De bästa galleriappen för Android - The Happy Android

Det finns vissa typer av applikationer som är nödvändiga på alla mobiltelefoner. Det är alltid nödvändigt att ha en bra filutforskare eller en spelare som låter oss lyssna på musik eller titta på videor på Android. Även om vi har en bra kameraapp behöver vi definitivt en galleri app som gör att vi kan visa och hantera våra foton på ett bekvämt och enkelt sätt.

De bästa galleriappen för Android

Google Photos är en utmärkt galleriapplikation, och förmodligen en av de mest kraftfulla, inte bara för att den gör det möjligt för oss att göra en molnbackup av alla våra bilder och videor. Den har också många coola funktioner, som en riktigt avancerad intern sökmotor eller en smart assistent som ger oss ögat med några ganska snygga album och animationer.

Nu är Google Foto som ett verktyg för bildhantering långt ifrån vad som är den typiska galleritillämpningen för livet. Finns det liv bortom Google?Självklart!

Enkelt galleri

Som namnet antyder står vi inför en galleriapp som är mycket lätt att hantera. Ett superintuitivt verktyg med vilket vi kan se bilderna och flytta från en till en annan i en rutnätlayout. Enkelt och effektivt.

Även om det inte betyder att det inte är laddat med funktioner. Å ena sidan gör det att du kan anpassa färgen på gränssnittet, justera skärmens maximala ljusstyrka och rotera bilderna automatiskt när vi är i helskärm. Men det låter oss också göra lite mer avancerade saker, som att exkludera mappar eller dölja vissa bilder så att de inte visas i galleriet. Efteråt kan vi till och med skydda bilderna med ett lösenord eller blockera åtkomst till hela appen med en PIN-kod. Helt gratis applikation utan annonser.

Ladda ner QR-kod Simple Gallery - Admin-editor för foton, videor Utvecklare: Simple Mobile Tools Pris: Gratis

A + Galleri

A + Gallery är en annan av de galleriapparna som det är värt att följa noga. Det hjälper oss att hantera foton och bilder på vår Android bekvämt, vilket i slutändan är vad det handlar om, men det har också vissa intressanta blixtar som får den att lysa.

Med denna applikation kan vi skapa nya mappar, markera favoriter och ändra ordningen på albumen. Det stöder också Facebook, Dropbox och Amazon Cloud Drive och har en inbyggd papperskorg, plus en bagageutrymme för att dölja privata foton och videor. Gratis applikation som underhålls med annonser (även om vi också kan eliminera dem genom att gå till proversionen).

Ladda ner QR-kod Simple Gallery - Admin-editor för foton, videor Utvecklare: Simple Mobile Tools Pris: Gratis

Bilder

Bilder är en av de mest kompletta galleriapplikationerna för Android som vi för närvarande kan hitta. Det har ett riktigt attraktivt gränssnitt och låter dig hantera bilder genom gestnavigering. Det är snabbt, enkelt att använda och gratis utan inbyggda annonser.

Det låter dig skapa mappar, utesluta oönskade mappar, dölja album, anslutning till molnlagringsenheter (Google Drive, One Drive, Dropbox) och många andra intressanta saker. Den har också en integrerad videospelare, en bildredigerare och möjligheten att skydda privata bilder med en åtkomst-PIN.

Ladda ner QR-kod Piktures Utvecklare: DIUNE Pris: Gratis

1Galleri

Den här appen ligger halvvägs mellan den typiska standardgalleriappen och vad är stamapplikationerna. Å ena sidan kan vi se bilderna som vi har lagrat i enhetens minne och organisera dem efter datum eller kaskad. Men å andra sidan tillåter det oss också att dölja alla foton eller videoklipp som vi har sparat, blockerar dess visning och krypterar också filen för större säkerhet vid stöld eller hacking.

Den innehåller också en liten bild- / videoredigerare och ett mörkt tema. Det är enkelt men sanningen är att det inte är dåligt alls.

Ladda ner QR-kod 1Galleri: Photo Gallery & Secure (ENCRYPTED) Utvecklare: todayweather.co Pris: Gratis

Fokusera

Focus Go är rätt alternativ för dem som letar efter en galleriapp utan krusiduller. Den har de rättvisa och nödvändiga funktionerna som vi kan förvänta oss i ett av dessa verktyg, men inte mer (inga animationer eller sådant). Den väger knappt 1,5 MB så det här är en lätt app som få andra som uppfyller sin funktion perfekt: visa och hantera de foton som vi har lagrat på mobilen. Punkt.

Ladda ner QR-kod Focus Go Utvecklare: Francisco Franco Pris: Gratis

F-Stop Gallery

F-Stop är en ganska veteran galleriapp som fortsätter att hålla sig själv även idag. Den har ett trevligt gränssnitt med en Materialdesign typ design tillsammans med en bra uppsättning funktioner. Den har en mycket kraftfull sökmotor som tillåter oss sök baserat på bildmetadata, och vi kan till och med lägga till taggar i foton så att de blir enklare att hitta och organisera.

Den kan också läsa metadata för varje foto (EXIF-, XMP- och IPTC-information) och har en funktion som heter “Smart Albums” som organiserar albumen på ett intelligent sätt. Förutom allt detta innehåller det också uppspelning av GIF-filer, vilket aldrig gör ont.

Ladda ner QR-kod F-Stop Gallery Utvecklare: Seelye Engineering Pris: Gratis

Kamerarulle

En enkel galleriapp, mycket i linje med Focus Go. Om du letar efter ett verktyg för att visa, hantera och organisera dina foton effektivt är detta ett program som du förmodligen kommer att gilla. Det har dock en extra som gör att den sticker ut från andra liknande appar: innehåller en EXIF-redigerare med vilken metadata kan ändras Av bilderna. Använd den försiktigt och ansvarsfullt.

Ladda ner QR-kod Kamerarulle - Galleriutvecklare: Lukas Koller Pris: Gratis

Rekommenderat inlägg: De bästa apparna för att ta panoramafoton på Android

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found