10 skäl till varför Line är bättre än WhatsApp - The Happy Android

I några år har WhatsApp varit den obestridda ledaren bland chattjänster på smartphones runt om i världen. Inte förgäves kan de säga att de har mer än 700 miljoner aktiva användare idag, ett antal som inte slutar växa. WhatsApp är ett bra kommunikationsverktyg och det är obestridligt, men finns det andra alternativ? Självklart! En av dem, och kanske dess stora konkurrent idag, är Line. Har du inte provat Line än? Här är 10 aspekter där vi tror att Line överträffar WhatsApp och gör det till en mer önskvärd applikation.

Klistermärken: Det har många gratis klistermärken. De är som WhatsApp-emojierna, men mycket större och roligare!

Linjeklister är mycket mer arbetade än livets emojis

Det är helt gratis: WhatsApp kostar knappt en dollar / euro. Kostar att å andra sidan kommer du förmodligen att behöva betala mer än en gång om du byter enhet, telefonnummer eller förnyelseavgift. Line är helt gratis.

Dubbelkolla slavar: Bibehåller en högre nivå av integritet. Oavsett om du har läst ett meddelande eller din senaste anslutningstid. Trött på att oroa dig för vad en av dina kontakter kommer att tänka om du har läst meddelandet och inte svarar omedelbart? Med Line upphör det problemet helt enkelt.

Kontakter:: Till skillnad från WhatsApp online är det inte nödvändigt att ha en persons telefonnummer för att lägga till dem som en kontakt. I Line, liksom via telefonnummer, kan du lägga till dina kontakter med namn, QR-koder eller helt enkelt genom att skaka telefonen om du är nära en vän.

Personlig information: Du behöver inte registrera dig med ett telefonnummer. Du kan bara registrera dig för Line med ditt Facebook-konto.

Skicka filer: Med Line kan du skicka alla typer av filer till dina kontakter, medan WhatsApp är begränsat till att skicka bilder, videor och kontakter.

Videosamtal: WhatsApp har just meddelat att det kommer att tillåta videosamtal, och vi är glada. Välkommen till det. Hur som helst har Line länge införlivat möjligheten att ringa både samtal och videosamtal.

Andra appar: Line har många tillagda applikationer som gör det mycket roligare: kamera, teckning, spel etc.

Gränssnitt: Allt här beror på var och en. Lines gränssnitt är mycket mer färgstarkt och glatt jämfört med WhatsApps mer nykterliga toner, ikoner och färger. Om det du letar efter är nykterhet är WhatsApp din ansökan, men om du vill lägga lite sås i ditt liv, välkomna Line och du kommer säkert inte att ångra det.

Den visuella aspekten av Line är väldigt attraktiv

Vindbyten: Är du trött på WhatsApps tyranni? Slutar du inte ta emot meddelanden från människor som du föredrar att inte svara, eller från de arbetsgrupper som inte slutar be dig om saker? Gå till Line och berätta för dem att du inte längre använder WhatsApp. Idag har Line färre användare än WhatsApp och det kan på ett sätt till och med vara en fördel: En mindre klubb där du bara kan kommunicera med dem du är intresserad av.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found