A5X Max, en Android TV Box med 4 GB RAM och KODI 17.3

Om igår vi pratade om Docooler M9S-PRO, en TV-låda med 3 GB RAM som för närvarande står till ett pris som knappt är cirka 35 euro, idag är det tur att ta ett steg längre. Vi pratar om A5X Max, en Android TV Box med ännu mer muskler i RAM-sektionen, 4 GB för att vara exakt, och samma prisinnehåll. Var är tricket?

A5X Max, en TV-låda med mycket RAM-minne och RK3328-processor

Det första som slår dig med A5X Max är dess design. Det är inte lätt att förnya i denna mening, och åtminstone, även om det inte är mycket utanför normen, uppskattas det att geometriskt spel med en pyramideffekt i det övre området.

När det gäller portar och anslutningar har det gjort det 1 USB 3.0-port, 2 USB 2.0-portar, SD-kortplats, HDMI, WiFi-anslutning Y Ethernet-port.

Tekniska specifikationer

Om vi ​​fokuserar på de tekniska detaljerna i A5X hittar vi följande funktioner:

  • Android 7.1.
  • Rockchip 3328 fyrkärnig processor med Cortex A53.
  • Mali 450 Penta Core GPU upp till 750Mhz.
  • 4 GB DDR3 RAM.
  • 16 GB utbyggbart internt minne.
  • 4K-videoutgång stöd.
  • HDR10 och HLG-lägen.
  • Stöd för DLNA.
  • Inkluderar fjärrkontroll.

Vad kan jag göra med en A5X Max?

Rockchips 3328 SoC är motsvarigheten till Amlogic S905X, ett chip som är utformat för att fungera med innehåll i högupplöst: det stöder inbyggd avkodning av H.265- och VP9-video upp till 4K @ 60fps med stöd för HLG HDR.

Det betyder att det är en enhet som vi kan dra stor nytta av om vi har bra TV och högkvalitativt audiovisuellt innehåll. Vad mer, TV Box levereras förinstallerad med den senaste versionen av KODI, en viktig spelare om vi vill spela både lokala och strömmande videor.

4 GB RAM garanterar oss utan tvekan en smidig navigering av systemet och apparna, så att vi kan installera alla typer av applikationer som YouTube, Netflix, HBO, Crunchyroll och liknande. Om vi ​​också har en gamepad som är kompatibel med Android tas inte några bra spel till någon emulator av NES eller Megadrive bort av någon. Kort sagt, en mellanklass-TV-låda med intressant hårdvara som kan ge mycket spel beroende på vad vi vill göra med den.

Pris och tillgänglighet

A5X Max är prissatt till 66,58 euro på Tomtop, men för närvarande kan vi ta den hem för några snäva 38,69 €, ungefär $ 44,99 att ändratack vare det kraftfulla flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt på webben de närmaste dagarna.

En fullständig TV-låda med medelklass, med ovanlig RAM-effekt för enheter av denna typ och den senaste versionen av Android 7.1. Välkommen vara.

Tomtop | Köp A5X Max

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found