Hur man installerar Amazon Prime Video på PS4 - The Happy Android

Om vi ​​har ett Amazon Prime-konto, förutom att njuta av alla fördelar som den här tjänsten erbjuder när du köper på Amazon, har du lite extra. Det plus kallas "fri tillgång till Amazon Prime Video." Prime Video är Amazons strömningsplattform, och den har många serier och filmer, i den renaste Netflix-stilen.

Amazon Prime Video, förutom att ha sin motsvarande app för mobila enheter och PC, Den har också en version för PS4. Den dåliga nyheten är att Prime Video inte är tillgängligt på alla Playstation 4 lika, eftersom det har regional blockering.

Detta är anledningen till att vi, beroende på vårt ursprungsland, kanske aldrig har kunnat se denna applikation i listan över applikationer som finns tillgängliga i vår PS4-butik. Men oroa dig inte vi kan hoppa över denna begränsningoch på ett ganska enkelt sätt också.

Så här installerar du Amazon Prime Video på vilken PS4 som helst

Lösningen är att skapa ett nytt PS4-konto och fastställa vår plats i USA, Spanien eller någon annan region där Prime Video-tjänsten är tillgänglig. Det är så enkelt som skapa ett amerikanskt eller spanskt PS4-kontooch voila, vi kan installera Amazon Prime Video. Som grädde på denna saftiga tårta kan vi också installera andra applikationer som vi har begränsat av region, till exempel PS4 mediaspelare.

Hur man skapar ett amerikanskt PS4-konto

För att skapa ett amerikanskt PS4-konto måste vi helt enkelt skapa en ny användarprofil i konsolen Y koppla ett nytt Playstation-konto som vi kommer att skapa uttryckligen för tillfället.

Stegen att följa är följande:

  • Från PS4: s huvudmeny går vi till inställningarna för "Matning"Och välj"Växla användare”.
  • Klicka på "Ny användare", och då "Skapa användare”.
  • Vi accepterar användaravtalen och klickar på "Nästa”.
  • På nästa skärm kommer vi “Nytt för PlayStation Network? Skapa ett konto".
  • Klicka nu på "Anmäl dig nu" och vi väljer vårt land eller vår region. I detta fall vi väljer USA.

  • Vi anger vårt födelsedatum och språk (engelska).
  • Nu för den svåraste delen. På landet "postnummer”Vi måste ange ett giltigt postnummer från USA. Vi markerar "33166”Vilket är CP som motsvarar Miami, och resten av data fylls i automatiskt. Vi trycker "Nästa”.

  • Nu måste vi bara komma in ett giltigt e-postkonto (där de skickar e-postmeddelandet för kontoaktivering) och ett lösenord. Vi avmarkerar de två rutorna - så att de inte skickar oss reklam - och klickar "Nästa".
  • Slutligen anger vi vår profildata: namn efternamn och online-identifiering. Vi trycker "Nästa”.
  • För att avsluta, klicka på "Bekräftad”På de nästa tre skärmarna accepterar vi licensvillkoren.

När vårt amerikanska PS4-konto har skapats går vi till vår brevlåda och letar efter e-postbekräftelsekontot. Vi aktiverar det genom att klicka på "verifiera nu”.

Vi återgår till skärmen på vår PS4 och klickar på "Redan verifierad”. Grattis! Amerikanskt konto skapat och verifierat!

Installera nu Amazon Prime Video med din nya användare

Nu när vi redan har en PS4-användare med ett amerikanskt konto måste vi bara gå till PlayStation Store och leta efter applikationen "Amazon Prime Video”Och installera det. Vi kommer att se att det finns också nya applikationer som vi hittills inte sett, och att nu kan vi också installera på vår PlayStation.

Oroa dig inte, Prime Video kommer också att visas på din vanliga profil

När alla önskade applikationer är installerade kan vi återgå till vår livslånga användarprofil och glömma bort den användare vi just skapade. Både Prime Video och resten av de nya tjänsterna kommer också att finnas tillgängliga hos vår älskade vanliga användare.

Som du kan se är det en process som vi kan genomföra på drygt tio minuter och som öppnar dörrarna för en hel handfull nya applikationer.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found