Så här blockerar du telefonsamtal på Android - The Happy Android

Uppdaterat: Med tiden har detta inlägg blivit föråldrat. Ta en titt på följande inlägg om «Hur man blockerar samtal på mobilen«.

Android är ett system som tillhandahåller ett oändligt antal funktioner till vår mobiltelefon. Tyvärr finns det saker som blockera inkommande samtal, som ännu inte har beaktats av vår älskade gröna android i någon av dess serieversioner. Lyckligtvis, blockerar telefonnummer och skapandet av svartlistor Det är något som samhället har funderat på under en tid. Ingenting är lika enkelt som att installera en app för detta ändamål. I dagens inlägg kommer vi att se hur man blockerar telefonsamtal på Android tack vare appen "Samtalsspärr”.

Call blocker: det perfekta programmet för att undvika oönskade samtal

Samtalsspärr eller Samtalsspärr är en applikation för Android som låter dig skapa svarta listor med telefonnummer. Med andra ord kan vi lägga till telefonnummer till en lista, och när något nummer på listan ringer till vår terminal kommer det att blockeras.

Förutom svartlistfunktionen erbjuder den här appen också möjligheten att blockera okända nummer, vilket endast tillåter samtal från våra kontakter och flera andra saker. Låt oss se:

Funktioner för samtalsblockering

  • Svartlista: Det låter dig skapa en svart lista och blockera valfritt nummer som visas i listan. Vi kan lägga till numren för hand eller välja dem från vår kontaktlista eller samtalslogg.
  • Vitlista: Den vita listan gör exakt motsatsen till den svarta listan. Vi kommer bara att få inkommande samtal från de nummer som vi har lagt till i den vita listan. Resten blockeras.
  • Blockera okänt nummer: Med den här funktionen blockerar vi alla samtal som inte finns i vår kontaktlista.
  • Blockera alla: Som namnet antyder kommer alla inkommande samtal att blockeras.

För att välja vilken typ av filter som vi vill ska köras måste vi gå till avsnittet inställningar (nås från den övre knappen) och välj “Låsläge”.

Från inställningsmenyn kan vi också blockera privata nummer och aktivera eller inaktivera aviseringar.

Hur blockerar du samtal?

Vad appen gör är att lägga på samtalen från de nummer som vi har beslutat att blockera. Det vill säga när någon inte vill ringa, hörs en ton och sedan lägger samtalet på, som om mottagaren hade avvisat det. I vår terminal istället samtalet kommer inte att inträffa när som helst.

Andra appar för att blockera samtal

Call Blocker-appen är mycket populär och högt rankad i Google Play Store, och även om den är mycket effektiv och lätt, är gränssnittet lite daterat. Utöver detta finns det många andra appar, också gratis, mycket lika, som till exempel, Gratis samtalsblockerare eller Svartlista.

Om du vill prova dem är här motsvarande länkar för dessa applikationer på Google Play.

Ladda ner QR-kod Call Blocker Utvecklare: AndroidRock Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Call Blocker Free - Blacklist Developer: cxzh.ltd Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Call and SMS Blocker - Calls Blacklist Developer: Vlad Lee Pris: Gratis

Vad tycker du om samtalsblockerare? Har du någonsin använt dem?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.