Granskning av Asus ZenFone 2, en av de bästa mellanklass smartphones 2016 - The Happy Android

Även om Asus ZenFone 2 Det är en terminal som började säljas för bara ett år sedan, den är i dag ett av de bästa exemplen på perfekt balans på den mättade mobiltelefonmarknaden. Utrustad med en Intel Atom-processor och högkvalitativ hårdvara kan vi säkert säga att det är en terminal som erbjuder mer än vad den begär. Idag granskar vi Asus ZenFone 2, en av de bästa mellanklass-smartphonesna under 2016.

Design och display

De Asus ZenFone 2 Den har en design som påminner mycket om LG G3. Innehåller en borstad metallhölje, en struktur som blir mycket modern idag och som verkar definitivt ha blivit en trend. Finns i färger Röd Y grå .

När det gäller dimensioner står vi inför en tunn terminal men med en avsevärd storlek (152,5 x 77,2 x 10,9 mm).

För skärmen har Asus valt att visa 5,5 tum, vederbörligen skyddad av en Gorilla Glass 3, 400 ljusstyrka och en Full HD-upplösning 1080 x 1920 pixlar. En kvalitetsskärm och mycket i linje med de flesta premium mellanklasser.

Kraft och prestanda

Det är här Asus skiljer sig från många av sina medelklassiga konkurrenter, och innehåller en Intel Atom Z3560-processor fyrkärna och 1,8 GHz. Som ni vet tenderar Intel-processorer att erbjuda bättre prestanda än Mediatek, vilket ger mer än anmärkningsvärd kraft och effektivitet.

Allt detta åtföljs av en PowerVR G6430 GPU, a 4 GB RAM Y 16 GB intern lagring (+ 64 GB utbyggbart). Kanske skulle vi ha uppskattat lite mer utrymme i ROM, i den här hårdvaran som redan är mycket frestande, men det är fortfarande en liten detalj som lätt kan lösas med ett bra SD-kort.

För att ge dig en uppfattning om prestanda för denna terminal har Zenfone 2 en poäng i Antutu på cirka 50 000 poäng. Att överväga.

Kamera och batteri

De Asus ZenFone 2 är utrustad med en bakre kamera på 13,0 MP med f / 2.0-bländarlinser och en dubbelfärgad Real Tone LED-blixt. När det gäller selfie-kameran ger Asus ett objektiv med en upplösning på 5.0MP.

Alla Zenfone 2 innehåller också programmet PixelMaster, vilket kan hjälpa oss att öka ljusstyrkan när vi tar bilder på platser med lite belysning.

Pris och tillgänglighet

Asus ZenFone är prissatt till cirka $ 175, men tack vare nästa kampanj vi kan få det för endast 149,99 dollar, cirka 135 euro att ändra.

Vi står förmodligen inför en av de bästa mellanklassterminalerna 2016 i förhållande till valuta för pengarna. Vad tycker du om Asus ZenFone 2?

GearBest | Toppmärken försäljningskampanj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.