Hur använder jag det bästa videokonverteringsprogrammet för att konvertera och ladda ner videor? - The Happy Android

Ibland behöver vi konvertera videoformat för olika typer av enheter, till exempel telefoner, bärbara datorer och CD / DVD-spelare. Det finns många program på marknaden som erbjuder olika stöd för konvertering av videoformat.

Idag vill jag dela det program som jag har använt länge: WonderFox HD Video Converter Factory Pro.Det är ett av de bästa videokonverteringsprogrammen, förutom huvudfunktionen för formatkonvertering har mjukvaran några andra utmärkta funktioner, till exempel nedladdning av YouTube-video eller till och med SD till HD-videokonvertering utan verktyg från tredje part. Följande handledning visar hur du använder HD Video Converter Factory Pro.

Vilka är fördelarna med HD Video Converter Factory Pro?

Huvudfunktionen för HD Video Converter Factory Pro är att konvertera video- och ljudformaten, men det har också några andra coola funktioner. Du kan till exempel konvertera video och ljud till mer än 300 format och enheter, extrahera ljud och ljudspår från video eller filmer, ladda ner YouTube-videor, YouTube-videor och spellistor och förbättra videokvaliteten med avancerad videokodning.

Det är väldigt enkelt att använda, perfekt för nybörjare och proffs. Dessutom har den en inbyggd redigerare som låter dig rotera videor, lägga till eller ta bort undertexter och ändra bildförhållandet.

Klicka på länken för att ladda ner HD Video Converter Factory Pro här och fortsätt sedan med att installera den genom att dubbelklicka på installationsfilen.

Installationen är mycket enkel. Du behöver bara några steg för att slutföra det. Här är huvudgränssnittet för HD Video Converter Factory Pro:

Vi kan se att programvaran har ett mycket intuitivt och vänligt gränssnitt med stora och tydliga funktionsknappar.

  • Lägga till filer- Det finns två alternativ för att lägga till video eller musik att konvertera.
  • Ladda ner video- Ladda ner YouTube-videor, ladda ner YouTube-spellistor eller unika videor och öppna mappen där den nedladdade videon finns.
  • Ladda: den här funktionen låter oss ladda upp videor till webbplatser för att dela med människor.

Hur använder jag HD Video Converter Factory Pro-programvara?

1. Hur man konverterar videoformat med HD Video Converter Factory Pro

Steg 1: Klicka på Lägg till fil för att välja videon på din dator eller använda Ladda ner video för att ladda ner videor direkt från YouTube och andra webbplatser för videodelning och gå vidare till konvertering.

Därefter visas videon på huvudskärmen. Klicka på knappen Utmatningsformat till höger för att välja det videoformat du vill konvertera.

Steg 2: I det nya fönstret finns olika stora och små föremål. Du kan välja att konvertera till videoformat eller konvertera efter enhetstyp.

Steg 3: När du har valt format eller enhet väljer du utgångsvideokvaliteten genom att dra skjutreglaget (Obs! Programvaran stöder upplösning upp till 4K). Men i allmänhet, ju högre kvalitet du väljer, desto större videostorlek.

Om du vill komprimera eller minska storleken på videon markerar du kryssrutan Kompressionsinställningar och dra sedan det vågräta fältet för att välja komprimeringsnivå du vill ha. I vissa fall kan videokomprimering sänka videokvaliteten.

Du kan ändra mappen för att spara videon efter konvertering genom att klicka på ikonen Pärm i avsnittet Utmatningsmapp.

Steg 4: Klicka slutligen på knappen Springa i nedre högra hörnet för att starta omvandlingsprocessen.

När konverteringen är klar kan vi trycka på knappen Att öppna för att öppna mappen som innehåller videon som just har konverterats.

Programvarans omvandlingshastighet är mycket snabb - det tar vanligtvis inte mer än några minuter - särskilt när du konverterar högupplösta videor till låg upplösning.

Men om du konverterar video från låg upplösning till hög upplösning tar det längre tid, från cirka 10 minuter till en timme.

2. Hur man laddar ner YouTube-videor med HD Video Converter Factory Pro

Steg 1: Klicka på knappen "Ladda ner video".

Steg 2: Ett litet fönster visas. Nu kan du kopiera och klistra in länken till YouTube-videon du vill ladda ner i rutan Lägg till URL och klicka sedan på Analysera.

Steg 3: Vänta en stund och välj sedan videokvaliteten i den nedre panelen och klicka Ladda ner.

När nedladdningsprocessen är klar klickar du på pilen bredvid knappen Ladda ner och välj Öppna filplats för att öppna mappen som innehåller videon du just laddade ner.

Eller så kan du också fortsätta konvertera videoformatet om du vill.

Vi kan säga att detta är ett mycket bra verktyg med flera användbara funktioner. Snälla dela dina tankar i kommentarområdet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found