De 10 bästa apparna för utgiftskontroll för Android - The Happy Android

Din mobil har blivit ett av de viktigaste verktygen för både fritid och arbete. Även om vi många gånger inte använder det på rätt sätt, finns det applikationer som ska hjälpa oss i vårt dagliga. Så är fallet med utgiftskontrollappar för Android.

Om du är en av de människor som gillar att hålla dina konton och personliga utgifter tydliga, specifika och exakta, vilket bättre sätt att göra det än att använda din Android-mobil.

Det finns hundratals appar tillgängliga i Google Play Butik, som kan underlätta hanteringen av betalningar, samlingar och avdrag som du måste göra från din ficka eller från ditt bankkonto. Och bäst av allt är det du kan hitta gratis applikationer för det.

10 utgiftskontrollappar för Android som förbättrar din personliga ekonomi

Det bör noteras att listan över alternativ som finns i Android-utgiftskontrollappar som finns i Google Play Store är omfattande. Därför inbjuder vi dig att känna till 10 av de mest populära, och som för närvarande har de bästa betyg och recensioner.

Fintonic

 Fintonic för Android är den främsta appen för app för kostnadskontroll, som du inte bör sluta installera på din mobil. Med tanke på det förtroende det erbjuder för flera bankenheter är det möjligt att synkronisera information med avseende på dina olika bankkonton.

Bland dess huvudfunktioner och funktioner finns möjligheten att konfigurera aviseringar eller ta emot varningar för dubbla betalningar eller inköp, hantering av tjänstebetalningar och mer.

Med Fintonic kan du till och med finansiera inköp på Amazon från noll procent ränta.

Ladda ner QR-kod Fintonic. Personlig ekonomi för att spara pengar Utvecklare: Fintonic Servicios Financieros S.L. Pris: Gratis

Pengechef

 Pengechef Det är en app som visas i den här toppen på grund av dess enkelhet. Lätt att använda och med måste-ha funktioner. Du kommer att kunna hålla ett fullständigt register över var och en av dina dagliga aktiviteter.

Det viktigaste med detta är att du kan se genom grafer hur dina pengar rör sig på nivå med kostnader och inkomst. Detta gör att du kan ha bättre kontroll över dina månatliga utgifter, så att du kan förbättra din budget för veckan eller månaden utan problem.

Ladda ner QR-kod Money Manager, Expense Tracker Utvecklare: Draw Puzzle Puzzle Pris: Gratis

Spendee

Valt mer än en gång som den bästa appen för kostnadskontroll som finns på Android, kommer Spendee att göra den uppgiften mycket enklare för dig. Liksom Fintonic har den möjligheten att synkronisera med olika bankenheter.

Som ett tillägg kan du skapa en plånbok som du kan använda för att dela utgifter med familj och vänner. Och naturligtvis kan du registrera de utgifter du gör med kontantbetalningar. Med Spendee för Android kommer du att kunna spela in alla dina operationer och få en rapport som beskriver alla kostnader och intäkter som du har gjort under en viss tidsperiod.

Ladda ner QR-kod Spendee - Budget, Cost Control Developer: SPENDEE a.s. Pris: Gratis

Plånbok

Plånboken har samma funktion som Fintonic och Spendee, den av kunna synkronisera dina bankkonton med appen utan problem. Du kan säga adjö till anteckningarna i din kostnadsbok eller bli av med kalkylbladet du använder för att planera din budget för månaden.

Du kommer att ha möjlighet att ha en mer fullständig registrering av dina besparingar och utgifter. Den är tillgänglig gratis, så det kostar ingen extra att använda dess huvudfunktioner.

En särskild funktion i denna app är möjligheten att helt enkelt markera plats eller plats och tid när du har utfört en operation.

Ladda ner QR-kodplånbok: Money, Budget, Finance Tracker Utvecklare: BudgetBakers.com Pris: Gratis

Moneyhero

Finns på både Android och iOS, Moneyhero Det blir det perfekta alternativet om du använder en enhet med iOS som ett tillägg till din Android-mobil. Appen betalas, men den erbjuder en testperiod på 15 dagar.

