De bästa Dragon Ball-spelen för Android - The Happy Android

Drak boll njuter av en andra ungdom i film och tv med anime-serien av Drake boll Super, Broly-filmen och den homonyma mangan som ritats av den stora Toyotaro. I videospelavdelningen har Goku och företaget aldrig slutat vara frånvarande, och det går inte ett år utan att Playstation, Nintendo eller Xbox släppte sitt motsvarande Dragon Ball-spel. Men hur är det med Android?

De 12 bästa Dragon Ball-spelen för Android

I Android, och mer specifikt i Google Play Butik, är avsaknaden av viktiga Dragon Ball-spel ganska märkbar, och även om de flesta är appar utan mycket resor finns det också en plats för det udda pärlan eller intressanta spelet. Dessa är de 12 bästa Dragon Ball-spelen för Android.

NOTERA: Det här inlägget uppdateras regelbundet då och då med de nya Dragon Ball- och Dragon Ball Super-spelen som kommer ut för Android. Många av de inofficiella spelen går i pension strax efter att de kommer ut på Google Play, men kan fortfarande laddas ner från arkiv och alternativa APK-källor.

Dragon Ball Z Dokkan Battle

Det är det enda Dragon Ball-spelet som vi kan kalla "officiellt" på Android. Under förseglingen av Namco Bandai, Dokkan Battle är ett spel som blandar pussel och strategi. Andas samma väsen som andra titlar som Pussel och drakar: vi måste kedja färgade sfärer för att utföra kombinationer för att skada vår fiende, med flera faktorer att ta hänsyn till som ökar nivån på stridsstrategi.

Det visuella avsnittet är spektakulärtÄven om animationer inte används så mycket är illustrationerna extremt trogna mot manga och anime, och de har använts på ett sådant sätt att de ger spelet mycket dynamik. Om vi ​​inte är väldigt hakade kan det med tiden vara något repetitivt.

Ladda ner QR-kod DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE Utvecklare: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Pris: Gratis

Dragon ball legender

Detta är det första officiella mobilspelet som släpps efter slutet av Dragon Ball Super, så förväntningarna det har genererat är enorma. Dess officiella lansering var i mitten av maj 2018 och sedan dess har den bara vuxit.

Ladda ner QR-kod DRAGON BALL LEGENDS Utvecklare: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Pris: Gratis

Vi står inför ett actionkortspel, med strid i realtid som aldrig tidigare sett i ett Dragon Ball-mobilspel. En annan attraktion av Dragon Ball Legends är introduktionen av en ny karaktär (Shallot), okänd hittills, och designad av Akira Toriyama själv.

Dragon Ball Tap Battle

Förmodligen det mest visuellt tilltalande spelet, tillsammans med Dokkan-striden - och med tillstånd från de nya Dragon Ball Legends-. I det här fallet är det ett slagsmål med en ganska speciell speldynamik. Det bästa är att du ser det i följande video för att få en idé:

Tyvärr togs spelet bort från Google Play, även om det fortfarande kan laddas ner säkert från alternativa appbutiker, som Aptoide. Det är viktigt att nämna att installationen kräver vissa tidigare steg för att fungera ordentligt - du kan hitta många självstudier på YouTube.

Dragon Ball Super Card Game Tutorial

Detta spel utvecklat av Bandai är den digitala versionen av Dragon Ball Super Card Game. I slutändan är det fortfarande en handledning, men det låter oss spela kortspelet i serien från mobilen eller surfplattan. En titel som mycket liknar andra guildspel, det kommer utan tvekan att behaga fans avMagic: The Gathering och liknande.

Ladda ner QR-kod Dragon Ball Super Card Game Tutorial Developer: BANDAI CO., LTD. Pris: Gratis

Super Goku Saiyan krigare: SUPER BATTLE

Inofficiellt spel som vi kan hitta i alternativa APK-arkiv. Det är ett ganska nytt spel som innehåller karaktärer från Dragon Ball Super. I grund och botten står vi inför ett spel där vi måste besegra alla fiender som visas i en sidrulle med Goku i Super Saiyan God Blue-tillstånd. Med jämna mellanrum kommer en Boss Battle att visas där vi måste besegra några av de mest kända karaktärerna i franchisen.

Du kan säga att det är ett spel som gjorts av fans, och därför når det inte nivån på andra spel på den här listan, men det är inte heller dåligt.

