Elephone P8 MAX i analys, mobil med ett brutalt 5000 mAh batteri

De Elephone P8 MAX Det är den större och förbättrade versionen av Elephone P8 Mini. Bara med namnet kan vi redan få en uppfattning om var skotten går. Vi kanske tror att "MAX" -taggen hänvisar till skärmen (5,5 "kontra 5" på Mini). Ingenting är längre bort från verkligheten: Elephone P8 MAX: s starka sida är dess gigantiska 5000 mAh batteri.

I dagens granskning pratar vi om det senaste förslaget från den asiatiska tillverkaren för den internationella marknaden, Elephone P8 MAX. Låt oss gå dit!

Elephone P8 MAX i analys, en titan av balanserad autonomi och mycket bra priser

Det bra med Elephone är att det alltid tenderar att lägga ut produkter med utmärkt valuta för pengarna, och det är något som vi också ser i P8 MAX. Ett varumärke som redan är etablerat inom den mycket intressanta gruppen av kinesiska mobiler som sällan besviker.

Design och display

Elephone P8 MAX presenterar en bra 5,5-tums skärm med Full HD-upplösning (1920x1080p) med 2,5D välvda kanter i en robust aluminiumkropp. Inkluderingen av den klassiska centrala fysiska knappen uppskattas Hem, något som går förlorat till förmån för kapacitiva knappar, och personligen tycker jag att det är en framgång.

I synnerhet vi står inför en lätt mobil för sin storlek. Enheten väger 160 gram, ett viktigt faktum att ta hänsyn till, särskilt efter att ha sett det enorma batteriet som det utrustar - du vet att ju mer batteri, desto mer vikt. Dess mått är å andra sidan 15,38 x 7,63 x 0,90 cm. Kort sagt, lite att invända när det gäller utseende och design på P8 MAX.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå hittar vi samma tarmar som sin föregångare, Elephone P8 Mini. En processor MTK6750T Octa Core körs på 1,5 GHz, 4 GB RAM-minne Y 64 GB lagringsutrymme utbyggbar intern. Allt med Android 7.0.

Jag har använt P8 Mini i över 6 månader, och jag kan försäkra er att jag inte kunde vara nöjdare med den prestanda den erbjuder. Jag spelar vanligtvis inte så kraftfulla spel, så i den meningen kan jag inte säga någonting, men funktionerna för appar och systemets rörlighet i allmänhet är på en mycket bra nivå. Om Elephone P8 MAX följer efter lillasysterens kölvatten kan vi vara lugna och nöjda.

Kamera och batteri

En av styrkorna hos P8 Mini var dess främre kamera, som gav tusen varv till den dubbla kameran som den bar i sin bakre del. Det verkar som att Elephone har lärt sig sin läxa, eftersom det har eliminerat den dubbla bakre linsen på Elephone P8 MAX för att lämna en enda 13MP-kamera och har upprepat med samma 16MP selfie-kamera hur bra resultat det har gett i den tidigare modellen.

När det gäller batteriet finns det lite att lägga till, förutom det faktum att vi står inför en av terminalerna med mer autonomi på senare tid. Ett 5000mAh batteri som vi kan överleva i två dagar utan större komplikationer. Det finns inte många mobiler med ett så stort batteri och som inte känns som en riktig tegelsten i fickan - kom ihåg att P8 MAX bara väger 160gr-.

I förhållande till resten av funktionerna har den dubbelt SIM-kort (nano + nano), Bluetooth 4.0 och laddning via mikro-USB-port.

//youtu.be/HnfV1-J6150

Pris och tillgänglighet

Elephone P8 MAX finns för närvarande på ett pris på 139,99 dollar, cirka 118 euro att ändra, på GearBest. Ett pris som utan tvekan är en av de stora attraktionerna i en terminal som känner till sin plats i mellanklassen och utnyttjar den på bästa möjliga sätt.

GearBest | Köp Elephone P8 MAX

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found