Teclast T20 i analys, surfplatta med 2,5K skärm och premiumfinish

De Teclast Master T10 Det var en stor framgång för denna tillverkare som specialiserat sig på surfplattor och bärbara datorer. Vad Teclast har gjort nu med den nya T20 har varit att spela det säkert: sätt i en mycket kraftfullare processor och inkludera någon annan extra funktion, till exempel en vacker nano-SIM-kortplats för att ha data utan behov av ett WiFi-nätverk.

I dagens översyn pratar vi om Teclast T20, en surfplatta som sticker ut för sin utmärkta skärm och den fantastiska finishen på materialen, och som säkert kommer att svepa lika mycket eller mer än sin föregångare tack vare ett absolut oslagbart värde för pengarna (och det är inte bara jag som säger det inte till hans otroliga betyg på Kimovil).

Teclast T20 i recension, 10,1 ”surfplatta med 2,5 K upplösning, Helio X27-processor och 4G-anslutning

Teclast tenderar att oroa sig mycket för att ge sina enheter en förstklassig finish, även om de flesta är terminaler som inte överstiger 200 euro. Så även om vi har en billig tablett har dess utseende inget att avundas för andra av större monetär betydelse. Något som alla medelstora användare vanligtvis uppskattar, naturligtvis.

Design och display

Teclast T20 monterar en SHARP-laminerad OGS-skärm av 10,1 tum och en 2,5 K upplösning på 2560x1600p (QuadHD +) med en pixeldensitet på 299ppi. En skärm som gör skillnad när det gäller att titta på videor, filmer och annat audiovisuellt innehåll jämfört med vanliga Full HD-paneler. Utan tvekan den starka sidan med denna surfplatta.

När det gäller designen utrustar den ett silvermetalliskt hölje med tomma ramar, har måtten 24,90 x 13,50 x 0,85 cm och en vikt på 504 gram.

Åh, och vi glömmer inte fingeravtrycksläsaren, som ligger på enhetens baksida. Det har också en 3,5 mm hörlursplats, mikrofon och högtalare på varje sida.

Kraft och prestanda

Som vi nämnde i början är en av de stora förbättringarna som Teclast har implementerat för efterföljaren till Master T10 processorn. T20-funktionerna en av de bästa Mediatek SoC: erna, Helio X27. Ett 10-kärnigt chip som körs vid 2,6 GHz, vilket åtföljs av en Mali-T880 GPU vid 850 MHz, 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas med kort upp till 128 GB. Operativsystemet, Android 7.0.

På prestandanivå hittar vi en enhet som kan dra vagnen med vilken app som helst i de flesta situationer, och som också erbjuder ganska intressanta förhållanden för något tyngre spel än vanligt. För att ge oss en uppfattning visar Teclast T20 ett benchmarking-resultat i Antutu på 96 000 poäng.

Kamera och batteri

Kameran är vanligtvis inte någonting att skriva hem om på de flesta surfplattor - för att inte säga att de drar igång - men i detta fall är sanningen att vi inte kan klaga för mycket. en kamera av 13MP på baksidan och en 13MP selfie-lins med skönhetsläge på fronten.

Man måste komma ihåg att Teclast betraktar T20 nästan som en ”stor mobil”, eftersom den gör det möjligt att ringa samtal, varför det är normalt att vi vill ta den ut ur huset. Följaktligen får kameran också viss relevans, eftersom vi kanske också vill ta några bilder på en av dessa utflykter.

Batteriet för sin del har en mer än anständig autonomi. Vi pratar om en hög med 8100mAh med snabb laddning via USB-typ C. Viktigt att integrera läget snabb laddning i denna typ av enhet med sådana lösa batterier.

Anslutning

Tabletten har en 4G-anslutning via nano-SIM, dubbelband WiFi (2.4G + 5G) och Bluetooth 4.0.

Pris och tillgänglighet

Teclast T20 introducerades i augusti 2018 och finns för närvarande till ett pris av 204,99 $, cirka 180 euro att byta, på GearBest.

En enhet där detta stora valuta för pengarna blir en av dess största tillgångar. Tillsammans med sin stora skärm och hårdvara som sticker ut framför allt över resten av mellanklass-Android-surfplattor, är detta de främsta anledningarna att inte tappa bort den här intressanta terminalen ur sikte.

GearBest | Köp Teclast T20

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found