De bästa julklistermärkena för WhatsApp och Telegram

Klistermärkena, först på Telegram och sedan på WhatsApp, har markerat ett före och efter. Om vi ​​förrän inte så länge sedan var begränsade till uttrycksförmågan hos en enkel emoji, kan vi nu med klistermärken säga nästan vad som helst med en bild, på ett mycket mer personligt sätt och med fler nyanser.

Med tanke på de datum vi är i dagens inlägg kommer vi att granska några av dem de bästa julklistermärkena tillgängligt för både WhatsApp och Telegram. Obs! Om vi ​​letar efter klistermärken av andra teman, tappa inte den andra megasamlingen av klistermärken för WhatsApp ur sikte. Det finns tusentals av dem.

De bästa julklistermärkena för WhatsApp

Mängden klistermärken relaterade till jul som vi för närvarande kan hitta i Play Store är helt enkelt överväldigande. Efter att ha turnerat Play Store från början till slut har vi sett att vissa av dem är av ganska dålig kvalitet, men det finns också andra som är värda det, och det är just de vi listar nedan.

Nya julklistermärken för WAStickerApps

Denna samling av julklistermärken innehåller några bidrag av god kvalitet, till exempel paketen "Santa Claus Pack”, “Cartoon Pack”, “Glad julpack", Y"Julemojispaket”. Sanningen är att de mest slående klistermärkena är de där jultomten verkar göra roliga poser, men det finns mycket mer innehåll, som klistermärken i form av en gåva, nyårshälsningar (på engelska) och liknande.

Ladda ner QR-kod Nya julklistermärken för WAStickerApps Utvecklare: Stickers Apps Pris: Gratis

Julklistermärken

Utmärkt samling av hundratals klistermärken för WhatsApp med 10 olika paket att välja mellan var vi kan hitta magi-klistermärken, Julgranar, älvor, Julhälsningar på spanska och engelska, Rudolph renen och olika jultomteklistermärken. En av de bästa vi kan hitta för WhatsApp den här julen.

Ladda ner Christmas QR-Code Stickers Utvecklare: AppsForSmile Pris: Gratis

Julklistermärken för Whatsapp

En av de bäst rankade julklisterapplikationerna på Google Play. Inkluderar klistermärken emojis med tomtens hatt, Jultomten själv, julgranar, renar, snögubbar och andra typiska nyårsikonikonografi. Det finns knappast några annonser och ritningarna har en generisk men ganska bra finish.

Ladda ner QR-kod WAStickerApps julklistermärken för Whatsapp Utvecklare: Mundoapp Pris: Gratis

De bästa julklistermärkena för Telegram

Om vi ​​är Telegram-användare har vi utan tvekan tur, eftersom klistermärkena för denna meddelandeprogram är mycket mer detaljerade, och i allmänhet är de ljusår borta från klistermärkena vi hittar i WhatsApp.

Rekommenderat inlägg: 10 skäl till varför du ska byta till Telegram just nu

Darth Vader

Denna uppsättning med 25 Darth Vader-klistermärken innehåller några jul tema klistermärken som inte har något avfall. Fullt användbar av Star Wars-fans, både på fester och under resten av året.

Lägg till Darth Vader-klistermärken i Telegram

Mycket dålig santa

Klistermärken till en jultomten som verkar ha släppts ur fängelset för mycket nyligen. Illustrationerna är roliga. Innehåller 35 klistermärken.

Lägg till mycket dåliga jultomteklistermärken i Telegram

Grinch

Grinch-klistermärkena kunde inte saknas. Om vi ​​gillar att vara tuffa och säger att vi hatar jul som ett skämt, kan det här vara en bra uppsättning för det ändamålet (Obs: om du verkligen hatar jul är det tydligt att du inte kommer att tappa klistermärken till den här gröna mannen eller någon annan, förstås).

Lägg till Grinch-klistermärken i Telegram

Lady Krampus

Samling av 30 klistermärken med Lady Krampus som huvudperson, klädd i juldräkt och gratulerar jul, piskar en älva eller håller ett par klockor. Allt detta med en del illustrationer tecknad serie verkligen uppnått.

Lägg till Lady Krampus-klistermärken i Telegram

Julhistoria

Uppsättning av klistermärken för dem som lever som ett par. Ritningarna är anime-liknande, av hög kvalitet och vissa är verkligen roliga. Innehåller 39 klistermärken.

Lägg till Christmas Story-klistermärken i Telegram

Jul gingy

Jultryck med en pepparkakakaka som huvudperson. Som i resten av paketen är designen på bilderna helt enkelt enastående.

Lägg till Christmas Gingy i Telegram

Slutligen, om vi letar efter julklistermärken för Telegram lite mer traditionellt, glöm inte att gå igenom den officiella sökmotorn för Telegram-klistermärken där du hittar mycket mer innehåll.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found