"GPS-signal hittades inte" i Pokémon GO? Här är den ultimata fixguiden!

Pokémon gårär ett så roligt spel. Så länge du kan spela det, förstås. Sedan spelet lanserades i juli har vi sett en vansinnig galenskap med människor som går på gatorna och översvämmer parker och torg som letar efter den sällsynta oåtkomliga Pokémon. Men om du vill spela Pokémon GO, först och främst behöver du din GPS-tjänst för att fungera ordentligt, så att spelet kan fastställa din plats ... Hörde jag bara GPS-signal hittades inte?

Pokémon GO-fel: "GPS-signal hittades inte"

Men tyvärr hör vi inte så mycket om alla de människor som inte kan spela Pokémon GO, och det är oacceptabelt: vi behöver en lösning!

Många berättade för mig att de har haftproblem med GPS-signalen när de startar Pokémon GO, vilket gör det omöjligt att spela spelet. Detta GPS-fel visas, som vi säger, precis när du öppnar spelappen. Det exakta meddelandet är «GPS-signal hittades inte«.

Så här fixar du GPS-felet i Pokémon GO (Android)

Egentligen finns det en hel del saker du kan kontrollera för att lösa problemet GPS hittades inte fel i Android.

Upprätta plats med hög noggrannhet

Det första steget för att lösa ditt GPS-anslutningsproblem är att aktivera «Hög precision»Platsläge:

 • Gå till din Android-telefon «inställningar«.
 • Se till attPlats»Knappen är PÅ och tryck på den.
 • Välj "Läge»Och bekräfta att du har aktiverat«Hög precision"Låda.

Om din smartphone är Android 5.0 eller senare:

 • Gå till "inställningar«.
 • Sekretess och säkerhet«.
 • Knacka på "Plats»Och se till att den är aktiverad.
 • Välj "GPS, Wi-Fi och mobilnät"Metod.

Håll din WiFi aktiverad (även om du inte är ansluten)

Pokémon GO arbetar med ett assisterat lokaliseringssystem och använder enhetens WiFi-signal, närmaste mobiltelefontorn och GPS-satelliter för att hitta dig i spelet. Om du bara aktiverar WiFi eller dataanslutningen är spelet mindre exakt och din spelare kommer att "hoppa" runt, vilket gör det mindre troligt att du hittar en Pokémon framför dig. Håll alltid WiFi aktiverat, även om du inte är ansluten till något trådlöst nätverk.

Förbättra GPS-signalens kvalitet

Ett annat test du kan köra är att installera en app som gör din GPS-signal lite starkare. Prova att installera «Aktivera GPS"Eller"GPS Booster«Starta om enheten och starta spelet igen.

Ladda ner QR-kod ActiveGPS - GPS booster Utvecklare: Anagog Pris: Gratis Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Google kartor

Om ingen av dessa metoder hjälper dig, öppna Google Maps och öppna sedan Pokémon GO-appen. Vissa användare säger att om du låter appen köras i bakgrunden börjar Pokémon GO plötsligt att fungera och «signal hittades inte » fel försvinner helt.

Saken är att om Google Maps hittar dig kommer spelet förmodligen att få din plats ordentligt.

Rökelsetricket

Har du märkt om GPS-signal hittades inte visas precis när du använder rökelsen? Vissa problem har upptäckts med användningen av detta objekt. Om det är orsaken till ditt problem då du kan lösa det genom att justera telefonens datum och tid till automatisk.

Kalibrera om GPS-tjänsten

Många Pokémon GO-användare har problem med GPS-signalen på grund av appar som Falsk GPS. Den här typen av appar låter dig förfalska din plats virtuellt, och när du använder dem, när du försöker gå tillbaka till det normala, blir GPS nötter och du fårGPS-signal hittades inte"fel.

Du kan försöka åtgärda problemet med att återställa och kalibrera om din GPS-tjänst. Hur kan du göra det? Ladda bara ned och installera «GPS-status och verktygslåda”.

Ladda ner QR-kod GPS-status och verktygslåda Utvecklare: EclipSim Pris: Gratis

Aktivera din platshistorik

Den här kan vara till stor hjälp: Bekräfta att din platshistorik är aktiverad. Det är väldigt enkelt:

 • Gå till telefonens «inställningar»Och välj«Plats«.
 • Knacka på "Googles platshistorik«.
 • Aktivera det (se bilden nedan).

Inaktivera håna platser

Gå till "Om den här telefonen»Och knacka över kompileringsnumret cirka sju gånger så att du kan komma åt«Utvecklaralternativ«. Inaktivera nu «håna platser«.