Saiyan Fighter - Dragon Battle

Detta är ett annat inofficiellt spel i franchisen, och det är fortfarande i beta (även om det är tillgängligt för nedladdning nu). Det är en titel helt annorlunda än vad vi för närvarande hittar i Play Store, som erbjuder ett RPG-liknande spel med dynamik baserad på jordbruk och automatiserade strider. Allt detta med ett gränssnitt som är lite överbelastat och samtidigt attraktivt. Du kan säga att författaren har investerat många timmar i design och utveckling.

Den använder många karaktärer från de första Dragon Ball-berättelserna, som blandas med mer aktuella karaktärer. För att kunna spela krävs registrering, men låter dig logga in med ett gästkonto. Vilket är bra om vi testar det för första gången och vi är inte säkra på om vi kommer att fortsätta spela det i framtiden.

Ladda ner Saiyan Fighter - Dragon Battle från APK Pure

Dragon Ball Advanced Adventure

Detta är en titel som kom ut för Game Boy Advance och det har också en modifierad version för Android. Det är en beat'em'up med 1 mot 1 matcher i början av mangan, med de första kampsportmästerskapen och utseendet av Piccolo Daimaoh och kompaniet.

Ett mycket roligt spel och särskilt rekommenderat för fans av den första etappen av Dragon Ball. Finns för nedladdning i Aptoide och liknande arkiv.

Gud av stickman 3

Kampspel som dricka från både Dragon Ball och den klassiska stickmanen eller "stick man" från mobilspel. Vi står inför en titel som handlar där vi kan slåss med Goku Black, Jiren eller Vegetto bland många andra. Naturligtvis alla med en typisk design stickman. Uppmärksamhet, för det här kan vara ett riktigt roligt spel om vi fattar poängen.

Ladda ner QR-kod God of Stickman 3 Utvecklare: W N Yume Pris: Gratis

Saiyan's Escape

Detta spel ger mig blandade känslor. Å ena sidan är det fantastiskt eftersom det är ett mycket aktuellt spel: i den apokalyptiska framtiden för Black Goku-sagan sätter vi oss i trunks skor i ett frenetiskt spel av typen "oändlig ras" där vi måste hoppa och undvika hinder, för att ens kunna bli super saiyan.

Nackdelen är att den har en mycket hög svårighetsgrad. Extrem. Om du gillar utmaningar, var noga med att prova Saiyan's Escape.

Ladda ner Saiyan's Escape from APK Pure

Attack på Saiyan

Mycket intressant Dragon Ball Z-spel för Android. En klassisk RPG för livet med början på Raditz- och Freeza-sagan som utgångspunkt. Det har ännu inte publicerats officiellt, men det kan redan laddas ner i Google Play Butik. En riktigt lovande titel och en av de bästa när det gäller inofficiella Dragon Ball-spel.

Det är inte längre tillgängligt i Android Play Store, så vi måste söka efter det i alternativa förråd.

Slaget vid Super Saiyan

Ett underhållande spel där vi sätter oss i Goku-gudsläget och där allt vi behöver göra är att döda alla fiender (Cell, Boo, Raditz etc.) som är utspridda över hela nivån. Den är utvecklad med en väldigt sliten retrostil och ibland är det ganska roligt.

Det går inte mycket längre, men om det allmänna konceptet och idéerna i spelet utvecklades lite mer, kunde de få en riktigt brutal produkt.

Ladda ner Battle of Super Saiyan från APK Pure

Goku Global Fight

Med en spelmotor nästan identisk med Slaget vid Super Saiyan är Goku Global Fight ett sidrullningsspel där vi måste avancera genom att eliminera alla fiender som visas på skärmen. Det är mycket svårt, men bättre hanterat än tidigare nämnda BoSS.

Notera : Nyligen borttagen från Google Play. Det kan fortfarande laddas ner från alternativa appförvar.

Extra Ball: andra Dragon Ball-spel och appar för Android

Här är andra appar och spel för Android-telefoner och surfplattor som förtjänar att nämnas:

Dragon Ball Strongest Warrior

Detta är ett spel som har utvecklats ganska länge och fortfarande finns i beta. Utvecklad av Bandai, den har "konsolenivå" -grafik och har ett berättelseläge där vi kommer att styra en Goku i mangas första jämförelser.

