Hur man aktiverar "God Mode" i Windows 10 - The Happy Android

Microsoft har alltid varit känt för att dölja små påskägg i Windows. Några av dessa överraskningar är inget annat än vänliga blinkningar till användaren, trevliga små knep. Windows 10 skulle inte bli mindre, och den här ger också sina egna påskägg.

En av dem är ett kraftfullt administratörsläge som kallas "Gud-läge" eller gud-läge. Det är en superadministrationspanel där du kan utföra praktiskt taget alla åtgärder och konfigurationer i vårt system.

Steg för att aktivera God Mode eller "God Mode" i Windows

För att aktivera God Mode i Windows 10 måste vi göra följande:

  • Vi går till enhet (C :) och skapar en ny mapp i roten.
  • Vi byter namn på den mappen och heter den "GodMode. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}"(utan citattecken).

Vi kommer att se hur den nya mappen ändrar ikonen och blir gudlägespanelen i Windows 10.

Byt namn på mappen så att den blir GodMode

Vad kan vi göra från denna supervitamin-förenande panel?

När den här mappen körs öppnas en stor kontrollpanel från vilken vi kan utföra praktiskt taget alla konfigurationer och administrativa åtgärder: Vi kan hantera användarkonton, enheter och skrivare, säkerhetskopiera och återställa, nätverks- och internetanslutningaroch otaliga andra saker.

Windows 10 GodMode är en kraftfull adminpanel

Kort sagt handlar det om en panel som kombinerar den klassiska kontrollpanelen, systemegenskaper, administrativa verktyg och alla konfigurationer som du kan utföra på ditt system. Ett fantastiskt verktyg som ger dig alla funktioner i Windows 10 till hands och som gör att vi kan hantera från en central kontrollpanel.

Om vi ​​är trötta på att leta efter detta eller det här alternativet och vi inte kommer ihåg var det var eller om vi helt enkelt vill få ut det mesta av vårt operativsystem, detta nya dolda Windows 10 godis är ett verktyg att räkna med. Om resten av påskäggen i Windows 10 är som det här nya "God Mode" är vi angelägna om att upptäcka resten (och visa det för dig).

P.D: Hej! Om du föredrar ord istället för bokstäver har jag också en video om hur man aktiverar gudläge i Windows 10 färskt ur ugnen:

Vad tycker du om denna praktiska dolda funktionalitet i det nuvarande Microsoft-operativsystemet?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found