Hur man skickar automatiska svar via WhatsApp - The Happy Android

En av funktionerna som många saknar WhatsApp är möjligheten till programautomatiska svarsmeddelanden. Den typen av autosvar som vi kan använda i andra applikationer som Outlook, och som är bra när vi inte är på kontoret för att informera kollegor och kunder.

Vad händer ibland när vi inte svarar på ett meddelande omedelbart?

WhatsApp, som är en mer direktkommunikationsapp, om vi inte svarar för tillfället är det möjligt att vår kontakt kommer att skriva till oss ett nytt meddelande, och sedan ett annat, och kanske till och med sluta ringa oss. Allt för att inte få svar just nu!

För dessa fall det skulle vara fantastiskt att ha en liten autosvarare redo, på ett sådant sätt att när en kontakt skriver till oss i en chatt kommer meddelandet att skickas om vi inte kan (eller inte vill) svara direkt.

Autosvarfunktionen i WhatsApp

Tyvärr har WhatsApp fortfarande inte den här funktionen inbyggt. Men det finns andra företag som har funderat över det och har utvecklat den perfekta applikationen för att utföra denna mycket användbara automatiska svarsfunktion. Vi pratar om WhatsReply, också känd som WhatsApp-telefonsvarare, en enkel och enkel app som gör exakt vad den lovar.

Schemalägg automatisk sändning med WhatsApp-svararen (WhatsReply)

WhatsReply är en Android-app som skickar ett tidigare etablerat svar Till alla människor eller grupper som skickar ett meddelande om vi inte ger dem något svar efter en förutbestämd tid.

Första gången vi startar appen ser vi en begäran om behörighet från WhatsReply. När den väl godkänts aktiveras appen automatiskt, vilket ger möjlighet att göra följande justeringar:

Svar

I det här fältet kommer vi in texten vi vill att ska skickas till vår kontakt när vi inte vill eller inte kan svara på ditt meddelande.

Intervall mellan svar (kontakter)

Här kommer vi att etablera tidsgränsen som måste passera för att det automatiska svaret ska utlösas. Vi kan välja mellan minst 3 sekunder och en maximal tid på 15 sekunder.

Intervall mellan svar (grupper)

Samma som den föregående, men i detta fall för WhatsApp-grupper. Här är svarsmarginalen bredare och låter oss fastställa en svarstid på mellan 5 minuter och en timme. För att det automatiska svaret också ska gälla WhatsApp-grupper måste vi ha alternativet "Aktivera för grupper”.

Som du kan se är det en mycket enkel applikation som täcker ett av de mest grundläggande behoven, särskilt om vi använder en företagstelefon och kommunikation sker till stor del via WhatsApp. Utan att glömma hur användbart det kan vara med vissa vänner och tunga bekanta som invaderar oss med meddelanden om vi inte svarar på mindre än 3 sekunder.

I följande video gör vi en liten testkörning för att verifiera att skicka autosvar fungerar korrekt:

UPPDATERAD: Det verkar som att denna applikation inte längre är tillgänglig på Google Play. Hur som helst, vi har andra liknande alternativ:

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning Ladda ner QR-kod Autosvar för WhatsApp-utvecklare: Bilbo Soft Price: Gratis

I fallet med WhatReply för WhatsApp, det är en identisk app i funktionalitet till ovannämnda WhatsReply, och exakt densamma när du konfigurerar den (se video ovan).

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found