Hur laddar jag ner Among Us gratis för PC (Windows) - The Happy Android

Bland oss är på väg att stjäla titeln "säsongens spel" från Fall Guys. Även om detta multiplayer online har funnits på marknaden i två år, är sanningen att det är nu när människor börjar prata om det och spela det massor. I slutändan är tanken inte att den är innovativ - den är fortfarande en version av den klassiska "Gissa vem som är mördaren" - men vad ingen kan förneka är att den erbjuder massor av roliga tider (speciellt om du bestämmer dig för att spela med dina vänner i ett privat spel).

Det roliga med det här spelet som utvecklats av InnerSloth är att beroende på vilken plattform vi väljer att spela den på vi måste betala eller så blir det gratis. På det här sättet, om vi installerar Among Us i dess mobilversion (Android / iOS) kommer nedladdningen att vara helt gratis. Nu, om vi använder en Windows-dator har skrivbordsversionen ett minimipris på 3,99 euro (tillgängligt på Steam och på den officiella webbplatsen för Among Us på Itch.io).

Hur laddar jag ner Among Us gratis från en Windows-dator

Jag personligen tycker att spelet är tillräckligt billigt för att betala för det. Det når inte 5 euro, vilket är ett ganska rättvist pris för den underhållning det erbjuder. I vilket fall som helst, om vi inte har de pengarna kan vi fortfarande hitta ett alternativt sätt att installera dem gratis på en Windows-dator med en Android-emulator.

Vid tidigare tillfällen har vi sett vilka som är de bästa Android-emulatorerna för PC (du kan se en bred lista i DEN HÄR POSTEN). Vi kan installera Nox Player, Bliss OS eller Gameloop, även om den jag använder mest för både prestanda och funktionalitet är Bluestacks. Så vi kan installera versionen av Among Us för Android på vår stationära dator och spela den helt gratis utan att behöva göra någon betalning.

  • Ladda ner Bluestacks-applikationen och installera emulatorn på din dator (länk HÄR).
  • Starta Bluestacks och använd sökmotorn i den övre högra marginalen för att hitta bland oss ​​installationspaket.

  • Klicka på spelikonen och tryck på "Installera”. Den här åtgärden omdirigerar oss till Google Play Store, varifrån vi fortsätter att installera spelet.

  • När installationen i emulatorn är klar klickar du på den gröna knappen "Att öppna”Att starta spelet.

  • Duktig! Från och med nu, om du vill spela igen, ser du att "Among Us" redan visas i listan "Mina spel" på Bluestacks-hemfliken.

En av fördelarna med Bluestacks är att låter dig spela in spelspel, perfekt om vi har en spelkanal och vi vill ladda upp en video till YouTube eller liknande. Det har också stöd för tangentbord, gamepad och pekskärm, vilket är bra för dem som har en surfplatta med Windows som operativsystem.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found