5 fantastiska teman för att anpassa ditt Android-system - The Happy Android

Är du trött på din skrivbordsbakgrund? Skulle du gilla det anpassa din Android-telefon och ge den en ny och annorlunda touch? Om du funderar på att tillämpa en estetisk förändring för att återuppliva din smartphone kan du vara intresserad av att ta en titt på följande gratis anpassningsteman för Android (allmänt känd som teman). När du använder ett tema, förutom att ändra skrivbordsbakgrunden, kommer vi också att förnya utseendet på ikonerna och till och med tangentbordet i vissa fall.

De flesta teman som vi hittar i Google Play är utformade för att fungera med vissa bärraketer Så om du gillar något av följande teman och vill tillämpa den på din enhet, kom ihåg att i vissa fall måste vi också installera dess motsvarande startprogram (när temat är installerat kommer det automatiskt att omdirigera oss till startinstallationen ).

Dragon Magic Game Totem

Vi börjar med ett tema utvecklat av Bästa Android-temaseminariet för bärraketten C Launcher. Detta tema innehåller en bakgrundsbild och ett ikonpaket, samt några konfigurationsinställningar för att lämna allt till vår smak.

Ladda ner QR-kod Dragon Theme C Launcher Utvecklare: Bästa Android-teman Workshoppris: Gratis

Black Mechanic Atom Theme

Ett av de mest populära teman på Google Play med mer än 5 miljoner nedladdningar. Det fungerar med Atom Launcher och utvecklas av DLTO, som också har ett stort sortiment av teman för alla smaker och färger.

Ladda ner QR-kod Black mechanic Atom Theme Utvecklare: DLTO Pris: Gratis

SLT Ubuntu

Detta är ett tema utvecklat för Smart Launcher, och en gång installerat kommer det att anpassa vårt skrivbord och ikoner för att ge det den karakteristiska Ubuntu-stilen. Mycket intressant den vertikala ikonen, förresten. Här luktar det Linux!

Ladda ner QR-kod SLT Ubuntu Style Developer: Smart Launcher Team Pris: Gratis

KLWP Live Wallpaper Maker

Denna företagsapp Anpassade industrier är den perfekta applikationen för dem som vill skapa sina egna rörande backgrundsbilder (flyttar eller byter bakgrundsbild). Den har en redaktör med många mallar och verktyg för att skapa en 100% anpassad tapet. Om vi ​​fortfarande vill gå ett steg längre kan vi också installera Kustom Widget Maker (samma utvecklare) för att skapa våra egna anpassade widgets.

Ladda ner QR-kod KLWP Live Wallpaper Maker Utvecklare: Kustom Industries Pris: Gratis + Ladda ner QR-kod KWGT Kustom Widget Maker Utvecklare: Kustom Industries Pris: Gratis

Obsidian

Obsidian är ett tema för Gå Launcher med en enkel men uppriktigt elegant design. Utvecklad av ZT.art, skapare av många andra teman för Go, alla gratis och ganska bra i allmänhet (Evigt eller Ogräs Rasta, för att ge ett par exempel).

Registrera QR-kod Obsidian GO Launcher Theme Utvecklare: ZT.art Pris: Tillkännages

Vad tycker du om dessa teman? Om du känner till andra teman och bärraketer som också är värda, tveka inte att lämna din kommentar om det!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found