7 alternativ till Google Play: Andra Android-appförvar

Google Play Butik i Android är det något som mycket liknar vad Windows menar i miljön på persondatorer. Det kommer som standard i de flesta terminaler och alla använder det som om det vore det enda sättet att skaffa appar till vår enhet. Men hej, det finns fortfarande liv bortom Google! Därför öppnar vi i dagens inlägg gränser och går in i 7 bra alternativ till Google Play: de andra appförvaren för Android.

De bästa alternativa appbutikerna till Google Play

I följande lista har vi utelämnat piratappbutiker som Svarta marknaden eller Aptoid -Vi kommer att ägna en annan oberoende artikel till dessa- och vi har fokuserat på de officiella appförvaren som verkligen representerar ett sant alternativ till Google Play Store.

Amazon Appstore (Amazon Underground)

Amazon App Store är förmodligen det fantastiska alternativet när det gäller arkiv för appar och spel. Den har en stor katalog med appar och spel, både gratis och betalade, som vi inte hittar i Google Store.

En av de mest intressanta sakerna är det varje dag erbjuder en helt gratis betald app. Det har också ett urval av böcker och filmer till ett pris som normalt är lägre än vad vi hittar på Google Play. Naturligtvis är det nödvändigt att ha ett Amazon-konto för att kunna njuta av det.

Du kan ladda ner Amazon Underground-appen Här.

APK-spegel

APK Mirror är mitt favoritalternativ för att ladda ner appar i APK-format. Till skillnad från andra liknande webbplatser är den helt skadlig och en bra källa för ladda ner betaversioner av populära appar innan någon annan som WhatsApp, Facebook eller Instagram.

Få åtkomst till APK-spegel

Mobogenie Market

Mobogenie-appbutiken har många saker: förutom de typiska appar som vi kan se på Google Play har den också en rekommendationsmotor för att föreslå appar baserat på vår smak som vi bör prova.

Inkluderar ett filhanteringsverktyg och erbjuder också ringsignaler, bakgrundsbilder och videor att ladda ner. Allt detta utan att glömma PC-klienten med vilken vi försöker underlätta överföringen av filer och installationen av appar från stationära datorer.

Ladda ner Mobogenie-appen

F-Droid

F-Droid är en appbutik som utvecklare gillar mycket. Alla appar är gratis och öppen källkodDärför, om du ser en app med en funktion som du vill använda i den applikation du utvecklar, måste du bara ange, titta på koden och kopiera den.

Vi kan ladda ner F-Droid-appen från din webbplats.

APK Pure

En annan webbplats som, precis som APK Mirror, har ett stort programförvar, men med den stora skillnaden att den också har sin motsvarande app. Indelad i kategorier och med en bra sökmotor, erbjuder möjligheten att ladda ner tidigare versioner av appen i tjänst.

Ladda ner APK Pure app

GetJar

GetJar har ett stort arkiv med gratisapparför olika plattformar, inklusive Android. GetJars påstående är att erbjuda premiumappar helt gratis, vilket gör besöken lönsamma med annonser och sponsrade appar (sanningen är att de inte är invasiva alls och de bryr sig inte för mycket, så det finns inget stort problem i det avseendet).

Gå till GetJars webbplats

SlideME

SlideME är ett annat arkiv med appar som har både gratis och betalda applikationer. Användare kan betygsätta apparna, och som en punkt att ta hänsyn till måste det sägas att alla appar och spel som erbjuds testas och godkänns manuellt. Ingen skadlig programvara garanterad!

Ladda ner SlideME-appen

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found