Yepo 737S bärbar dator i recension: 13 ”Ultrabook med Windows 10 för mindre än $ 200

Det finns människor som inte är övertygade av kinesiska märken på grund av deras mer än vanliga vana att kopiera designen av de mest populära produkterna. Inom mobiltelefoni är det något vi är vana vid att se dagligen. Många företag väljer att göra utan sin egen design och minska fördelarna för att justera slutpriset så mycket som möjligt. Det är en bra marknadsföringsteknik som de lyckas stå upp mot de stora varumärkena. På marknaden för bärbara datorer är originalitet ännu mindre vanligt och många bestämmer sig för att direkt imitera framgångsrika mönster och idéer vars effektivitet är utan tvivel. Så är fallet med Yepo och hans nya bärbara dator:I dagens granskning ska vi analysera Yepo 737S, en 13-tums ultrabook med en design som liknar MacBook Air, men med en stor skillnad: priset, cirka $ 200 (182 euro att ändra).

Yepo 737S bärbar datorrecension

Yepo Det är ett varumärke som har kämpat i många år. Grundad i 1998, detta asiatiska företag har alltid varit associerat med tablettvärlden och modellen Yepo 737S Det är hans första försök att etablera sig på marknaden för bärbara datorer.

Design och finish

Vad som är mest slående i detta Yepo 737S är hans otroliga likhet med honom Macbook Air. A ultrabook med aluminiumchassi, riktigt smal, med en tjocklek på bara 18 mm och 1,25 kg vikt. På baksidan kan vi uppskatta bakgrundsbelyst logotyp av Yepo, i en tydlig hänvisning till den tidigare nämnda Apple-bärbara datorn.

Dessutom har denna ultrabook en generös 13-tums IPS-skärm och en Full HD-upplösning på 1920 × 1080. En bra skärm som kan tillgodose de mest krävande.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvarukomponenter, Yepo 737S kommer klädd av Windows 10 och innehåller en processor IntelAtom x5-Z8300 fyrkärna körs på 1,84 GHz. Tillsammans med Intel-processorn hittar vi en 4 GB DDR3L RAM och en Flashminne med en lagringskapacitet på 64 GB (utbyggbart via SD-kort). När det gäller batteriet har denna ultrabook en energibackup på 8000 mAh, vilket skulle ge den en autonomi på upp till 8 timmar.

Portar och anslutningar

Att vara en så tunn bärbar dator är de flesta anslutningsportarna i sidans bakre del. Göra sig av med 2 USB 2.0-portar (vilket är bra att ansluta en bra extern hårddisk och få lite mer lagringsmarginal), a Mini HDMI-utgång för video, port för hörlurar, kortläsare Y webbkamera.

När det gäller anslutningen till den enhet vi har 802.11n WiFi-anslutning och Bluetooth4.0.

Pris och tillgänglighet

De Yepo 737S det har ett pris på $209.99, men i nästa GearBest flash-erbjudande kan vi få tag på honom för mer än intressant $ 193,99, cirka 172,65 euro att byta.

Kort sagt, vi står inför en bärbar dator som kan vara bra för använda i klassen, göra kontorsarbete och surfa fritt på Internet. Och vad man ska säga om designen, i en tydlig hyllning / imitation av MacBook Air, kunde denna ultrabook inte vara mer attraktiv.

Vad tycker du om Yepo 737S? För att chatta och ge din åsikt om detta och andra relaterade ämnen, tveka inte att ge dig själv en volym genom kommentarrutan.

GearBest | Köp Yepo 737S

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found