Det finns flera beta-APK-filer där ute, men du måste registrera dig och ha ett japanskt telefonnummer. För närvarande är det svårt att spela, men det är en av de mest lovande titlarna på senare år tillsammans med Dragon Ball Legends.

Dragon Ball klistermärken

En imponerande samling av Klistermärken med Dragon Ball-tema för WhatsApp. Här hittar vi ett omfattande urval av klistermärken med karaktärer och typiska stunder i serien. Den har många aktuella klistermärken med karaktärer från Dragon Ball Super Broly och andra mer klassiska från seriens första sagor. Många av dem har fraser helt på spanska.

Med tanke på turen att andra spel utan licens har körts vet vi inte hur länge det här tillägget för WhatsApp kan pågå i Play Store, så om du är intresserad, tappa inte synet av det.

Ladda ner Dragon Ball QR-kodklistermärken för WhatsApp Utvecklare: g4 Studios Pris: Gratis

Piano Touch - Dragon Ball Super

Spel för att spela piano, som följer samma dynamik i klassiska titlar som Guitar Hero. Alla låtar som ingår ingår i Dragon Ball Super-soundtracket. Här hittar vi Ultra Instinct-låten, anime-slutningarna och i slutändan många melodier från de senaste anime-sagorna.

Ladda ner QR-kod Piano Touch Ball Dragon Super Utvecklare: AppStudioSg Pris: Gratis

Ultra Live Bakgrundsbilder

Bakom det långa namnet "Ultra Dragon Warriors Live Wallpaper 4K 2020" gömmer sig en bakgrundsapp för Android baserad på Dragon Ball. Vi hittar inte bara illustrationer, några av dem av utmärkt kvalitet utan också animerade bakgrundsbilder som ser helt spektakulära ut.

Kom ihåg att ja, animerade bakgrundsbilder förbrukar mycket batteri. För resten, en starkt rekommenderad app för Dragon Ball-fans, med mer än 50 000 nedladdningar på Play Store och ett mycket positivt 4,5-stjärnigt betyg. Tappa inte ur sikte!

Ladda ner QR-kod Ultra Live Wallpaper Dragon Warriors 4K 2020 Utvecklare: Apps593Studio-Det bästa apppriset: gratis

Fusionsgenerator

Fusion Generator är vad namnet antyder: en app som skapar fusioner mellan de hundratals karaktärer som utgör Dragon Ball-universum. Vill du se vad som skulle komma ur fusionen mellan Krillin och Frieza? Räkningar och Bulma, eller Buu och Mutenroshi?

Appen ger inte mycket mer, men att ha en rolig tid och ha ett par skratt är det mer än kapabelt.

Uppdaterad: Spelet har tagits bort från Google Play! Leta efter det i ditt favoritappförvar.

Saiyan krigare

Super Goku: Saiyan Warriors är en Android-emulator av det klassiska spelet Dragon Ball Z Shin Budokai för PSP. Ett fantastiskt närstridsspel med en mängd kombinationer, energiattacker, arkadläge, berättelse och mycket mer.

Det enda som kan skyllas på Saiyan Warriors är ljudet, som är av en hemsk kvalitet. Tillgänglig för nedladdning i alternativa butiker eller arkiv.

Saiyan Camera - Fotoeffekter

Detta är en liten redaktör där vi kan ställa in bilder och foton i Dragon Ball-stil. Vi kan bära Goku's hår, i normal Super Saiyan, blå, Piccolos turban. Det finns allt: energibollar, auror, scouters etc.

Du kan inte föreställa dig det nonsens vi kan göra med den här appen ...

Uppdaterad: Appen har tagits bort från Google Play! Leta efter det i ditt favorit alternativa appförvar.

Dragon Ball GT Transformation

Ett annat spel som vi bara hittar i alternativa appbutiker och vars plot bygger på historien om Dragon Ball GT. Det handlar om enbeat'em'up där vi börjar kontrollera Goku, Pan och Trunks och vi kommer att distribuera kakor till de olika «kittarna» som presenteras för oss. Inte illa alls, men det innehåller många mellanliggande textscener och fas-till-fas-konversationer.

Vad tyckte du om den här lilla listan? Känner du till något annat Dragon Ball-spel som är värt det? Om så är fallet, tveka inte att stanna förbi och lämna din åsikt i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found