Ulefone Power 3S i recension, den "lätta" versionen av Power 3 med 6350mAh

De Ulefone Power 3S Det är den "lätta" versionen av den framgångsrika Power 3. Och jag säger "light" i citat, för det enda som verkligen har sänkts har varit 6 GB RAM, en viss upplösning i den bakre kameran och terminalens pris . I gengäld har de ökat batteriet ännu mer, i en mobil som redan är ganska vild i detta avseende.

I dagens granskning tittar vi på Ulefone Power 3S, en terminal med ett kraftfullt 6350 mAh batteri och en uppsättning funktioner som kommer att glädja älskare av konsekventa och väl utformade mobiler.

Ulefone Power 3S i analys, en ny modell som polerar och retuscherar vissa aspekter av originalet

Jag kan föreställa mig designarna och ingenjörerna vid Ulefone-anläggningen. "Hmmm ... Power 3S är bra, vi har lagt allt vi kan och mer i det, men folk pratar bara om batteriet." "Hej, tänk om vi sänkte RAM-minnet och kameran lite, och så säljer vi det till ett mycket lägre pris?" "Låter bra. Och förresten förstärker vi trummorna lite mer ... de kommer att sitta kvar med en krokig röv ”.

Det bästa av allt är det De har också lyckats minska telefonens vikt lite. Det är fortfarande en terminal som visas i fickan, men åtminstone har de lättat det lite.

Design och display

Ulefone Power 3S monterar samma skärm som Power 3. En 6,0-tums skärm som upptar nästan hela frontpanelen, med ett bildförhållande på 18: 9 och en Full HD + upplösning 2160x1080p. Skärmen är skyddad av en Corning Gorilla Glass 4 och den har två kameror och en LED-blixt i den övre marginalen.

På baksidan hittar vi ett hölje i matt finish och ytterligare 2 kameror tillsammans med den viktiga fingeravtrycksdetektorn. På designnivå är den exakt densamma som sin föregångare.

För resten har Power 3S mått på 15,90 x 7,59 x 0,98 cm och en vikt på 205 gram (5 gram lättare än originalet).

Kraft och prestanda

I de interna komponenterna är där vi ser lite mer förändring. Vi har samma processor och samma interna utrymme, men RAM-minnet har minskats från 6 GB till 4 GB. En siffra som är närmare nuvarande standarder och som hjälper dem att ta bort några euro från telefonens slutpris.

Power 3S har en CPU Helio P23 Octa Core 2.0 GHz, med 4 GB RAM-minne Y 64 GB intern lagring kan utökas upp till 256 GB via SD. Allt detta tillsammans med Android 7.1 (det kommer att finnas en uppdatering av Android Oreo), Bluetooth 4.1 och den nya ansiktslåsningsfunktionen som kallas Face ID.

Kamera och batteri

Den nya Ulefone-terminalen utrustar en fyrkamera tillverkad av Samsung. På framsidan har vi två linser av 13MP + 5MP med blixt, och på baksidan en annan dubbelkamera lite mer kraftfull av 16MP + 5MP med PDAF och dubbel blixt. En bakre kamera under 21MP + 5MP interpolerad från Power 3, men som ligger nära en mycket bra nivå jämfört med andra liknande prissatta mobiler.

När det gäller batteriet, som vi redan nämnde i början, har de tagit på sig stövlarna lite mer om möjligt, öka den tidigare 6080mAh till 6350mAh. Vi håller avgiften igenom USB typ C och funktionen av snabb laddning. Det säger sig självt att vi står inför en av de mest kraftfulla mobilerna på marknaden när det gäller autonomi (4 dagars normal användning enligt tillverkaren). Det är inte många som kan överskugga det i detta avseende.

Ytterligare egenskaper

Ulefone Power 3S innehåller flera tillbehör. Å ena sidan innehåller lådan ett lock och ett skyddsark för skärmen, något som alltid uppskattas. Utöver det finns också en USB Type-C till microUSB-adapter, och en annan liten USB typ C till 3,5 mm minijackadapter att kunna lyssna på musik utan problem med eller utan kablar.

//youtu.be/9AzWKZsQ_eg

Pris och tillgänglighet

En av de bästa funktionerna i den här enheten är priset. Ulefone Power 3S presenteras till ett rimligt pris på 138,83 €, cirka 169,99 dollar att ändra, på GearBest. Det vill säga en terminal 40 euro billigare än den ursprungliga Power 3-modellen.

Ulefone Power 3S: yttrande och slutlig bedömning

[P_REVIEW post_id = 10924 visual = ’full’]

Är Ulefone Power 3S värt att köpa? Om det vi gillade med originalet Power 3 var dess batteri, med 3S hittar vi detsamma - lite mer - till ett bättre pris. Naturligtvis i utbyte mot en liten nedgradering i RAM och den bakre kameran. Under alla omständigheter har den för en terminal på mindre än 150 euro mer än slående egenskaper.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found