Cubot Power, kraften på 6 GB RAM + 128 GB och ett 6000 mAh batteri

Det senaste året presenterade Cubot några ganska intressanta mobiler. Där har vi haft Cubot P20, en av de mest prisvärda klonerna på Huawei P20 Pro, eller Cubot King Kong 3, en robust mobil med ett kraftfullt 6000 mAh batteri. Idag pratar vi om Cubot makt, ett mellanklass som underhåller det stora batteriet i Kong 3 och den utmärkta skärmen på Cubot P20.

Det är dock inte det som mest uppmärksammar denna pompösa terminal, och det är att vi står inför en enhet som levereras med väl laddade batterier hemma: 6 GB RAM och tillräckligt med internt lagringsutrymme för att glömma att köpa. En SD i det oändliga.

Cubot Power i granskning, en kraftfull och överraskande välbalanserad terminal

Balans. Det är nyckelordet. Normalt, när du ser en smartphone med 6 GB RAM i dessa prisklasser, finns det alltid stora nedskärningar i andra avseenden.

I den meningen överraskar Cubot Power till det bättre, sedan behåll typen i resten av avsnitten. Det har också sina brister, som en något hög vikt, men i allmänhet är känslan av att det ger ett bra valuta för pengarna.

Design och display

Cubotmakten glömmer det allestädes närvarande hacket att presentera en 5,99-tums skärm med Full HD + upplösning (2160 x 1080p), med ett bildförhållande på 18: 9 och en pixeldensitet på 402ppi.

En enhet "hel skärm" med design och ett hus som inte sticker ut särskilt, med tanke på det aktuella panoramaet, men det är inte heller dåligt: ​​böjda kanter + bak med en kristalliserad "fingeravtryck" -effekt som lyckas ge terminalen en attraktiv utseende.

Dessutom har den mått på 15,84 x 7,44 x 1,08 cm, har en vikt på 216 gram och finns i svart och blått.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara lever Cubot Power upp till sitt namn: en av de bästa i dagens asiatiska mellanklass. Å ena sidan har vi en av de bästa Mediatek-processorerna, den Helio P23 Octa Core körs på 2,5 GHz. För att följa med processorn har tillverkaren kastat huset ut genom fönstret och lagt till 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme.

Det är inte så att vi kommer att behöva det, men terminalen har också en plats för ett micro SD-kort för att öka telefonens lagringskapacitet upp till ytterligare 128 GB.

Ett ganska intelligent drag av tillverkaren, eftersom minne är en av de billigaste komponenterna i en mobil, och det är ett ganska effektivt krav för att sälja produkten.

Det inbyggda systemet det är Android 8.1, och på prestandanivå, för att ge oss en idé, får denna Cubot Power några mer än intressanta 75 000 poäng i Antutu. För praktiska ändamål översätts detta till en flytande smartphone som också har gott om plats för att ladda ner filmer, foton, videor, musik och allt annat som kommer vår väg.

Kamera och batteri

Med sådant minne och skärmkvalitet kunde man hoppas - nästan förlåta - att kameran låg lite under förväntningarna. Och sanningen är att, utan att ha en spektakulär selfie-kamera (8MP eller 13MP genom Sw), följer den en anteckning i huvudkameran: 16MP (20MP via programvara) upplösning med f / 2.0 bländare. En lins tillverkad av Samsung som erbjuder överlägsen skärpa och kontrast tack vare sina 6 fokuspunkter.

Batteriet för sin del är en annan av höjdpunkterna i Cubot Power. Ett kraftfullt 6000 mAh batteri med snabb laddning via USB Type-C som erbjuder ett intervall långt över genomsnittet (46 timmar i samtal, 50 timmar musik och 15 timmar video).

Personligen skulle jag föredra om de hade lämnat några milliampar längs vägen och han hade en lättare terminal. Men de stora batterierna är vad de har: de lägger till vikten på enheten som är trevlig. Vissa kommer att finna det bättre och andra värre, men namnet på telefonen säger det redan. Ville du inte ha kraft? Jo det är det. För både det goda och det dåliga.

Andra funktioner

Denna Cubot Power har ett dubbelt SIM-kort (nano) -fack, stöder 4G FDD-LTE-nätverk, har Bluetooth, dubbelt band WiFi och en 3,5 mm hörlursplats.

//youtu.be/4cjRjQ2DNLc

Pris och tillgänglighet

Cubot Power är för närvarande till salu och är prissatt till 189,99 $, cirka 168 euro att byta, på GearBest. Det vanliga priset i butiken är vanligtvis runt 250 euro, vilket gör dess valuta för pengarna för närvarande ganska högt. Det är också tillgängligt på Amazon med en dags frakt för Prime-användare.

Kort sagt, vi står inför ett mellanklass som försöker utnyttja i alla sektioner mer eller mindre framgångsrikt och tar makten som en flagga. Det uppskattar inte vissa extra som infraröd sensor eller NFC-betalningar, men i allmänhet är det en terminal som erbjuder en betydande kraft på ett mer än värdigt sätt.

GearBest | Köp Cubot Power

Amazon | Köp Cubot Power

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found