De 5 bästa billiga Android-telefonerna i 2019 - The Happy Android

Vi är i 2019, och nu är de mest avancerade avancerade mobilerna redan runt 1000 euro. Men medan flaggskepp blir allt dyrare blir billiga mobiler också bättre. Således kan vi hitta telefoner under 300 euro med vacker design, högkvalitativa skärmar, fantastiska kameror och batterier med utmärkt autonomi.

De bästa billiga mobilerna från 2019

Om vi ​​måste prata om överkomliga telefoner måste vi säkert se bort från Apple-enheter och fokusera uttryckligen på enheter med Android-operativsystem. De billigaste kommer alltid att vara kinesiska Android-telefoner, men sanningen är att vi också har terminaler från märken som Samsung eller Huawei med mycket att bidra och till de mest populära priserna. Låt oss se!

Samsung Galaxy A50

Vi kan säga att Samsung tills nyligen inte exakt var känd för sina överkomliga telefoner. Något som under 2019 verkar ha förändrats med billiga terminaler men som samlar en bra handfull funktioner på sina mer premiummobiler. Således hittar vi den här Galaxy A50: enheten med den bästa skärmen i listan, en 6,4-tums Super AMOLED-panel.

Den monterar också en kraftfull Samsung Exynos 9610-processor (146 000 poäng i Antutu) och ett 4000 mAh batteri som säkerställer autonomi över genomsnittet. På lagringsnivå erbjuder den 128 GB internt utrymme samt 4 GB RAM.

Kameran är en annan styrka av telefonen: en trippel bakre kamera med en 25MP huvudsensor, en 8MP vidvinkelsensor och en tredje 5MP-sensor för djup. Allt detta utan att förringa selfie-kameran, som också ser elegant ut med en bra 25MP-sensor.

Ungefärligt pris *: 279,00 euro (se på Amazon)

Xiaomi Redmi Note 7

Förmodligen den bästa billiga mobilen i 2019 när det gäller valuta för pengarna. Den här smarttelefonen som knappt når 170 euro, ger en prestanda i Antutu på 144 000 poäng, och det bästa av allt är att den åtföljs av en 48MP avancerad kamera med f / 1.8 bländare.

Enheten innehåller en Snapdragon 660-processor, 4 GB RAM, 64 GB internt minne, en 6,3 ”Full HD + -skärm och ett 4000 mAh batteri. Det finns inte många märken som erbjuder så mycket för så lite.

Ungefärligt pris *: 166,00 euro (se på Amazon)

Honor 8X

Om vi ​​pratar om billiga och kraftfulla terminaler kan vi inte heller glömma Honor 8X. Bortsett från all kontrovers som har uppslukat Huawei under de senaste månaderna, fortsätter företagets mobiler att vara en av de starkaste insatserna på marknaden. Deras mellanklassmobiler, som den här Honor 8X, erbjuder bra funktioner, och det borde vi verkligen ta hänsyn till om vi letar efter en billig Android-telefon. som fungerar bra inom alla områden.

Terminalen har en av de högsta poängen i Antutu med 139 000 poäng, en siffra som mycket få når inom sitt prisklass. Den utrustar en Kirin 710-processor, 4 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme och ett omfattande 3.750 mAh-batteri. På estetisk nivå är det en av de mest attraktiva, med en utsökt design, en 6,5-tums Full HD + -skärm och en 20MP huvudkamera med bländare f / 1,8.

Ungefärligt pris *: 186,00 euro (se på Amazon)

Nokia 6.1

Även om vi står inför en mobiltelefon från mer än ett år sedan, är Nokia 6.1 fortfarande en mycket attraktiv satsning 2019 (särskilt nu när priset har sjunkit). Det har Android One-systemet, vilket innebär att även om det levereras med Android Oreo som standard, vi kan uppdatera den till den senaste Android 9 Pie så snart vi tar det ur lådan och får de senaste säkerhetsuppdateringarna.

På hårdvarunivå hittar vi en smartphone utrustad med ett riktigt motståndskraftigt och färgstarkt chassi, Snapdragon 630-chipset, 3 GB RAM, 32 GB lagringsutrymme, 5,5-tums Full HD-skärm, NFC, 3000 mAh batteri och en anmärkningsvärd 16MP kamera med f / 2.0 öppning.

Ungefärligt pris *: 179,88 euro (se på Amazon)

Motorola Moto G7 Plus

G7 Plus är den förbättrade versionen av Moto G7, med en huvudkamera som går från 12MP till 16MP upplösning. Vad mer, Det har NFC för att göra betalningar med mobilen, en funktion som normalt bara ses i avancerade terminaler på grund av att den tenderar att avsevärt öka produktionskostnaderna.

För resten monterar den här nya versionen av Moto G7 en processor Qualcomms Snapdragon 636 Octa Core, Android 9.0 och 6,2-tums Full HD + -skärm. Allt detta tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. En terminal med en elegant design och prestanda av de bästa inom sitt prisklass.

Ungefärligt pris *: 255 euro (se på Amazon)

Obs: Det ungefärliga priset är det pris som är tillgängligt när detta inlägg skrivs i Amazon Spanien.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found