pengar PayPal, Google Play-kredit, Amazon-presentkort och mer, titta på videor och ladda ner appar. Som alltid är betalningshastigheten ganska låg, men det gör det också möjligt för oss att få kredit genom att till exempel dela inbjudningar med vänner. Vi blir inte rika, men när du inte har något bättre att göra ... mindre ge en sten.

Ladda ner QR-kod Tapporo (Make Money) Utvecklare: Damka Labs Pris: Gratis

Kontanter för appar

Kredit i butiker som Google Play, iTunes, Amazon, GameStop, StarBucks, eBay etc. i utbyte mot nedladdning och testning av nya appar på vår mobil. 300 poäng är lika med $ 1, och från början får vi 20 poäng + 90 poäng för vår första nedladdning. Härifrån måste vi ta reda på det om vi vill få lite kredit under förhållanden.

Ladda ner QR-kod Cash for Apps - Gratis presentkort Utvecklare: Mobvantage Pris: Gratis

Drev

En app som betalar oss pengar (PayPal) för uppdrag. De är vanligtvis frågor om produkter, tar bilder av saker i köpcentra och i allmänhet tjänar de ett varumärke för att få information på gatunivå om den produkt det marknadsför. Tyvärr är den endast tillgänglig i vissa länder som Mexiko och Brasilien.

Registrera QR-kod PiniOn Utvecklare: PiniOn Pris: Tillkännages

Vad tycker du om den här listan över applikationer som betalar per användning? Sanningen är att de knappast kommer att få oss ur fattiga, men de kan vara ett bra alternativ för att få lite kredit på webbplatser som Google Play, iTunes eller Amazon.

Andra metoder för att tjäna pengar med din mobil

Om vi ​​har en internetanslutning och en smartphone, en dator eller en surfplatta har vi många andra sätt att tjäna pengar, antingen hemifrån eller var vi än är.

Vi kan skapa en blogg och tjäna pengar på den, köpa och sälja kryptovalutor, spela in vår röst och sälja den eller till och med bli översättare om vi behärskar mer än ett språk. En bra inspirationskälla kan vara att ta en titt på Andrés Ganancis blogg. Det har många inlägg med mer än intressanta idéer för att tjäna pengar. Internet är fullt av möjligheter, folkens!

Om du gillade det här inlägget och fortfarande inte känner till min YouTube-kanal, uppmuntrar jag dig att ta en rundtur i det.

Och vad tycker du om den här typen av appar för Android? Tveka inte att besöka kommentarområdet för frågor eller frågor.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found