De 10 bästa Android-spelen för fester och familjesammankomster

Julhelgen kommer och med dem alla middagar och måltider som du kan föreställa dig: Julafton, jul, nyårsafton, nyårsafton, kungens måltid ... En galenskap att du lätt kommer att få ett par extra kilo! För att göra eftermiddagen lite mer underhållande, idag ger jag dig några Kooperativa spel för mobilen för att leva upp till alla dessa familjekvällar och fester med vänner hotande över horisonten.

Alla spel som vi kommer att granska nedan är kompatibla med Android, är helt gratis och är 100% på spanska, men till slut kommer vi också att släppa ett par på engelska som är mycket värda för hur roliga de är.

10 brädspel för Android för att "lägga lite sås" på familjen måltider och fester med vänner

Som du kommer att se nedan är många av dessa mobilspel digitala versioner av tidlösa klassiker; Traditionella brädspel, uppdaterade för de nya tiderna, även om vi också hittar flera riktigt populära moderna titlar inom genren.

Som jag är? / Se upp

Heads Up är det typiska spelet för fester och familjesammankomster. Det är väldigt enkelt att spela och det skapar många roliga stunder. Spelet består av att placera mobilen ovanför vårt huvud som visar ett ord till våra vänner. De bör hjälpa oss att gissa sökordet genom att svara på frågor eller göra gester.

Heads Up är på engelska, men det finns också en mycket liknande version på spanska som heter Som jag är?.

Ladda ner QR-kod Vad är jag? härmar med vänner och familj Utvecklare: 2Minds Dev Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Heads Up! - Det bästa Charades-spelet! Utvecklare: Warner Bros.International Enterprises Pris: Gratis

Mörka berättelser

Detta populära brädspel är riktigt kul speciellt när det spelas med flera personer. Berättaren måste läsa en berättelse som normalt slutar med ett brott och resten av deltagarna de måste gissa vad som hände. Berättaren kan bara svara "JA" eller "NEJ".

Ladda ner QR-kod Dark Stories Utvecklare: Treebit Technologies Pris: Gratis

eTABU

Kommer du ihåg TABÚ? Denna digitala version har samma förutsättning: två lag tävlar om att få högsta antal ord rätt. Varje lag måste matcha ordet som deras partner försöker förklara utan att använda gester eller förbjudna ord.

Det som är bra med det är att det kan spelas med en enda mobil och att det också fungerar i offline-läge.

Ladda ner QR-kod eTABU - Socialt spelutvecklare: Softnauts Pris: Gratis

Trivial fest

Det finns många Trivia-spel för Android, men nästan alla är online. Denna Trivial Party är en av de få som låter oss spela lokala trivia-spel med våra vänner, upp till maximalt 8 spelare.

Gränssnittet kan vara lite vackrare, men frågorna, som i slutändan är det som betyder något, har en acceptabel svårighetsgrad. Det finns mer än 2000, indelade i 6 kategorier (sport, underhållning, geografi, historia, konst och litteratur och vetenskap). En klassiker som aldrig går ur stil på familjesammankomster och fester.

Ladda ner QR-kod Trivial Party Developer: Alegre Studios Pris: Gratis

Europoly

Ett brädspel som liknar det klassiska Monopolet livslångt. Herr Naipe är en utvecklare som erbjuder flera ”legendariska” spel som är gemensamma för skrivbordet - som Tute, Mús eller domino - i appformat för Android.

Europoly accepterar upp till 4 spelare, och även om det kan spelas från mobil rekommenderas det att använda en surfplatta för enkel användning. Reglerna är desamma som alltid: köp gator (i detta fall europeiska länder), bygg hus och slå dina motståndare i konkurs.

Ladda ner QR-kod Europoly Utvecklare: Don Naipe Pris: Gratis

Trick or Drink: utmaningar och spel att dricka på festen

Som namnet antyder, det här är ett dricksspel och ha det bra med vänner innan du festar. Den har alla slags utmaningar, kryddiga frågor och olika minispel som vanligtvis leder till ”etyl” -straff när vi misslyckas eller misslyckas med det aktuella testet. Det typiska drickspelet blev en mobilapp.

Ladda ner QR-kod TrickOrDrink 🍺 gruppdrinkutmaningar och spel Utvecklare: GrunCode Pris: Gratis

Spaceteam

SpaceTeam är ett samarbetsspel som uppmuntrar lagarbete. En person får en kontrollpanel med många knappar, stift och omkopplare som måste aktiveras enligt mycket specifika instruktioner. Resten av lagkamraterna får instruktionerna och måste samordna innan tiden går ut och en supernova exploderar i deras ansikten.

Det är en titel helt annorlunda än vad vi är vana vid att se, med en luft som påminner om det "heta potatis spelet". För att spela, ja, är det nödvändigt för varje deltagare att använda sin egen mobil eller surfplatta.

Ladda ner QR-kod Spaceteam Utvecklare: Henry Smith Inc. Pris: Gratis

Kung av opera

King of Opera är ett lokalt offline multiplayer-spel där vi kontrollerar en operasångare. Varje spelare måste ta sin tenor i rampljuset och sjung så länge som möjligt.

Det är en titel som gynnas mycket mer på en surfplatta, eftersom det är ett ganska hektiskt spel där alla deltagare måste trycka på skärmen samtidigt. Enkelt men mycket effektivt vid fester och julsamlingar.

Ladda ner QR-kod King of Opera - Party Game! Utvecklare: Tuokio Oy Pris: Gratis

Bounden

Bounden är ett ovanligt dansspel för två spelare. Var och en av deltagarna tar tag i en av mobilens ändar och måste vända, röra sig och linda sig runt en virtuell sfär. När du minst förväntar dig det visar det sig att du dansar. Det är en premiumapplikation och kostar 2,49 €.

Ladda ner QR-kod Bounden Utvecklare: Adriaan de Jongh Pris: 2,49 €

Alla dessa spel är på spanska, men om alla spelare kontrollerar lite engelska, låt mig också rekommendera spelet med «Onda äpplen«. I varje omgång visar spelet oss ett rött kort med en fras som uppmuntrar skämt, med ett mellanrum som vi måste fylla med ett av de vita korten vi har.

Tappa inte heller ur sikte «Vem kan inte rita«, Ett spel som mycket liknar den mytiska« Trasiga telefonen », men använder bilder istället för ord. Ganska tyst.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found