Guitar Tuna: den bästa gitarr-tunern för Android - The Happy Android

Jag har spelat gitarr i mer än 15 år och har alltid samma problem: Var är jävla tuner?! Strängarna av gitarrer och basar, både elektriska och akustiska, lossnar naturligt och följer därför kontinuerligt. Så, det är viktigt att ha en bra tuner till hands. De är enheter som inte kostar mycket och alltid gör sitt jobb bra.

Lyckligtvis är det inte längre nödvändigt att köpa denna typ av prylar, eftersom vi kan använda vår egen smartphone eller surfplatta och få lika tillfredsställande resultat. Den applikation som vi ska prata om idag heter Gitarr tonfisk, Och det är en gitarr- och basmottagare för Android som fungerar bra. Jaja! Det är också gratis.

Ladda ner QR-kod Guitar Tuner -Guitar Tuna Utvecklare: Yousician Ltd. Pris: Gratis

Ställa in gitarrer och basar med Guitar Tuna

Det bra med applikationen är att är att öppna den och börja ställa in direkt. Appen använder mikrofonen på vår enhet, så inget behov av att använda kablar för att ställa in gitarr. Detta kan föreslå att det i vissa fall inte når en perfekt teknisk inställning, men det har också ett mycket mer beräknat professionellt läge för dem som letar efter en inställning som är så exakt som möjligt.

Appen Guitar Tuna fungerar med olika instrument, till exempel 6,7 och 12 strängad gitarr, Ukulele, Cavaquinho, bas, fiol, mandolin, banjo och balalaica.

Det inkluderar också olika typer av olika stämningar (tappade stämningar, låg mellanton osv.), men för att komma åt dem måste vi ta tag i Pro-versionen av applikationen.

Metronome, spel och ackord

Om vi ​​fortfarande inte behärskar vårt instrument så bra appen innehåller små spel som hjälper oss att lära oss nya ackord och tolka den udda välkända låten. Det kan vara ett bra sätt att utöka vår kunskap eller bara ha det bra. Slutligen en annan mycket uppskattad funktionalitet är införandet av en metronom. En poäng till förmån för Guitar Tuna.

Det visar att utvecklarna inte har begränsat sig till att skapa en enkel tuner, och sanningen är att resultatet är mycket positivt. Om du spelar ett instrument och letar efter en bra tuner, eller om du bara vill lära dig några ackord, tveka inte att prova.  

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found