Docooler M9S-PRO, en Android TV Box med 3 GB RAM och Amlogic S905X CPU

När vi går in i Android TV Boxes-världen, vi svänger vanligtvis mellan två prisklasser -Inom mellanklassen, naturligtvis-. Å ena sidan har vi lådorna som är cirka 25 euro, och normalt utrustar de vanligtvis 1 GB / 2 GB RAM och 8 GB / 16 GB lagringsutrymme. Om vi ​​letar efter mer kraft måste vi vanligtvis gå till nästa intervall, vilket är till priser närmare 50 eller 60 euro.

Docooler M9S-PRO, 3 GB RAM-minne till ett mycket ovanligt pris

Fallet med denna Docooler M9S-PRO är ganska speciellt, eftersom det för närvarande presenterar ett riktigt inneslutet pris - det når inte 35 euro - för hårdvaran det utrustar. En TV-låda som kan återge innehåll i 4K, utrustad med 3 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme.

Tekniska specifikationer

Tabellen över tekniska specifikationer för M9S-PRO innehåller allt som vi kan be en TV-låda med medelhög räckvidd.

  • Amlogic S905X Quad-Core Cortex-A53 CPU som körs @ 2.0 GHz.
  • Penta-Core Mali-450 GPU @ 600MHz +.
  • 3 GB DDR3 RAM-minne.
  • 32 GB intern lagring som kan utökas via SD.
  • 4 USB-portar.
  • SD-kortläsare.
  • HDMI-utgång.
  • Android 6.0.
  • Fjärrkontroll och HDMI-kabel ingår.

Kanske saknas en nyare version av Android, men sanningen är att i fallet med en TV Box är det inte att den representerar en riktigt signifikant förändring. Vad mer, Stöder H.265 hårdvaruavkodning Och naturligtvis har den också en WiFi-anslutning.

Vad kan jag göra med en Docooler M9S-PRO?

Det bra med att ha 3 GB RAM-minne och en processor som körs på 2 GHz är att systemet och navigationen är riktigt smidiga. Å ena sidan kommer vi att kunna spela multimediainnehåll från pendrives och externa hårddiskar med bästa möjliga kvalitet. Ett av de bästa alternativen idag för att se alla serier eller filmer som vi har i digitalt format.

Om vi ​​också installerar KODI-appen, kommer vi att kunna använda dess undertexter funktion, vilket är bra för alla de fans av att titta på innehåll i sin ursprungliga version (mycket mer praktiskt än att ladda ner .srt-filer från Internet manuellt).

Eftersom vi arbetar med Android kommer vi också att kunna använda många appar för att titta på strömmande videor, serier och filmer som Youtube, Netflix och andra liknande applikationer.

Med dessa 3 GB RAM kan vi till och med överväga att använda några klassiska emulatorer och kasta några bra strumpbyxor till Super Mario i tjänst, till Castlevania eller till de mytiska spelen i Drak boll av Super Nintendo.

Pris och tillgänglighet

Docooler M9S-PRO är prissatt till 69,65 euro på Tomtop, men tack vare flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt de närmaste dagarna kan det vara vårt för några mer än blygsamma 34,39 euro. En kraftfull Android TV Box till ett pris som är svårt att slå.

Tomtop | Köp Docooler M9S-PRO

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found