Letv LeEco Le 2 X527 i analys, premiumterminal med Snapdragon 652

Terminaler Letv, eller LeEco, som de kallar sig nu, de är de mest eleganta som vi kan hitta i mellanklassen. På något sätt får de alltid priset rätt, och deras funktioner besviker aldrig, så om vi någonsin letar efter ett bra mellanklass är chansen att några av LeEco-modellerna glider igenom listan.

Letv LeEco Le 2 X527, ett mellanklass med premiumdesign och jämn hårdvara

Idag tittar vi på en av de intressanta mellanklasserna Letv LeEco Le 2 X527. En enhet med de typiska egenskaperna hos LeEco, ett ungt och ständigt växande företag som redan har en armé på 10 000 anställda och har huvudkontor på platser som Los Angeles, Hong Kong och Silicon Valley. Nästan inget.

Design och display

LeEco Le 2 X527: s design liknar mycket andra terminaler i huset, med den vanliga premiumfinishen, metallhöljet, rundade kanter och med fingeravtrycksdetektorn på baksidan. När det gäller skärmen presenterar den en panel 5,5 tum med Full HD-upplösning. I den meningen kan vi ha lite klagomål om Le 2 X527.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara har LeEco Le 2 X527 en processor Snapdragon 652 Octa Core vid 2.3 GHz, 3 GB minnesminne Y 32 GB intern lagring (inte utbyggbart). Den använder en Adreno 510 GPU och Android Marshmallow som operativsystem.

Detta ger oss en enhet som erbjuder bra prestanda, delvis tack vare en processor av beprövad kvalitet som Snapdragon 652. En av de bästa vi kan hitta i mellanklassen när det gäller databehandlingskvalitet.

Kamera och batteri

Kameran är en annan av höjdpunkterna i denna terminal. Å ena sidan har vi en 8.0MP främre kamera, och en kraftfull bakre kamera, med 16.0MP, PDAF och autofokus.

För terminalens autonomi har tillverkaren valt ett 3000mAh batteri, med snabb laddning via USB Type-C-port.

Anslutningsmöjligheter och andra funktioner

Denna Letv LeEco Le 2 X527 har Bluetooth 4.2, WiFi 2.4G / 5G 802.11a / b / g / n / ac, och Dual sim (2 * nano-SIM). Dessutom erbjuder den Hi-Fi 2.0-ljud via USB Type-C-porten på terminalen (inkluderar adapter för 3,5 mm kabel).

Pris och tillgänglighet

Letv LeEco Le 2 X527 har ett vanligt pris på 171,99 euro på Tomtop, men för närvarande kan vi få tag på det för endast 135,01 €, cirka 156,99 dollartack vare flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt de närmaste dagarna på webben.

En premiumterminal med kvalitetskomponenter och ett mycket tätt kvalitetsprisförhållande, märke för Letv-huset.

Tomtop | Köp Letv LeEco Le 2 X527

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found