Så här fixar du GPS-felet i Pokémon GO (iOS)

Om du spelar Pokémon GO på din iPhone kan du vara intresserad av att kolla in följande verifieringar.

Håll din WiFi aktiverad

Se till att du har din WiFi-signal påslagen, även om du inte är ansluten till valfritt trådlöst nätverk. Apple använder också WiFi-kartläggningen som ett lokaliseringssystem.

Håll Google Maps öppet i bakgrunden

Om detta inte fungerar öppnar du Google Maps och öppnar sedan Pokémon GO-appen. Vissa användare säger att om du håll Google Maps igång i bakgrunden, Pokemon GO-appen «vaknar plötsligt« och «Signal hittades inte»Fel försvinner.

Rökelsetricket

Som vi just har sagt i Android-checklistan har det varit problem med användning av rökelse. Om det är orsaken till ditt GPS-problem kan du lösa det ställa in telefonens datum och tid till automatisk.

I iOS kan du justera datum- och tidsinställningar från «Inställningar -> Allmänt -> Datum och tid»Och möjliggör«Ställ in automatiskt«.

Jag kan inte hitta ett svar för att motivera denna konstiga datum- och tidsjustering, men det verkar som om det faktiskt fungerar. Ge det ett försök.

Återställ och kalibrera om GPS-tjänsten

Om GPS-tjänsten inte fungerar korrekt kan du alltid försöka kalibrera den igen. För iOS kan du kalibrera om GPS-tjänsten genom att följa dessa steg:

 • Tryck två gånger på «Hem«. Nu ser du en lista med alla appar som körs i bakgrunden. Stäng dem alla.
 • Gå till inställningar och aktivera flygplansläge.
 • Gå till "Inställningar -> Allmänt -> Återställ -> Återställ nätverksinställningar«. Kom ihåg att du måste skriva igen dina WiFi-lösenord.
 • När du har återställt nätverksinställningarna går du till «Inställningar -> Sekretess -> Platser»Så du kan inaktivera och aktivera igen«Platstjänster«.

 • Vi är nästan klara. Gå bara till «Inställningar -> Sekretess -> Plats -> Systemtjänster»Och inaktivera«Ställer in tidszon«.

Kan du fortfarande inte spela Pokémon GO?

Även med förbättring av våra mobila enheter under de senaste åren är GPS-signalrelaterade saker fortfarande lite knepiga. Jag menar, när du är inomhus lider GPS-signalen fortfarande av det och det är väldigt enkelt att få ett GPS-signalfel.

Om du får ett förbannat GPS-fel när du är hemma eller inne i en byggnad, skaffa lite frisk luft och gå ut på gatan. På cirka 30 sekunder bör du återställa din signal och bli av med det nämnda GPS-felet.

Låt oss ta en liten paus medan du återställer din GPS-signal

Fler råd för att åtgärda GPS-signalfelet

Oroa dig inte om inget av detta fungerar med din enhet. Vi har fortfarande fler kulor kvar!

Starta om / installera om appen

Låt oss hålla huvudet kallt. Försök starta om din smartphone och avinstallera och installera spelet igen med den senaste tillgängliga versionen. Oroa dig inte för att speldata sparas på ditt inloggningskonto, du behöver inte oroa dig för det.

Uppdatera din Android-version

Pokémon GO har följande minimikrav:

 • Android 4.4 eller mer
 • 2 GB RAM

Se till att du har installerat den senaste Android-versionen som är tillgänglig för din enhet.

Installera spelet med .APK-filen

Om Pokémon GO: s officiella version inte fungerar på din enhet kan du prova och installera spelet med en .APK-fil.

Du kan gå till APKMirror och ladda ner någon av de olika versionerna som finns tillgängliga för Pokémon GO. Gå bara in på webbplatsen, ladda ner den senaste tillgängliga versionen och installera den på din enhet.

Instabila servrar

Du kan också ta hänsyn till att Pokémon GO-servrar fortfarande är instabila och att de kan gå ner då och då. Om så är fallet, ge dem lite vila och försök starta appen senare. 15 minuter och gå tillbaka till Pokémon GO. Fungerar det nu?

Som du ser finns det många kontroller du kan gå igenom, men jag tror att det viktigaste är Google Maps-testet. Om Google Maps anger din plats korrekt då bör spelet också ställa in din plats.

Om du känner till något annat test kan du köra för att fixa GPS-signal hittades inte fel vänligen lämna en kommentar så lägger jag den gärna till checklistan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found