De bästa lagliga tilläggen för KODI: Gratis serier och filmer

Många människor umgås KODI med piratkopiering. Eftersom det är en multimediaspelare med öppen källkod kan alla utvecklare implementera ett plugin eller tillägg som bryter mot upphovsrätten. Men det finns också mycket juridiskt innehåll som vi kan se utan någon form av moraliskt dilemma. Och det är just den typen av innehåll som vi kommer att "tarma" i dagens inlägg.

Därefter tittar vi på de bästa lagliga KODI-tilläggen för att titta på serier och filmer via Internet. Gäller både Android och PC och stationära datorer.

Är det lagligt att titta på TV-serier och filmer med KODI?

De flesta gratis-TV-kanaler sänder sin signal över Internet. Vad vi ska göra med KODI är använda den officiella online-sändningen av dessa kanaler och andra lagliga streamingplattformar och gratis, för att se dem centralt på din mobil eller PC. För att göra detta drar vi det officiella KODI-tilläggsförvaret.

Det betyder att vi i den här listan inte hittar något tillägg som innehåller premiärfilmer, serier eller program från premiumbetalda kanaler. Ändå kan jag försäkra er om att tilläggen för KODI som vi kommer att nämna har högkvalitativt innehåll. I vissa fall riktiga kanelstänger.

Ladda ner QR-kod Kodi Utvecklare: XBMC Foundation Pris: Gratis

Så här installerar du ett tillägg för KODI

För att installera ett tillägg eller tillägg från det officiella KODI-förvaret, följ bara dessa steg:

  • Vi öppnar KODI.
  • I menyn till vänster klickar du på "Tillägg”.
  • Klicka på ikonen för den öppna rutan i den övre vänstra marginalen.

  • Härifrån kan vi se det officiella förvaret för tillägg genom att klicka på "Installera från depå ”. Vi kan också söka från alternativet "Sök”.

  • När tillägget som vi vill installera finns klickar du på knappen "Installera”.

De bästa lagliga tilläggen för att titta på filmer och serier på KODI

Varning: Många av dessa sändningar är geografiskt placerade, vilket innebär att de bara kan ses från ursprungslandet - vanligtvis USA, Kanada, Storbritannien - eller med en VPN-anslutning.

TBD-TV

TBD är en kanal som sänder fritt i USA, även om den inte har någon regional blockad. TBD TV sänder över Internet, vilket innebär att vi kan använda KODI-förvaretillägget för att titta på all sin programmering online och live.

Det är en kanal riktad till ung publik och årtusenden. Det fokuserar på internetbaserade serier och annat digitalt innehåll, tillsammans med vissa filmer.

Spraka

Känner du till Crackle? Detta är en fantastisk streamingtjänst som ägs av Sony. Sanningen är att den under de senaste åren har fått ett välförtjänt rykte genom att sända TV-program och filmer i strömmande efterfrågan. Användningen är helt gratis - med annonser - och till och med erbjuder video i HD-kvalitet.

Vi kan hitta Crackle-tillägget i det officiella KODI-förvaret, vilket gör det väldigt enkelt att installera. Oavsett om vi letar efter klassiska filmer eller nyare saker, är detta ett av de mest rekommenderade juridiska alternativen. Dessutom har den en mycket varierad katalog (thriller, action, komedi, anime, drama).

Popcornflix

Om det gäller Crackle har vi Sony bakom projektet, i Popcornflix hittar vi distributören Screen Media Ventures. På detta sätt kan de erbjuda ett stort antal kvalitetsfilmer och TV-serier, både gamla och senaste (The Mexican, Horizonte de Sucesos eller El Dictador).

De flesta gamla filmer är tillgängliga från alla länder, medan vissa nyare produktioner har regional blockering. De har också en officiell webbplats med strömmande serier och filmer. Ett av de bästa lagliga alternativen för att titta på serier och filmer gratis online.

Vuxen simma

Gillar du vuxna tecknade filmer? Adult Swim är hem för Rick & Morty, Robot Chicken och många andra mytiska serier, som sänds vid gryningen på Cartoon Network-kanalen. Du kan använda Adult Swim-tillägget för att visa teckningar hela tiden från din mobil, men ja, du behöver en VPN om du är utanför USA (om inte, kan du också se deras liveströmmar på den officiella webbplatsen för SOM var som helst i världen).

Avgift!

Charge är en TV-kanal som sänder gratis TV-program, actionfilmer och sport. Tillägget låter oss också visa visst innehåll på begäran. Om vi ​​har en bra anslutning sänder den också i HD-kvalitet. Naturligtvis har den en geografisk begränsning, endast för USA eller via en VPN-anslutning.

Komet-TV

Detta helt lagliga tillägg för KODI sänder Comet TV live stream. En kanal specialiserad på science fiction-klassiker och med några intressanta serier som Stargate, Babylon 5 eller DeYttre gränser.

TV-land

TV Land är en välkänd komedikanal i USA. Det är en systerkanal till bland andra MTV, VH1 och Nickelodeon och sänder huvudsakligen sitcoms från 50-, 60- och 70-talet. Den erbjuder även andra mer aktuella serier som Younger (Hillary Duff) eller Everybody Loves Raymond.

Det här tillägget ger åtkomst till de avsnitt som finns på den officiella webbplatsen för TV Land. Därför är de helt lagliga. Allt vi behöver göra är att ladda ner TV Land-tillägget från det officiella KODI-förvaret.

BBC iPlayer

BBC: s on-demand innehållsspelare, BBC iPlayer, har också ett tillägg för KODI. Den har ett stort antal kvalitetsserier, dokumentärer och filmer gjorda av brittisk tv (Dr. Who och Sherlock, bland andra). Naturligtvis, för att se alla BBC-kanaler behöver vi lagligen en TV-licens. Förutom en VPN-anslutning om vi bor utanför landet.

Om du tyckte det här inlägget var intressant, tveka inte att besöka dessa andra artiklar:

  • Lista över spanska DTT-kanaler för KODI på Android
  • Lista över live-TV-kanaler för Latinamerika

Tack för att du stannade till slutet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found