Den har ett relativt intuitivt och lättanvänt gränssnitt, så det representerar ingen komplikation när det gäller användning av någon användare.

Du kan ställa in sparmål för månaden, och samma ansökan ger dig en budget enligt dina utgifter och inkomster. Dessutom kommer det att ange vid vilka punkter och vilka riskmarginaler du har när du ska överträffa det sparmål du tidigare ställt upp.

Ladda ner QR-kod Moneyhero: Spara pengar och ekonomi utan krångel Utvecklare: RedRiver Lab Pris: Gratis

Bluecoins

Även om det inte är Den mest populära appen för Android-utgiftskontroll På grund av dess design och gränssnitt kan Bluecoins överraska dig. Den finns gratis och har mycket kompletta funktioner som liknar Fintonic och Money Manager.

Den har en Pro-version, som låter dig få några extrafunktioner. Dessa hjälper dig förbättra kontrollen av månadens utgifter och inkomster. Det har aldrig varit så enkelt att samordna din budget.

Ladda ner QR-kod Bluecoins- Finans- och budgetutvecklare: Mabuhay Software Pris: Gratis

Prenumerationer

Om du har prenumerationer på olika tjänster, Prenumerationer Det är den perfekta appen för att hålla reda på deras betalning. Aldrig mer kommer du att glömma att betala för Netflix, Spotify eller någon annan tjänst du prenumererar på.

Prenumerationer är helt gratis. Det är enkelt att lägga till alla typer av tjänster, så du kommer att vara uppdaterad med dina prenumerationer för månaden.

Ladda ner QR-kod prenumerationer - Hantera dina vanliga kostnader Utvecklare: Simolation Pris: Gratis

1Pengar

Med 1Pengar ingenting kommer att fly dig. Du kan använda appen från vilken Android-enhet som du har länkat till den, eftersom den har möjlighet att synkronisera all din information från molnet.

Det är väldigt enkelt att använda och du kan lägga till alla typer av utgifter som du har gjort utan att ta mer än 10 sekunder. Riktigt intuitivt och med en komplett design. Liksom de andra alternativen kommer du att kunna generera kostnadsrapporter och se förskott eller fördröjning av dina sparmål.

Ladda ner QR-kod 1Money - Utgifter, administratör, budget Utvecklare: PixelRush Pris: Gratis

Pengar älskare

 Pengar älskare är en av mest kompletta utgiftskontrollappen. I likhet med Spendee är det möjligt att skapa portföljer för att dela utgifter mellan vänner och familj, allt enligt planeringen de har valt.

Du kommer att kunna planera din budget bättre. Appen håller dig informerad hela tiden tack vare dess push-meddelandesystem. Tillsammans med prenumerationer är det enkelt att hantera betalning av tjänster, prenumerationer och att kunna filtrera allt efter kategori.

Du kan kontrollera din information när som helst, eftersom appen har en synkroniseringstjänst i molnet. Och inte bara detta, du kan skapa säkerhetskopior och lagra dem i Dropbox utan problem.

Ladda ner QR-kod Money Lover - Control Expenses & Budget Developer: Finsify Price: Gratis

Delat

Om du delar ett utgiftskonto, Delat är det perfekta alternativet för det. Skapa grupper och lägg till deltagare som kan vara från vänner till familj. Håll koll på grupputgifter det har aldrig varit så enkelt.

Ansökan registrerar utgifter och inkomster för var och en av medlemmarna. Utöver detta kan du exportera en rapport om alla rörelser till ett kalkylark, lätt att öppna och läsa från vilken kompatibel enhet som helst.

Det bästa är att du kan skicka denna rapport via e-post till personer som inte har appen, men som är registrerade i deltagargruppen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod Splitwise - Konton och kostnader Utvecklare: Splitwise Pris: Gratis

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found