Teclast Master T10 i granskning: en premiumplatta med en 2,5K-skärm

De av oss som följer panoramaet av kinesiska tabletter lite vet att Teclast är ett av de företag som alltid finns i alla poolerna i mellanklass "tabletil". Nu är det turens tur Teclast Master T10 –Eller Teclast T10, helt enkelt, en surfplatta som sticker ut tack vare din skärm med 2,5 K eller Quad HD-upplösning. En skärm av hög kvalitet överlägsen den traditionella 2K, som tillsammans presenterar premiumfinisher till ett pris närmare klassikern låg kostnad.

Teclast Master T10 recension, premiummaterial och stor skärm till ett överkomligt pris

På senare tid hade vi sett Windows 10-surfplattor och dubbla system på de senaste Teclast-enheterna, men den här gången har företaget beslutat att gå tillbaka till att satsa på en ren Android 7.0 att ta rodret i sin nya stjärnterminal. I dagens översyn granskade vi Teclast Master T10, ta en titt på den?

//www.youtube.com/watch?v=0EZCuG5-V6s

Design och display

En av styrkorna hos Teclast T10, förutom skärmen, är utan tvekan dess uppnådda premiumfinish. En design som inte är ovanlig men som är gjord konsekvent och med bra metallmaterial. Dessutom har det en mycket sällsynt funktion i tabletter i mellanklass: fingeravtrycksläsaren.

När det gäller skärmen hittar vi en 10,1 ”OGS Sharp panelstorlek och Quad HD-upplösning, en 2,5K halvvägs mellan 2K och 4K, med ett pixelförhållande på 2560 × 1600 och en mycket bra bildkvalitet. Om det finns något som denna Teclast T10 kan ta fram bröstet, är det dess magnifika skärm.

När det gäller storlek har den mått på 23,90 x 16,70 x 0,80 cm och en vikt på 0,553 kg.

Kraft och prestanda

När det gäller att komma in i tarmarna på T10 finner vi det alltid oumbärligt 4 GB RAM Y 64 GB intern lagring expanderbar. Processorn är en MTK8176 Hexa Core körs på 1,7 GHz och en IMG GX6250 GPU för att hantera grafiken som visas på skärmen. Det har Android 7.0 som operativsystem.

Det är inte en surfplatta för att spela AAA + -spel med en stor grafisk belastning, utan för att titta på filmer, använda appar, speloch för allt annat är han mer än kapabel och levererar en smidig och generellt trevlig upplevelse.

Kamera och batteri

Tabletter innehåller vanligtvis inte mycket bra kameror, eftersom de vanligtvis inte används för att ta många bilder. I den meningen är Teclast Master T10 mer som en smartphone: en frontkamera på 13,0 MP Y en bakre lins på 8,0 MP. På detta sätt, förutom att ta mer än anständiga bilder, kommer vi att kunna ha mycket trevligare upplevelser i appar som Skype och liknande.

När det gäller batteri hittar vi en mer än korrekt 8100 mAh med snabb laddning, för att njuta av en bekväm och bekväm autonomi.

Portar och anslutningar

Teclast Master T10 har micro SD-kortplats, mikro-USB-port, mini-HDMI Y 3,5 mm hörlursuttag. Stödjer Dubbel WiFi, både 2,4 GHz och 5,0 GHz-nätverk, har Bluetooth 4.0 och WiFi 802.11 ac.

Pris och tillgänglighet

Teclast Master T10Det har ett officiellt startpris på $ 273,14, även om vi för närvarande kan få det på GearBest till ett pris av 171,02 euro, ungefär $ 199,11 att ändra, vilket inte är dåligt.

Sanningen är att det är en söt stund för dem som njuter av en bra skärm och bra bildkvalitet i surfplattformat. Vi börjar äntligen se enheter som den här T10, med högkvalitativa skärmar till ett överkomligt pris, inom det bästa mellanområdet för nuvarande 2017.

GearBest | Köp Teclast Master T10

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found