Hur man inaktiverar inbjudningar till Facebook-spel och applikationer - The Happy Android

Om du är trött på att få inbjudningar att spela Candy Crush eller applikationen på Facebook, oroa dig inte. Du är inte den enda. Först kan det vara roligt att prova Farmville eller spela några spel på modespelet, men med tiden är det uppenbart att det att få den så många inbjudan från Candy inte är precis vad som gör oss mest upphetsade.

Av denna anledning, och eftersom dessa typer av inbjudningar i slutändan inte är något annat än hemlig reklam (och inte så hemlig), borde du veta att du kan avsluta denna typ av anmälningar.

Från webbläsaren

För att inaktivera inbjudningar till spel och applikationer från webbläsaren på din stationära eller bärbara dator, behöver du bara klicka på "Miljö" i rullgardinsmenyn på den övre fältet på Facebook. I menyn till vänster väljer du “Lås”Och bläddra till avsnittet”Blockera appar”.

Först "Miljö" och senare "Lås", Att komma till"Blockera appar

För att blockera ett specifikt program eller spel måste du bara börja skriva namnet på programmet så att det visas i en rullgardinsmeny och klicka på det.

Skriv namnet på spelet eller applikationen och klicka på förslaget i rullgardinsmenyn för att blockera

När du väl har valt programmet visas det listat, som du ser på bilden.

Från Android / iOS-appen

När det gäller mobilversionen är det ännu enklare, men med en subtil skillnad. Istället för att blockera appar och spel en efter en kan blockering endast göras globalt. Det vill säga om vi inaktiverar inbjudningar till spel och appar, inaktiverar vi dem för alla spel och applikationer som är tillgängliga på Facebook.

För att blockera från din smartphone eller surfplatta måste du bara öppna Facebook-appen och klicka på den nedre rullgardinsmenyn (vanligtvis genom att trycka på vänster knapp på mobilen) och sedan «Inställningar -> Meddelanden”Och avmarkera alternativet“Ansökan”.

Genom att klicka på «Inställningar» kan du inaktivera inbjudningarna i Facebook-appen

Hur du ser stegen, även om de är ganska dolda, är lätta att följa, och det är ett utmärkt sätt att bli av med allt agnar och bara filtrera innehållet som verkligen intresserar oss.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found