Topp 10 låsskärmsappar för Android

Låsskärmar för mobiler och surfplattor De har en kristallklar funktion: att hindra andra människor från att använda vår enhet utan tillstånd. När vi har angett en PIN-kod, ett upplåsningsmönster eller ett auktoriserat fingeravtryck, ger de åtkomst till skrivbordet och andra applikationer.

Men inte bara det, låsskärmarna visar oss också meddelanden och andra typer av data. Också på Android varje tillverkare introducerar sina egna varianter, så det är vanligast att hitta olika låsskärmar beroende på telefonens märke.

De 10 bästa skärmlåsapparna för att anpassa din Android-mobil eller surfplatta

På Android finns det också många appar från tredje part för att anpassa låsskärmen, lägga till nya funktioner och element som annars skulle vara omöjligt att implementera i vår terminal. Dessa är tio av de bästa som vi för närvarande kan hitta i Google Play Butik.

Nästa låsskärm

Applikation utvecklad av Microsoft som driver möjligheterna med låsskärmen till en ny nivå. Låter dig läsa meddelanden, ringa samtal, visa aviseringar och missade samtal.

Den har en integrerad applikationsstartare, åtkomst och hantering av WiFi och Bluetooth, kamera, ficklampa, väderprognos och kalender. Musikspelaren stöder appar som Pandora eller Spotify och erbjuder också ett bra sortiment av bakgrundsbilder - något som Microsoft vanligtvis sticker ut mycket om.

Ladda ner QR-kod Nästa låsskärm Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

Hej Locker

Om vi ​​söker en kraftfull och funktionsrik låsskärm detta kan vara ett bra alternativ. Det är en ganska lätt app som gör att vi kan göra många saker, naturligtvis, alltid på ett ordnat och enkelt sätt.

Om vi ​​var tvungna att sätta ett problem på det skulle det vara omöjligt att använda ansiktsigenkänning som en upplåsningsmetod. Annars en utmärkt låsskärm.

Ladda ner QR-kod Hi Locker Lock Screen Developer: Lockdown Team Pris: Gratis

Fireflies låsskärm

En applikation som erbjuder några låsskärmar med animerade bakgrunder riktigt attraktiv. Den har en inställningsfack som vi kan visa från bottenpanelen och den visar och låter oss läsa aviseringarna vi får. Det låter dig också anpassa klockan för låsskärmen.

Generellt kan vi säga att dess starka punkt är utan tvekan estetik. Den har mer än 10 miljoner nedladdningar och 4,3 stjärnor. Om vi ​​installerar det måste vi komma ihåg att systemets låsskärm måste inaktiveras (för att undvika dubbellås).

Ladda ner QR-kod Fireflies lockscreen Utvecklare: App Free Studio Pris: Gratis

LokLok

Det första vi har att säga om LokLok är att det är en beta. Jag menar, det finns fortfarande saker att polera. I vilket fall som helst är det här skärmlåset ganska originalt och annorlunda: det låter dig rita bilder på låsskärmen och dela dem.

Förutom det kan vi också ta foton eller skriv anteckningar som visas omedelbart på andra kompisers skärm. I grund och botten vad det gör är att synkronisera vår låsskärm med andra människor, vilket skapar en typ av gemensam "whiteboard". Ett koncept med mycket potential.

Ladda ner QR-kod LokLok Developer: Impossible Price: Free

AcDisplay

AcDisplay erbjuder den perfekta anpassningen för dem som söker en ren och minimalistisk låsskärm. Om vi ​​inte gillar att aviseringarna ska visas på skärmen och vi föredrar att hålla dem väl lagrade med lite information i sikte, är det möjligt att vi kommer att få en bra användning av den här appen.

Utvecklaren har inte uppdaterat appen sedan 2015, och många av dagens telefoner har redan liknande konfigurationer. I alla fall är det gratis, något som alltid fungerar till din fördel. Rekommenderas särskilt för gamla mobiler.

Ladda ner QR-kod AcDisplay Utvecklare: Artem Chepurnoy Pris: Gratis

Alltid på AMOLED

Det här är en app som försöker efterlikna Always On-funktionen hos Samsung-mobiler. En funktion som låter dig ha mobilskärmen alltid på. Från den här svarta skärmen kan vi anpassa klockan, se om det finns nya meddelanden och till och med sätta ett personligt välkomstmeddelande.

En applikation speciellt utformad för mobiler med AMOLED-skärmar, så att skärmen förblir av med undantag för några pixlar.

Ladda ner QR-kod Always On AMOLED Utvecklare: Tomer Rosenfeld Pris: Gratis

CM Locker

CM Locker är det mest framgångsrika skärmskåpet på Android, ljusår före resten, med mer än 100 miljoner nedladdningar på Google Play och 4,6 stjärnor. Det är främst inriktat på säkerhet, med funktioner som att ta ett foto om en tjuv försöker låsa upp mobilen, lokalisera telefonen, blockera appar med lösenord och en mycket användbar verktygslåda.

Det dåliga med CM Locker är att den är full av annonser, det viktigaste klagomålet för användare angående den här appen, som å andra sidan är mer än praktiskt.

Registrera QR-kod CM Locker Lösenordslås Utvecklare: Cheetah Mobile (Secure lockscreen & Applock) Pris: Tillkännages

KLCK Kustom Lock Screen Maker

KLCK är en låsskärmsredigerare skapad av samma utvecklare som den populära KWGT för widgets. Det är en redaktör som låter oss skapa en personlig låsskärm, där vi kan lägga till meddelanden, genvägar, bakgrundsbilder, en musikspelare och många andra funktioner.

Det är fortfarande i beta, även om det får ständiga uppdateringar.

Ladda ner QR-kod KLCK Kustom Lock Screen Maker Utvecklare: Kustom Industries Pris: Gratis

Skärm av och lås

Den här enkla appen handlar om en knapp som vi kan placera var som helst på skärmen på vår Android. Den erbjuder samma funktion som den fysiska på / av-knappen, vilket innebär att vi kan stänga av skärmen direkt genom att trycka på.

Graden är i alla fall att den har små animationer på och utanför skärmen (zoom, gammal TV, gardin), tillsammans med några ljudeffekter. Nyfiken och attraktiv.

Ladda ner QR-kod skärm av och lås Utvecklare: Katecca Pris: Gratis

Dodol skåp

En alternativ låsskärm baserad på vackra bakgrundsbilder. Den har en minimalistisk design som följer tiden och flera anpassningsalternativ för att lägga till funktioner på låsskärmen på vår Android.

Det är mycket användbart om vi letar efter en app som ändra bakgrundsbilder för låsskärm automatiskt. Det är fortfarande i beta men får ständiga uppdateringar.

Ladda ner QR-kod dodol locker - tapet Utvecklare: OGQ för iconnect. Pris: Gratis

Och vad tycker du? Hur skulle din ideala låsskärm se ut?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found